BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

boss991
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la boss991 » 17 okt 2016, 18:08

remA1 je napisao/la:@boss991 kad to? Gdje? Da se nisam možda s tobom smio kladit? Ako jest, to je zato što se ne kladim sa nepismenim ljudima, jer kažu da oni najviše varaju. :D
1.Nepismena osoba nije sposobna da ocjeni jel neko pismen ili ne.
2. Znas li uposte znacenje rijeci "pismen"?
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Jablanica, riznica sportskih talenata

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 okt 2016, 18:08

remA1 je napisao/la:@boss991 kad to? Gdje? Da se nisam možda s tobom smio kladit? Ako jest, to je zato što se ne kladim sa nepismenim ljudima, jer kažu da oni najviše varaju. :D

@Effe, otežavaš! :D Hoćeš u 50 franaka, jer on najviše raste? **** oer :lol: Rekao sam ti, broj žiro računa u inbox, ja ne vidim drugi način. Ako ima kakav način da ti u Njemačkoj uplatim, imam ja tamo raje :D
Vidi pajdo da budemo jasni ovdje pred ljudima koji citaju i svjedoce. Od tebe trazim samo da ili ne?

Dakle oklada glasi, u slucaju pobjede Khachanova protiv Damira ti meni 50 €, a u slucaju pobjede Damira nad Khachanovom, mene nema godinu i pol na ovoj temi? Pristajes li na uslove? Potvrdi jednostavno sa DA ili NE!

Ja nisam nepismen kao sto vidis sve sam fino precizirao ovdje, a znam se kladiti posteno, u to nemoras da sumnjas! Kladio sam se u mnogo vece stvari, i nisam ostajao duzan, a meni bogami jesu i necu im halaliti nek u mezar nose sa sobom.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 17 okt 2016, 18:12

Taman se vratiš kad Damir bude u TOP 50 za godinu i po xD

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 okt 2016, 18:17

shminka je napisao/la:Taman se vratiš kad Damir bude u TOP 50 za godinu i po xD
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ja cu dobiti cukun-unuke i oni ce se svi kladiti u godinu i po, i opet ovaj nas nece smoci kuveta i karaktera da predje preko 60 i neke pozicije. Kakva 50 pozicija. Al haj bar ce Rublev biti broj 1 kad se vratim. :mrgreen:^

Nego vidim pajdo da i ti opasno drukas sutra za Damira ne bil se ja povukao sa teme! Samo trazi se evo potvrda Amera, jos nista nije ozvaniceno, vidis kuje, on hoce da kupi vremena pa ako dobije Damir da meni udari na obraz ako nastavim ovdje pisati, a da presuti se za pare ako dobije Rus. Nema se mene tako lako rijesiti razbojnici. Eto sminkoni uleti i ti i on po 50 kermi da mu bude lakse budzetirati!

Hajmo cijela tema po 50 kermi, bankrolirajte Effea! :urnebes:

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 17 okt 2016, 18:24

Effenberg je napisao/la:Vidi pajdo da budemo jasni ovdje pred ljudima koji citaju i svjedoce. Od tebe trazim samo da ili ne?

Dakle oklada glasi, u slucaju pobjede Khachanova protiv Damira ti meni 50 €, a u slucaju pobjede Damira nad Khachanovom, mene nema godinu i pol na ovoj temi? Pristajes li na uslove? Potvrdi jednostavno sa DA ili NE!

Ja nisam nepismen kao sto vidis sve sam fino precizirao ovdje, a znam se kladiti posteno, u to nemoras da sumnjas! Kladio sam se u mnogo vece stvari, i nisam ostajao duzan, a meni bogami jesu i necu im halaliti nek u mezar nose sa sobom.
Stoji oklada, ja sam rekao zauvijek, čini mi sE? :o Znači pod bilo kojim nikom nemaš pravo da se pojavljuješ ovdje. Razumiješ? :D Samo mi napiši kako ćeš to garantovati :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 okt 2016, 18:27

remA1 je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Vidi pajdo da budemo jasni ovdje pred ljudima koji citaju i svjedoce. Od tebe trazim samo da ili ne?

Stoji oklada, ja sam rekao zauvijek, čini mi sE? :o Znači pod bilo kojim nikom nemaš pravo da se pojavljuješ ovdje. Razumiješ? :D Samo mi napiši kako ćeš to garantovati :D
Ne pristajem ja na zauvijek. 2 godine je maximalno sto hocu prihvatiti. Necu se pojavljivati pod ovim nikom, drugog i nemam niti bi pravio, nisam majmun niti da imam vremena za gluposti takve. Kako cu garantovati, vidis li ovdje ljude koji ovo citaju, kako hoces da ti garantujem, hoces sa banke da ti saljem garanciju, hoces zirante, ne kontam, hoces u gruntovnicu da te upisem? :rol:

Hajde javi, hoces li tako, povecao sam na 2 godine, do tad ionako niko nece vise ni znati sta je bilo.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 17 okt 2016, 19:09

Ne razumijem ja tebe. Siguran si za petobanku i Damirov poraz, a ne želiš da prihvatiš? :( Isto tako sam ja siguran za pobjedu i zbog tog želim da zauvijek napustiš forum, odnosno ovaj pdf, ali ti to ne želiš... naravno da se ne pojavljuješ nikako, ni pod bilo kojim nikom.

