Donnie imam bulu za tebeDonnie Darko je napisao/la:Nekada je bilo normalno i da ljudi posjeduju ljude.DANTES je napisao/la:Pare nisu problem, para nema.
Ali bez zajebancije ne treba biti materijalista. Nekada su ljudi posjedovali stvari, danas stvari posjeduju ljude.
I ne, nemam pare
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Re: Chat
- legenda reala
- Kontakt:
Imaš išta iz ovog našeg lobija za mene
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Godine, lokacija, boja marame?WolfOfWallStreet je napisao/la:Donnie imam bulu za tebeDonnie Darko je napisao/la:Nekada je bilo normalno i da ljudi posjeduju ljude.DANTES je napisao/la:Pare nisu problem, para nema.
Ali bez zajebancije ne treba biti materijalista. Nekada su ljudi posjedovali stvari, danas stvari posjeduju ljude.
I ne, nemam pare
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
nije iz našeg lobija, zelena marama, ostalo ne znam, bilo nas je dosta za stolom, ko što rekoh silom prilikalegenda reala je napisao/la:Imaš išta iz ovog našeg lobija za mene
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam mislio na nju, nego imaš kakvu drugu iz našeg lobija i nemoj da je bulaWolfOfWallStreet je napisao/la:nije iz našeg lobija, zelena marama, ostalo ne znam, bilo nas je dosta za stolom, ko što rekoh silom prilikalegenda reala je napisao/la:Imaš išta iz ovog našeg lobija za mene
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Meša Selimović.SasaK je napisao/la:Ko je najveći Srbin poslije Saše Kovačevića?High je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Incognito87
- Kontakt:
Vidi Besica sto se reinkarniro 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Školuj me oče reinkarnacijeIncognito87 je napisao/la:Vidi Besica sto se reinkarniro
Hurta oplodi nas
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Uz Dragana i bokla vina, spaliću SDA do Mehmedović ŠemsudinaSasaK je napisao/la:Školuj me oče reinkarnacijeIncognito87 je napisao/la:Vidi Besica sto se reinkarniro![]()
Ne znam brate Pamele, znas da je naš lobi pravi masonski, ****, ima ih al moraš ti doć u Teh, onaj Sarajevo.
Poslije Baketa nema se šta zapalitWolfOfWallStreet je napisao/la:Uz Dragana i bokla vina, spaliću SDA do Mehmedović Šemsudina
Ne znam brate Pamele, znas da je naš lobi pravi masonski, ****, ima ih al moraš ti doć u Teh, onaj Sarajevo.
Hurta oplodi nas
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Ide Thompson nosi Kalašnjikov 
Leo zipa ovoWolfOfWallStreet je napisao/la:Ide Thompson nosi Kalašnjikov
Hurta oplodi nas
- Incognito87
- Kontakt:
Buraz ako ne znaš normalno pisati nemoj ni ovo molim te.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Donnie Darko
- Kontakt:
kažeš imaš bulu za mene, sljedeći post legendi je sređuješWolfOfWallStreet je napisao/la:nije iz našeg lobija, zelena marama, ostalo ne znam, bilo nas je dosta za stolom, ko što rekoh silom prilikalegenda reala je napisao/la:Imaš išta iz ovog našeg lobija za mene
E, ode sve u hendek!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ko te banovao da pustimo Indira na njeg?SasaK je napisao/la:Novac kupuje sreću!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Krmetina je bolja od tog mesa. Jedino piletina i riba su ukusniji od krmetine.Unofficialpage je napisao/la:Haaahhahahahahahahahahh http://www.klix.ba/vijesti/bih/nije-sal ... /161017069
čo'ek se buni što jede teletinu, junetinu i janjetinu a ne svinjsko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj najjači.a nazivi jela su takvi da prevodilac treba da ih rastumači, kao što su bosanske klepe
Pozdrav najveći sine.SasaK je napisao/la::
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.