Evo jos jedna akcija, pazi Bekica.bodi123 je napisao/la:Bekic i Duljevic.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo jos jedna akcija, pazi Bekica.bodi123 je napisao/la:Bekic i Duljevic.

Da da, pohvalio sam ga i ja 2 3 stranice iza kada sam analizirao igrace, duplo bolje odigrao od Hodzica koji ofanzivno nije postojao, ne znam jel cak i jednom pokusao probiti ili centrirati u 16 metara, dok je Bekic imao nekoliko odlicnih akcija sa Duljom prema naprijed, a fino vala i Stevu zatvorio.MCMXLVI je napisao/la:Evo jos jedna akcija, pazi Bekica.bodi123 je napisao/la:Bekic i Duljevic.Mislim da je on odigrao jednu solidnu utakmicu ako uzmemo u obzir njegovu losu formu. Dosta je on trcao, par puta probio, i mislim da ga je samo jednom Stevanovic prosao. Misljenja sam da Hodzic nema sta traziti na poz. beka, vratiti naseg Kadusica, Hodzica naprijed.
Ovaj ne da ne zna desnom dodati,nego ne zna ni pogledati na desnu stranu jebrni balkon!Na zimu OUT!MCMXLVI je napisao/la:joker90 je napisao/la: Tacno me stegne u prsima kad gledam ovo i onu kontru koju je Saric upropastio!
Ono je bilo da ti se krv sledi u zilama.BeSha1992 je napisao/la:zivio nama #dino.obi. Kakvu momak loptu vanjskom posla pred kraj utamice, k'o Karlos u vakat kad je dao go iz slobodnog, takav je efej lopta imala, tacno se s istoka moglo vidjeti
mma_hz je napisao/la:Ono je bilo da ti se krv sledi u zilama.BeSha1992 je napisao/la:zivio nama #dino.obi. Kakvu momak loptu vanjskom posla pred kraj utamice, k'o Karlos u vakat kad je dao go iz slobodnog, takav je efej lopta imala, tacno se s istoka moglo vidjeti
Imal gdje snimak da se pogleda.
Bolje reci moze li preko 500.Preko milju nema sanse.MortemHz je napisao/la:Hocemo li oboriti rekord sto se tice posjete sad u srijedu? Moze li doci vise od 1K ljudi?
Kontam prvo kolo bilo 1K iako je bilo malo vise ljudi na stadionu pa se nadam..Manuel je napisao/la:Bolje reci moze li preko 500.Preko milju nema sanse.MortemHz je napisao/la:Hocemo li oboriti rekord sto se tice posjete sad u srijedu? Moze li doci vise od 1K ljudi?
Treba se u zivotu uvijek nadatiMortemHz je napisao/la:Kontam prvo kolo bilo 1K iako je bilo malo vise ljudi na stadionu pa se nadam..Manuel je napisao/la:Bolje reci moze li preko 500.Preko milju nema sanse.MortemHz je napisao/la:Hocemo li oboriti rekord sto se tice posjete sad u srijedu? Moze li doci vise od 1K ljudi?
To je to nema dalje!MCMXLVI je napisao/la:Rustem pasha!![]()

Da je samo 90 minuta..BosnianKingdom je napisao/la:Ali jedan igrač FK SARAJEVA ne smije da ima toliko upečatljivih grešaka tokom yebenih 90 minuta
Trenutno korisnika/ca: Anex, Google Adsense [Bot], perodeformero, Zeka i 50 gostiju.