AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 17 okt 2016, 23:36

Pa nisam brate pesimist, samo znam kako mladi igraci zavrsavaju u ovoj utopiji, znaci nazovimo stvari pravim imenom... samo sam realist :mrgreen: a da se ne lazemo, i mnogo bolji prosperiteti od njih su nazadovali ili prosto propali.

Ne znam, ali ne mirisem tog Lokatelija previse, eto jednostavno ne vidim u njemu nesto specijalno, nesto sto bi ga vidljivo izdvajalo od drugih, kao sto nisam vidio ni u Mauriju. Mozda ostvare solidne/dobre karijere, ali cisto sumnjam da ce ikada biti kalibar za tog buduceg (nadam se sampionskog) milana.
Calabria s druge strane ima dobrih stvari, ali i brdo mana koje treba korigovati, ali njemu dajem jos koju godinu da se izjasni da li ce napraviti iskorak u karijeri ili ostati samo dobar igrac.

Siljo i Suso nista spesl, ali nisu sad tema :zzz:

I eto da se ponovim, Gigi i Rom su pravi istinski mladi talenti koje imamo u timu i koji ce sigurno ostvariti odlicne karijere. I to je sve.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 okt 2016, 00:06

Cinjenica je da kad počnu dolaziti igrači , mislim na kvalitetne wc igrače, teško da ce Calabria ili Locatelli dobivati ovoliko sansi kao sto danas dobivaju....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 okt 2016, 01:14

Ma ne moze me niko uvjeriti da bi Pasalic odigrao losije od Locatelija. Jedino mozda sto je Pasalic ofanzivniji od njega i ne bi mogao igrati cisto DM, ali moze zamijeniti Bonaventuru ili Nianga (a da Bona ode na lijevo krilo u 2. poluvremenu). Steta sto takav talentovan mladic koji vec ima neko iskustvo ne dobija priliku, a retardirani Poli u igru ulazi po defaultu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 okt 2016, 01:38

Pasalic ce po svemu sudeci dobiti nogu u januaru, bez da uopste zaigra :zzz:
mada ga je i meni zao, pa daj covjeku priliku kad si ga vec doveo, moze makar onih petnaestak minuta odigrati umjesto raspale sose i polija :facepalm:

a i poli je imao jubilej jucer, stota utakmica, pa odakle ih skupi toliko bokte? :facepalm:

lokateli ce uvijek imati prednost nad njim iz dobro poznatih razloga iako u sustini vjerujem da nije nista losiji igrac, cak naprotiv.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 okt 2016, 07:43

Navodno je sve dogovoreno sa Fabregasom, pristao je da dodje u Milan, pišu da trenutno kupuje vilu u blizini Milana. Pročitah jutros, hajde nadam se da je istina :opaopa:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 18 okt 2016, 09:59

muha milanez je napisao/la:Navodno je sve dogovoreno sa Fabregasom, pristao je da dodje u Milan, pišu da trenutno kupuje vilu u blizini Milana. Pročitah jutros, hajde nadam se da je istina :opaopa:

Vidio sam neke postove na twitteru sto je objavila njehova zena koja kaze da je sve to izmisljotina. Sad ne znam kako ce se dalje to odvijati

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 okt 2016, 12:08

Cesc bi odlično legao, mislim da ce Alex Vidal iz Barce doći, ali on je desni bek nama je problem lijevi...Cesc ne igra Europu, pa mislim da prvenstveno zbog toga je moguće da se ovaj transfer dogodi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 okt 2016, 15:52

Pored Antonelija nam ne moze biti veci problem lijevi bek, on je korektan igrac. Problem je kiksara Abate tamo desno, ali isto tako je problem sto je dobio kapitensku traku pa ce ga iskljucivo to zadrzavati na terenu.

ali volio bih da vidal dodje, sta bih samo dao za jednog pravog modernog beka :yawn:

ova fabregasova milfara nesto zajebava :zzz:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 okt 2016, 17:33

Kazu da PSG nece produziti sa Silvom i da je od ljeta slobodan :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 okt 2016, 18:10

Daj Lucasa iz PSG, castio bih vas sve na ovom PDF-u. Toliko gotivim tog igraca, to je nevjerovatno, a vazda su ga zafrkavali u Parizu, i kad pocne igrati redovno povredi se, a strasan igrac.

075 ❤

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 18 okt 2016, 19:43

UrbyEmanuelson je napisao/la:Kazu da PSG nece produziti sa Silvom i da je od ljeta slobodan :D
Čitam da bi već u zimskom prelaznom roku mogao napustiti kako bi PSG nešto zaradio na njemu i da već ima zainteresovanih, pa ako je pristojna cijena što se ne uključiti ako već imamo para.