Inače jesi ti iz Njemačke? U kojem gradu tačno živiš?

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 17 okt 2016, 19:20

Nisu ni kockari što su nekad bili xD

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 17 okt 2016, 19:26

Sad shvatam zašto @Effenberg palamudi i dan i noć na neki svoj način.
Njemačka je to braca moj..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 17 okt 2016, 19:30

Ma ne znam stvarno Effe izbjegava nešto ovu okladu :P
Ja mu kažem petobanku, nek ide, neću jest' mjesec dana. I onda on pretvori u Eure, haj dobro, neću jest' dva mjeseca. I onda on nije uopšte iz Bosne, ja kontao on negdje ovdje blizu pa možemo i kafu popit, i ručak da mu platim ako treba. A ono lik iz inostranstva, možda i nije iz Njemačke, Boga pitaj odakle je :O Ja da sam iz Njemačke ne bi ni imao nalog na sportsport.ba forumu :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 okt 2016, 19:37

remA1 je napisao/la:Ma ne znam stvarno Effe izbjegava nešto ovu okladu :P
Ja mu kažem petobanku, nek ide, neću jest' mjesec dana. I onda on pretvori u Eure, haj dobro, neću jest' dva mjeseca. I onda on nije uopšte iz Bosne, ja kontao on negdje ovdje blizu pa možemo i kafu popit, i ručak da mu platim ako treba. A ono lik iz inostranstva, možda i nije iz Njemačke, Boga pitaj odakle je :O Ja da sam iz Njemačke ne bi ni imao nalog na sportsport.ba forumu :D
Kako je krenulo nećeš ti jesti godinu dana :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 17 okt 2016, 19:37

Iz Austrije je ako te bas interesuje

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 17 okt 2016, 19:40

Unofficialpage je napisao/la:
remA1 je napisao/la:Ma ne znam stvarno Effe izbjegava nešto ovu okladu :P
Kako je krenulo nećeš ti jesti godinu dana :mrgreen:
Ovisi od tog koliko će valuta promijenit' :P

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 okt 2016, 19:53

Moze zauvijek. Ali 50€ moras dati.
Imas li ti uopste te pare? Jesi li ikada uspio u zivotu koga zayebat za toliku lovu, posto sumnjam da si ikad ista zaradio, zalostan ne bio majci?

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 17 okt 2016, 20:26

Effenberg je napisao/la:Moze zauvijek. Ali 50€ moras dati.
Imas li ti uopste te pare? Jesi li ikada uspio u zivotu koga zayebat za toliku lovu, posto sumnjam da si ikad ista zaradio, zalostan ne bio majci?
Ne znam sada čemu vrijeđanje?
Tako si se postavio prema ovoj okladi kao da smo u suprotnim pozicijama. Kao da ti meni dođeš 50€, a da ja zauvijek napustim forum. Čudan si tip totalno :D Sutra napraviš drugi nalog i eto te opet na forumu sa 50€ u džepu. Kako bih samo volio da si negdje bliže ovdje, jooooj :D

Šemsa Suljaković - Pristajem na sve :mrgreen:

btw. kad već kažeš jesam li ikada išta zaradio. Đe nisam bola'... sistem je čudo :lol: :lol: :lol:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 17 okt 2016, 20:35

Najčudnija opklada ikad xD

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 okt 2016, 20:37

remA1 je napisao/la:Sutra napraviš drugi nalog i eto te opet na forumu sa 50€ u džepu.

Ako bude morao praviti drugi nalog nece imati 50 eura u dzepu.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 okt 2016, 20:48

Pa ne znam sta nije jasno, eto sve je precizirano, a vidi se kolika ti je inteligencija, @tele sve rece kako jest. :urnebes:

Nego pajdo, zadnji te put pitam da li zelis da se kladis sa mnom, ako dobije Khachanov Damira ti meni 50€ a ako Damir njega ja vise dok sam ziv ne pisem ovdje na temi. Reci sad samo da ili ne? Ko na sudu. Je li pristajes ili ne.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 17 okt 2016, 20:49

Pa pristao je čovjek, dogovoreno sve, svjedoci su tu bili, pečat je tu, neka igre počnu xD

taman nek @babino napiše i analizu za meč, da vidimo ko ima kakve šanse xD

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 17 okt 2016, 20:56

@effe imas ga u sahu, sad uplati na trubu i imas pare kako god okrenes :lol: :salut:

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.