FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 18 okt 2016, 14:29

Mudro je Azmir smicalicu napravio,kad nadjes nekog da uzme Slobodu i krene da radi,dodje Azmir i prilozi ceduljicu...svako ce odustat!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 18 okt 2016, 14:47

pametan covjek kome da halali 3 milliona ovim sto su godinama unistavali klub ako neko dodje sposoban ja vjerujm da bi on naso rjesenje i da bi se dogovorili

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 18 okt 2016, 14:48

U okviru prve osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine tuzlanska Sloboda na Gradskom stadionu Tušanj sutra dočekuje ekipu Nogometnog kluba Široki Brijeg. Tim povodom danas je u Tuzli upriličena konferencija za medije na kojoj su o predstojećoj utakmici govorili šef stručnog štaba Slobode Vlado Jagodić i napadač Sulejman Krpić.

Jagodić je istakao da Tuzlaci u meču koji slijedi sebi ne mogu dozvoliti luksuz kao u prošloj utakmici protiv Olimpica.

"Zbog revanš utakmice za sedam dana nama sutra mora biti primarni cilj da pokušamo sačuvati mrežu. Dakle, cilj je sutra ne primiti gol, a postići, ako je to ikako moguće, jedan ili dva, jer ako sutra ponovimo slabosti koje smo imali, onda ćemo imati jedan težak zadatak. Široki Brijeg je mnogo zaostao za Zrinjskim u prvenstvu i bazirat će se na Kup takmičenje, jer im je uvijek cilj Evropa koja donosi sredstva", kazao je Jagodić i dodao da je teško odigrati tromeč sa jednom ekipom kao što je Široki Brijeg.

Istaknuvši da Sloboda ima dobre resurse u fazi napada, Jagodić je naglasio da je gotovo siguran da će ekipa koju predvodi postizati golove na svakoj narednoj utakmici.

"U Tuzlu i Slobodu sam došao kako bismo došli do trofeja Kupa tako da želim biti optimističan", dodao je strateg crveno-crnih.

Nakon današnjeg treninga Jagodić će definitivno odlučiti kojih 18 igrača će biti u kombinaciji za susret u srijedu.

"Vjerovatno će se desiti iznenađenja, posebno za javnost, jer možda neki od igrača neće biti ni na klupi. Mi i u subotu moramo imati svjež tim koji mora napraviti razliku u prvenstvenoj utakmici u odnosu na Široki Brijeg. To su stvari o kojima razmišljam dan i noć i iskreno optimista sam", nastavio je Jagodić.

Prema riječima napadača Slobode Sulejmana Krpića sutra je cilj na što bolji način odigrati utakmicu.

"Riječ je o nezgodnoj ekipi sa kojom smo uvijek imali teške mečeve, ali mi ćemo izaći na teren, slušati riječi šefa i nadam se ostvariti pobjedu. Puno neću obećavati, ali, ponavljam, nadam se da ćemo izaći i pobijediti", kazao je Krpić.

Susret Slobode i Širokog Brijega na rasporedu je sutra od 15 sati na tuzlanskom Tušnju.

Da vas pozovem na utakmicu :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 18 okt 2016, 14:49

emirzlaTu je napisao/la:Mudro je Azmir smicalicu napravio,kad nadjes nekog da uzme Slobodu i krene da radi,dodje Azmir i prilozi ceduljicu...svako ce odustat!!!
To je bezvezna pat pozicija jer faraon u ruci drzi adut u "operaciji OKK". Ispastamo mi navijaci oni ce se uvijek nagoditi, ovako ili onako.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 okt 2016, 14:51

cuj iznenadjenja posebno za javnost?
cime nas to jos mogu iznenadit? mezom u golu???

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2016, 14:51

SRSlavinovici je napisao/la: Da vas pozovem na utakmicu :)
:rol:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 okt 2016, 14:52

SRSlavinovici je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Mudro je Azmir smicalicu napravio,kad nadjes nekog da uzme Slobodu i krene da radi,dodje Azmir i prilozi ceduljicu...svako ce odustat!!!
To je bezvezna pat pozicija jer faraon u ruci drzi adut u "operaciji OKK". Ispastamo mi navijaci oni ce se uvijek nagoditi, ovako ili onako.
To je to,ako Jasmin odluci da ga sjebe,Azmir moze "halalit" pare.Ako se novi investitor pojavi,Azmir ce prvi stat u red za isplatu...sto kazes,jbg,preko nasih ledja

katarakta

Post Postao/la katarakta » 18 okt 2016, 14:53

Pa samo bi lud covjek tek tako halalio tri miliona. Novi statut, niks bez "azemice" :)
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 okt 2016, 14:53

uvijek je preko ledja navijaca.i simpatizera :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2016, 14:54

