FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nudio nam se Zeba, Cala ga odbio. Sta ce nam igrac koji ce u martu kad pocinje drugi dio sezone imati 34 godine
- crozzer
- Kontakt:
Sarajevski derbi je prošao očekivano, bez žara, borbe i truda igrača koji nose dresove najboljih ekipa u Bosni i Hercegovini.(Na svijetu sto i prva liga).Najmanje za raju, a najviše za svoje "stolice".Šeher je poslije utakmice tmuran, navijači obje ekipe šute, i ne spominju očajnu partiju na najvećem stadionu u državi.
Puno istrošenih igrača u obje ekipe, puno igrača koji se bave više društvenim mrežama, nego zelenim terenom.
Voljeni klube, nekada je to bio Safet Sušić - Pape, Asim Ferhatović - Hase, Faruk Hadzibegić, a sada je jedan smiješan igrač koji ne zaslužuje da se početno slovo njegovog imena i prezimena piše velikim slovom.Voljeni klube, ne smiješ sebi dopustiti da jedna ovakva fudbalska neznalica nosi kapitensku traku!
edin rustemovic - Krampa od igrača!
Puno istrošenih igrača u obje ekipe, puno igrača koji se bave više društvenim mrežama, nego zelenim terenom.
Voljeni klube, nekada je to bio Safet Sušić - Pape, Asim Ferhatović - Hase, Faruk Hadzibegić, a sada je jedan smiješan igrač koji ne zaslužuje da se početno slovo njegovog imena i prezimena piše velikim slovom.Voljeni klube, ne smiješ sebi dopustiti da jedna ovakva fudbalska neznalica nosi kapitensku traku!
edin rustemovic - Krampa od igrača!
Nudio nam se Stevanović, mi odbili.
Nudio nam se Petrović, mi odbili.
Nudio nam se Zeba, mi odbili.
Ko je sljedeći iz pseudoradničke klase koji će se ponuditi Sarajevu
Nudio nam se Petrović, mi odbili.
Nudio nam se Zeba, mi odbili.
Ko je sljedeći iz pseudoradničke klase koji će se ponuditi Sarajevu
SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
To nudili se, mi nismo htjeli, vode pije samo kod naivnih.
Ima 33 godine, ali ima i prekid kakav nema niko u ligi i kakav bi nama valjao ko hljeb! Odbili smo i Stevanovica, pa je pokazao da nije nikakvo pojacanje. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa jesu se nudili ili nisuEvander je napisao/la:To nudili se, mi nismo htjeli, vode pije samo kod naivnih.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zeba je jedan od najboljih igraca lige, vjerovatno i najbolji. Godine ne igraju nikakvu ulogu u našoj ligi. Wagner ima 39 godina naprimjer.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 18 okt 2016, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato ne odbijamo Jednonogog!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U potpunosti se slažem. Zeba zna dati go za razliku od pucača na tribine !!!MortemHz je napisao/la:Zeba je jedan od najboljih igraca lige, vjerovatno i najbolji. Godine ne igraju nikakvu ulogu u našoj ligi. Wagner ima 39 godina naprimjer.
U novi boj ...
1:16 Ne zna ni kada smo igrali derby
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aktivnim članovima besplatan ulaz, Zapad i Sjever otvoreni na sutrašnjoj utakmici
Svi aktivni članovi, kao i vlasnici bijelih članskih kartica i sezonskih ulaznica imat će besplatan ulaz na stadion, a za ovu utakmicu, bit će otvoreni ulazi A5 na tribini “ZAPAD” i D2 na tribini “Sjever Vedran Puljić". Vlasnici sezonskih ulaznica za tribinu "Istok", svoju godišnju kartu moći će iskoristiti na prethodno navedenim tribinama.
Cijene ulaznica su sljedeće: Sjever - Vedran Puljić – 3 KM, Zapad – 7 KM. Svi naši navijači i simpatizeri, koji nisu aktivni članovi kluba ili nemaju sezonsku ulaznicu, svoju kartu za sutrašnju uktamicu Kupa mogu kupiti od danas u oba Bordo Fan Shop-a (ul Maršala Tita 38/b, Bezistan), a na dan utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.
Svi aktivni članovi, kao i vlasnici bijelih članskih kartica i sezonskih ulaznica imat će besplatan ulaz na stadion, a za ovu utakmicu, bit će otvoreni ulazi A5 na tribini “ZAPAD” i D2 na tribini “Sjever Vedran Puljić". Vlasnici sezonskih ulaznica za tribinu "Istok", svoju godišnju kartu moći će iskoristiti na prethodno navedenim tribinama.
Cijene ulaznica su sljedeće: Sjever - Vedran Puljić – 3 KM, Zapad – 7 KM. Svi naši navijači i simpatizeri, koji nisu aktivni članovi kluba ili nemaju sezonsku ulaznicu, svoju kartu za sutrašnju uktamicu Kupa mogu kupiti od danas u oba Bordo Fan Shop-a (ul Maršala Tita 38/b, Bezistan), a na dan utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.
Yebo ih zapad

- ElCartel11
- Kontakt:
Izgubi se Zijo ko crvenkapicapitic je napisao/la:![]()
![]()
1:16 Ne zna ni kada smo igrali derbyNedjelju, Subotu kad smo mi igrali Subotu, Nedjelju
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Luđak. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Place Kadusic od smijeha