FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi ne iznenadismo ni protiv Slobode, a ni protiv komšija. Mrka kapa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad smo uzeli dole bod pod vodstvom naseg Kasapa, mozemo vala i sada.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zrinjski uopste nije toliko jak, koliko smo mi i svi ostali slabi.
Tako si govorio i prije gostovanja LišticiHigh je napisao/la:Protiv endehazijskog kluba poraz nam je siguran.

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa tako nekako.Evander je napisao/la:Zrinjski uopste nije toliko jak, koliko smo mi i svi ostali slabi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prvo da rijesimo tekmu u srijedu, da ne bude hladan tus za nas malobrojne gore, pa onda Zrinjski! Da hoce Hadzica gurnuti bar malo u drugom poluvremenu, da vidimo tog Suareza. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dat će ga Hrustemović.pitic je napisao/la:Tako si govorio i prije gostovanja LišticiHigh je napisao/la:Protiv endehazijskog kluba poraz nam je siguran.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U nama goooori zelja svaaa..pitic je napisao/la:Ohladili su oni nas davno.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
zagorski je napisao/la:I ako vas mogu zamoliti da ne koristite termin 'amidza' nikako mi nije prilladan za Tana. Mozda je adekvatnije očuh.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- TobeYarabi
- Kontakt:
bod po bod-opstanakpitic je napisao/la:Dok se bodovi skupljaju, dobro je

-
- Kontakt:
Saric je ubjedljiviji u toj statistici, pa crnkic.BosnianKingdom je napisao/la:Ali jedan igrač FK SARAJEVA ne smije da ima toliko upečatljivih grešaka tokom yebenih 90 minuta
UPRAVA NAPOLJE!
Jos je rano ali eto, valjda preko Kupa bude ta Evropa jer sumnjam da u ligi manekeni mogu napraviti ista..
...barem dok ne uleti opet Uscuplic kad zagusti i napravi pozitivan shock
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
...barem dok ne uleti opet Uscuplic kad zagusti i napravi pozitivan shock

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nudio nam se Zeba
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nudio nam se Zeba, Cala ga odbio. Sta ce nam igrac koji ce u martu kad pocinje drugi dio sezone imati 34 godine
- crozzer
- Kontakt:
Sarajevski derbi je prošao očekivano, bez žara, borbe i truda igrača koji nose dresove najboljih ekipa u Bosni i Hercegovini.(Na svijetu sto i prva liga).Najmanje za raju, a najviše za svoje "stolice".Šeher je poslije utakmice tmuran, navijači obje ekipe šute, i ne spominju očajnu partiju na najvećem stadionu u državi.
Puno istrošenih igrača u obje ekipe, puno igrača koji se bave više društvenim mrežama, nego zelenim terenom.
Voljeni klube, nekada je to bio Safet Sušić - Pape, Asim Ferhatović - Hase, Faruk Hadzibegić, a sada je jedan smiješan igrač koji ne zaslužuje da se početno slovo njegovog imena i prezimena piše velikim slovom.Voljeni klube, ne smiješ sebi dopustiti da jedna ovakva fudbalska neznalica nosi kapitensku traku!
edin rustemovic - Krampa od igrača!
Puno istrošenih igrača u obje ekipe, puno igrača koji se bave više društvenim mrežama, nego zelenim terenom.
Voljeni klube, nekada je to bio Safet Sušić - Pape, Asim Ferhatović - Hase, Faruk Hadzibegić, a sada je jedan smiješan igrač koji ne zaslužuje da se početno slovo njegovog imena i prezimena piše velikim slovom.Voljeni klube, ne smiješ sebi dopustiti da jedna ovakva fudbalska neznalica nosi kapitensku traku!
edin rustemovic - Krampa od igrača!
Nudio nam se Stevanović, mi odbili.
Nudio nam se Petrović, mi odbili.
Nudio nam se Zeba, mi odbili.
Ko je sljedeći iz pseudoradničke klase koji će se ponuditi Sarajevu
Nudio nam se Petrović, mi odbili.
Nudio nam se Zeba, mi odbili.
Ko je sljedeći iz pseudoradničke klase koji će se ponuditi Sarajevu

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Pact1921, PapakIzSa, roccosiffredi, TheTruth34 i 79 gostiju.