FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 13 jul 2010, 23:12

Popovic, Stanic,Bogicevic pa i Ćulum iskreno nisu vise za Zelju, a kamoli za prvi tim.
Volim te Zeljo!!!

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 13 jul 2010, 23:14

Senator je napisao/la:Tako je Slavko, samo se sjetite stare francuske: Kad mi je tesko, skontam da Torpedo nema stadion, odmah covjeku bude lakse...
Ne prijatelju... kad mi je tesko sjetim se njuske Alena Avdica... znas ono na Kosevu u 90-toj... odmah mi bude lakse. Mislim da si me razumio.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 13 jul 2010, 23:14

Pirke_TM87 je napisao/la:
KARL HAJNC je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:karl hajnc najebem ti se majke i sestre i svega zenskog
hahaha primitivizam me ne čudi jer za selju ne može navijati niko normalan
Pasa haj se malo uozbilji! Sjeba nam ba temu, koji ti je ****... Jarane Zeljo je izgubio, dobio si priliku da provociras, ja ti ne zamjeram, samo nemoj boga ti podpaljivati vatru vise ovdje... Pozdrav
Nije problem,paša.Ti si izgleda jedan od rijetkih kulturnih navijača svog kluba I zato svaka čast

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 13 jul 2010, 23:15

Prvo strucnjaci sto se javljaju koji je igrac za Zelju koji nije .. Zadrzite svoje komentare za sebe ;)

Drugo pitari nedavno ste popusili od Basela 6 komada tako da sutite ;)
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 13 jul 2010, 23:18

slika
:mrgreen: :mrgreen:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jul 2010, 23:19

Kako ne kontate da je Hapoel veceras spasio pitarima prošlu sezonu :!: :!: kako to ne kontate.
Nakon što su proganjali svoje igrace poslije Širokog, nakon što nisu vidjeli evrope ,ovo njima dođe kao spas sezone.
Pustite ih da slave i uživaju u našem porazu i shvatite da im nije lako jer valja biti toliki papak pa srati drugima pored sopstvenog jada.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 13 jul 2010, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 13 jul 2010, 23:19

zlatandr je napisao/la:Popovic, Stanic,Bogicevic pa i Ćulum iskreno nisu vise za Zelju, a kamoli za prvi tim.
ostali su igračine nema šta a ovi vam kao nevaljaju...............
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Casual-Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Casual-Hordas » 13 jul 2010, 23:20

Fare_Sa je napisao/la:slika
:mrgreen: :mrgreen:

Slika PRESTRAŠNA.. 8-)

6-7 godina niste vidjeli Europe ocima, a tako je i ove godine...ne mozete dalje od Azije.. :D :D :D
Nek se sjever pali, večeras nema sna, nek se čuje naša pjesma mi smo Horde Zla...Na sjeveru stojimo nikog se ne bojimo Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 13 jul 2010, 23:20

Vjecita boljka nasih timova.Osvoje ovu sprdacinu od lige i misle "na krovu smo svijeta".Da je bilo malo sabura u svoj toj euforiji.Sad ce te reci "Mi smo izasli u Europu", a ja kazem da je bolje da suspenduju sve nase klubove jer ovo je sramota.Da neko na turbe nije odnio na poluvremenu bilo bi najmanje 10-0

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 13 jul 2010, 23:20

nemanja je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Popovic, Stanic,Bogicevic pa i Ćulum iskreno nisu vise za Zelju, a kamoli za prvi tim.
ostali su igračine nema šta a ovi vam kao nevaljaju...............
pa sta je ovo veceras samo strucnjaci :o :o
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 jul 2010, 23:21

PREKINI RASPRAVU ILI GASI TEMU DO DALJNJEG !!!... PA NECEMO NA TUDJE PROVOKACIJE I NA NASE ODGOVARANJE NAKUCAVATI BROJ STRANICA NA FORUMU...Daj ba uozbiljite se, sjebaste nam temu zbog gluposti... Pa ko je ocekivao bolji rezultat on je fakat lud... Amar je bar realan i korektan kod svojih izjava. Nismo imali sanse, sa relativno mladom ekipom bez ikakvog iskustva tako da bi bilo dobro da se malo uozbiljite i ne svadjate na ovoj temi na racun toga... Otvorite sebi neku novu temi i otvorite raspravu, raspravljajte se ko koliko ima godina, ko ima a ko nema stadion, ko je koliko puta izlazio u evropu, koliko je sarajevo izgubilo od besiktasa a koliko zeljo od litexa... Dobro je vise fakat... Caooo

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 13 jul 2010, 23:21

Kup UEFA: Basel - Sarajevo 6:0
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 jul 2010, 23:28

KATASTROFA!