T.Silva,Fabregas,A.Vidal su imena koja su zvučna a koja se vezu za Milan tako da bi bila fantazija dovesti navedene igrače...moje neko mišljenje je da bi prije Oscara iz Celzija nego Fabregasa jer mi ovaj izgleda da ga muci kurcobolja često,dok Oscar kad god sam gledao i trči i trudi se i rijetko kad u tom smislu podbaci....Sad možda grijesim ali to je neko moje mišljenje plus tehnicki isto potkovan....Da dovedu oboicu ne bi se bunio :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 okt 2016, 21:47

a zasto ne i obojicu dovesti? :P

boga mi paleta igra u vrhunskoj formi i koliko god bilo smijesno s obzirom da s druge strane imas jednog thiaga silvu, bilo bi ga nekako gre'ota staviti na klupu :zzz:

znaci memfis, vidal, fabregas i silva za zimu postaju sve izvjesniji :zzz: na ljeto oskar plus jos jedan veznjak, milina.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 18 okt 2016, 21:52

Kakva grehota brate mili, Paletta je bio i ostao prosjek. Malo je ušao u formu i to je to, i dalje se bruka sa nekim potezima. Skrivio je faul i ljudi nam zabiše iz slobodnog, daleko je to od dobrog. Isto i onaj Kuco, dobar je i žrtvuje se ali brate protiv Chieva izgubio bezbroj lopti.
Forza Milan!

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 18 okt 2016, 22:33

San Siro rasprodan za subotu...ako ništa nećemo se na tribinama osramotiti :urnebes:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 okt 2016, 22:46

ljepotan paleta je u timu sezone, na osnovu svojih igara pa vi pricajte, statistika ne laze :kafa:

nisu to samo dobre igre nego i uigranost sa romagnolijem, sad bas odlicno izgledaju u tandemu nakon pocetne krize.
mada da se razumijemo, naravno da bi doveo silvu, boze sacuvaj da ne zelim :mrgreen:

a to sto je faul skrivio, pa boze moj, svakome se desi...

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 19 okt 2016, 02:26

rope11 je napisao/la:ljepotan paleta je u timu sezone, na osnovu svojih igara pa vi pricajte, statistika ne laze :kafa:

nisu to samo dobre igre nego i uigranost sa romagnolijem, sad bas odlicno izgledaju u tandemu nakon pocetne krize.
mada da se razumijemo, naravno da bi doveo silvu, boze sacuvaj da ne zelim :mrgreen:

a to sto je faul skrivio, pa boze moj, svakome se desi...
Tako je Rope dobro si rekao, po meni je Paleta usao u odlicnu formu, malo se zadnju tekmu pogubio, sta fali...pravili su i veci igraci od njega prekršaje koji su odnosili prvenstva...najvaznija su 3 boda, po meni trebaju ojacati bekove i vezni red...mada sam ja i dalje protivnik 4-3-3 formacije..mada ova 4-3-3 bi dosla do izrazaja da ima full bekove, a ne da se zadovoljavamo mrvicama, odlican je Calabria bio u defnazivi, ali zato mrtvac prema napred ili obrnuto...nemam nista protiv malog, ali niti je pravi bek Calabria, a ni Abate koji je u defanzivi dobro odigrao nepar puta...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 okt 2016, 12:14

Calabria je izgleda verzija Rafalea iz Lyona, kad je igrao u ManUtd. Mlada nada, trkac, ali na kraju osrednji bek, mada zasluzuje vise minuta na terenu pa neka se dokazuje jer je izrazito mlad i imao je dobrih utakmica na desnom beku.

Paletu kad smo poslali na posudbu bio je ponajbolji nas CB, sad je nastavio tamo gdje je stao, samo jos iskusniji i u paru sa mladjim igracem pa je i odbrana malo brza i pokretnija.

075 ❤

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 okt 2016, 12:43

Sinoć gledam kako je losa odluka bila Pjacina da predje u Juve, po svemu sudeći igrače utakmice Kupa i za 2 godine će otići u drugi klub, a mogao je u Milanu komotno igrati.

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 19 okt 2016, 13:27

Tesko da ce T.Silva se vratiti u Italiju, prvenstveno radi astronomske plate koju sad ima... prije da ce u Kinu otici za jedno 20 mil godisnje :mrgreen:

Sta cemo za Subotu? :mrgreen: Nadam se dobroj tekmi kako i prilici kad igraju dva najveca italijanska kluba, mi smo malo u krizi sto se igre tice a vas krenulo, moglo bi biti interesantno :)

Strasno bi volio da se domognete LP na kraju sezone, to bi mozda bila prekretnica i da vas krene na bolje konacno ;) ... nama postalo dosadno na vrhu :mrgreen:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 okt 2016, 14:31

U Kinu ako ode moze se halaliti s pozivom u repku, vala ako nije pare uzeo PSG ja ne znam...po meni ako Milan izbori Lp mogao bi u Milan preci, iskreno ja ne bih zelio da ga dovedu, kad ima mladih vrhunskih stopera.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []