Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Neće biti lako, ali objektivno najlakši protivnik kog smo mogli izvući.

U ligama 5. je na drugoj poziciji!
Most chances created:
Ligue 1: Boudebouz (34)
Premier League: Tadic (27)
Serie A: Salah (26)
Bundesliga: Groß (24)
LaLiga: Kroos (23)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ljajić se golcinama preporucio Muslinu!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Musline vraćaj ga kako znaš i umiješ.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ocito ne pratis! Momak na poslednja 2 meca Sportinga, 2 gola! U cetvrtak je cini mi se dao gol u kupu...DANTES je napisao/la:A Marković propada. Nema ga ni u plećci
Ooooooo ja mislio on i dalje u Liverpulu. Odakle u Sporingumarconato je napisao/la:Ocito ne pratis! Momak na poslednja 2 meca Sportinga, 2 gola! U cetvrtak je cini mi se dao gol u kupu...DANTES je napisao/la:A Marković propada. Nema ga ni u plećciVelike su sanse da sutra zaigra u startnoj postavi vs Dortmunda!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
E moj Dantes, da si ti meni ziv i zdrav...
Na pozajmici je u Sportingu vec 2 mjeseca, vraca ga Zesus u zivot...
Na pozajmici je u Sportingu vec 2 mjeseca, vraca ga Zesus u zivot...
Od OI sam prezauzet. Propustio sam mnogo toga od filmova do serija i sporta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
15. novembra reprezentacija igra prijateljsku protiv Ukrajine u gostima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nema on u ovom trenutku gdje igrati. Ovaj sistem nije ono što njemu odgovara, a Tadić i Kostić izgledaju fenomenalno i nema potrebe da se podređuju Ademu.marconato je napisao/la:Ljajić se golcinama preporucio Muslinu!![]()
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Kako god okrenes, ima mjesta medju 23 igraca! Nemamo mi 5 Tadića... 
Ljajić je kvalitetan igrač i on uvijek ima mjesta u ekipi, e sad slažem se da u ovom sistemu koji forsira Slavoljub jednostavno nema mjesta među 11.
Ne znam kakvo je vaše mišljenje, ali je li se meni čini ili se on olako odrekao Biševca (po meni kvalitetnijeg igrača od Vukovića i Mitrovića)?
Ne znam kakvo je vaše mišljenje, ali je li se meni čini ili se on olako odrekao Biševca (po meni kvalitetnijeg igrača od Vukovića i Mitrovića)?
Biševac se sam oprostio od reprezentacije, nesto se naljutio sto ga niko iz saveza nije zvao kad je bio povredjen...
Ljajić ponovo strijelac, Maksimović postigao prvenac za Napoli, Matić dijeli prvo mjesto na listi najboljih asistenata lige (danas cetvrti asist)... 
Edit: Milivojević u 97-om za 2-1 u derbiju sa PAOK-om!
Edit: Milivojević u 97-om za 2-1 u derbiju sa PAOK-om!
Vidi Dzigi i Darko igraju zajedno. Zaboravio sam da postoje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakva promaja
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Vidi Dzigi i Darko igraju zajedno. Zaboravio sam da postoje
Pa Lazović je manje-više standardan od početka sezone, čak je po pisanju talijanskih medija, jedno od iznenađenja dosadašnjeg dijela sezone.
Ninkoviću se nisam nadao, kontao sam da je i on jedan od propale srpske djece koje je progutala Seria A, plus što nije dobro baždaren sa glavom, međutim, na sreću, trener mu vjeruje i ovaj mu vratio golom.
Nek obojica nastave ovako.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Srbi proradili.
Nema Ljajića za Wels i Ukrajinu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.