Rezultat nije pravo mjerilo snaga na terenu jer da se gledala igra jednih i drugih trebala je biti dvocifrena razlika u korist domacina. Samo "dobrota" domaceg trenera i povlacenje igraca Hapoela u drugom poluvremenu te donekle dobre intervencije Ibrahima Sehica su sprijecile potpunu katastrofu.
5:0 od ovog istog Hapoela prosle godine je izgubio i Rapid iz Beca koji je opet za nas "ekipa" pa se nije nista strasno desilo ali nasa (ne)igra veceras je prava SRAMOTA!
Odbrambena linija je pravila nekakve ofsajd zamke iz kojih primismo 2 gola. Pored toga katastrofalno su cuvali i pokrivali protivnicke igrace pa su se isti bez imalo muke nalazili u prilikama. Onaj Lala nas je ubio po lijevoj strani.
Shvatam ja da je bila velika vrucina i sparina i da su domaci igraci navikli na to ALI to nikako nije razlog onakvoj indolenciji, nezalaganju, setanju, igri bez faulova tj. muskoj igri i startovima na protivnicke igrace. Ne mogu vjerovati da jedna ekipa u 90 minuta jednom opuca u okvir gola i jednom prema golu. Da u 90 minuta izvedu samo tri kornera od kojih su dva nakon opustanja domace ekipe.
Vjerovao sam da cemo izgubiti i ni pod razno nisam bio optimista od momenta kad smo izvukli ove. Znao sam da nemamo sanse da prodjemo dalje ali sam se potajno nadao nekom rezultatu 2:0 ili 3:1 i da ne dozivimo debakl ali eto, desilo se ono najgore.

Sta da se radi, lagano na uzvrat 21.07. i opusteno gledati utakmicu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 13 jul 2010, 23:29

Kad stvaraš tim za budućnost, od nule, moraš gutati i gorke pilule...

Premier liga će uskoro da starta...

A onda će opet biti: slika

ŽELJEZNIČAR za život cijeli.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 13 jul 2010, 23:32

Avanes je napisao/la:Kup UEFA: Basel - Sarajevo 6:0
i sta s atim sad???? sad ces reci hapoel bolji i poznatiji klub???
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 23:33

Jesu li pljuvaci otisli spavati???

:D :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 13 jul 2010, 23:35

analiticar_ je napisao/la:Jesu li pljuvaci otisli spavati???

Odose pljuvaci spavati,sada ste vi pubertetlije na redu ! ;)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 13 jul 2010, 23:35

analiticar_ je napisao/la:Jesu li pljuvaci otisli spavati???

takvi ne spavaju :ugeek: :ugeek: :ugeek: :D :D
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Sophisticated Lady
Kontakt:

Post Postao/la Sophisticated Lady » 13 jul 2010, 23:35

Svaka cast pojedincima koji su pokazali zavidan intelektualni nivo. MORAL?! Il nesto slicno, zaista nema rijeci. Kako ti momci samo razumiju smisao recenice, pa kako pak neki imaju bogat rjecnik. Ljudi, dozovite se.
Ocigledno imate suvise problema i frustracija. Pomoc? HITNO, dok nije suvise kasno! Prijatno, uzivajte...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 jul 2010, 23:36

adnan_hzsa je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Kup UEFA: Basel - Sarajevo 6:0
i sta s atim sad???? sad ces reci hapoel bolji i poznatiji klub???
Dobro je ba, jarane i ti sa baselom i hapoelom, nemoj vise Allaha ti... Pa vise se pise i na temi sarajeva i zelje o nekom baselu i hapoelu nego o samim Zelji i Sarajevu....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi i 65 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []