Ncu vise Bgm !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

hahahaha ovih pacenikaTravnicka Maslenica je napisao/la:HAPOEL - ZELJEZNICAR 5 - 0
Litex-Zeljeznicar 7-0
Sad i nasu trebas admin zakljucat temu!
Ko ti je Torpedo?Pirke_TM87 je napisao/la:Hocemo li malo o proslosti ???
ZELJEZNICAR 9 - 0 TORPEDOPUSICA
Sta ste uradili ??? Jel tebi isto igrati drugo predkolo lige prvaka i predkola evropske lige ili recimo prije kup uefa... Ne provociram, ne svadjam se nego normalno komuniciramsamo sarajevo je napisao/la:HAHA ljudi nasli Bazel da porede,pa jade jadne u toj evropi jedino sto ste uradili izbacili Lilestroma nekog,pogledaj sta smo mi sve uradili pa se javi!
Jao kvazi navijaca kvazi klubova neznaju ni kako im se zvao klub kad je nastao, pa ovo je već komedijaTravnicka Maslenica je napisao/la:Ko ti je Torpedo?Pirke_TM87 je napisao/la:Hocemo li malo o proslosti ???
ZELJEZNICAR 9 - 0 TORPEDOPUSICA
evo i kopiranjaTravnicka Maslenica je napisao/la:Strumfovi sta vam je, strumfovi sta vam je samo k.... da vam je!
Razlog ako se moze nazvati razlogom ekipa koja je na okupu godinu dana, i samo je Mirsad Beslija igrac sa internacionalnim iskustvom. Ja realno nisam nista bolje ni ocekivao. Mozda sam ocekivao malo jacu i zescu borbu, muski, ali nisam ocekivao da ce onako pustati da se setaju igraci hapoela, i nisam ni mogao naslutiti da cemo mi samo jedan zuti karton dobiti, odnosno mi u privh 45 minuta prekrsaja nismo napravili, e to je nesto sto me boli... pustili smo im da igraju, nismo im sjeckali igru e tu lezi problem i u NEISKUSTVU, a Sarajevo je protiv Basela imalo ekipu koja je iza sebe imala sezonu u kojoj su takodje igrali u evropi i ekipu koja je bila minimalno dvije godine na okupu. pozdravSamo F.K.S !! je napisao/la:Jbt basel je institucija za Hapoel ! I samo nesto da kazem na toj utakmici 7 standardnih igraca nije igralo i husref nije bio na klupi a koje je vama opravdanje ? i plus bar smo gol dali
Jao kvazi navijaca kvazi klubova neznaju ni kako im se zvao klub kad je nastao, pa ovo je već komedijaFare_Sa je napisao/la:Ko ti je Torpedo?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], boki86, Fudo, Ghost67, johntravolta123, Kabinet1987, Laganini1986, Lecler, muhamedhulk, seha77, Serha, tutankamon1905, Venom i 109 gostiju.