Kakav investitor? Mi smo imali srecu, ostali ne mogu pronaci nikoga (Borac i Celik), a nama ce ko doci neko. Hmm

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 18 okt 2016, 14:55

solinas je napisao/la:Nije Azmir blokirao privatizaciju,nego uradio ono sto bi svako od nas uradio...
Kada je poceo epizodu u Slobodi,bilo je Azmire kralju,ti si najbolji,u slucaju privatizacije ti si u prednosti pa ona Jasminova "prozivanja"i hvaljenje Azmira po skupstini,i td i td....
Na kraju se sve okrenu i pljuju covjeka....
Vidim bilo saketanja sinoc haha
Nije Ordagic jedini koji ima ponuda za nsstavak karijere drugdje,ali jednostavno ne isplati se pisati cinjenice i istinu,odma dodju kompleksasi poput komuniste prosipat Jasminove fazone ovdje...
Samo polako sve ce izaci na vidjelo..
Dobar dan i tebi, Solinase, kralju kulta naseg tuzlanskog :) Sve je izaslo na vidjelo, niko nije cist, ne mazite vise oci glupostima i iluzijama. Nego, hoces na utakmicu? :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2016, 14:58

Ma ja isti su Faraon i njegovi pajdasi i Azmir, mozda cak Faraon, Secer i drugi malo bolji od Azmira :lol:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 okt 2016, 14:59

katarakta je napisao/la:Pa samo bi lud covjek tek tako halalio tri miliona. Novi statut, niks bez "azemice" :)
Od koga ce trazit pare ako urade ko sa Ditom???Zamrznu klub i dovidjenja,nisam upucen Bog zna koliko oko tih marifetluka,al slaba mu fajda ako naprave kao okk

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 18 okt 2016, 15:02

tuzlak1987 je napisao/la:Ma ja isti su Faraon i njegovi pajdasi i Azmir, mozda cak Faraon, Secer i drugi malo bolji od Azmira [emoji38]
Ajde, potrudi se barem procitati sta pisem :) Dakle, nisam napisao da su svi isti, vec da niko nije cist. To je tako, nazalost. Znam da je nekima to teško prihvatiti, ali je tako. Jbg, kakvi navijaci, takva uprava ;)

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 18 okt 2016, 15:04

Sad izgleda nevalja ni što je uložio novac i što nas je vratio u PL i doveo nadomak trofeja u prošloj sezoni. Trebao je pripreme,plate, isplate na osnovu dugovanja i tužbi da isplatiti dlakama i monopoly novcem.
Sjećam se red investitora bio ispred komore kad se Sloboda trebala ugasiti...

Sloboda se neće privatizirati(ni po principu po kojem je Sarajevo jer drugi niti ne postoji) iz par osnovni razloga:
- Sloboda nema svoje imovine
- Sloboda nema svoj stadion niti uslovan gradski stadion koji bi mogla rentat
- Grad (riječi gradonačelnika) neće nikome dati da pravi stadion a svi znamo da Grad nema novca da sam isti napravi inače bi barem sjevernu tribinu završili. Za novi stadion treba velika parcela (nema ih puno u gradu koje bi odgovarale) i ponovo dozvola grada za gradnju istog. Ako ne daju da neko napravi ovaj znači da ne bi dali niti da se pravi novi.
- Sloboda ima milionske dugove
- Sloboda nema navijačku zaleđinu (ni blizu mi nismo Sarajevu,Željezničaru,Čeliku...)

Praktički Sloboda ima ime i 98g. postojanja i nas jedno 2000 pravih istinskih ljubitelja kluba kojima nisu bitni ni besplatni ulazi ni to da li nam dolazi Sarajevo ili Drina, nije nam bitno da li je kiša ili sunce, ne *určimo se niti tražimo neka prava i zahvalnice što za svoj ćejf pratimo utakmice Slobode...

U Slobodu je ulagao jedan ljubitelj Slobode iz svog nekog ćejfa, sa poslovnog plana (buduće zarade) mislim da niko pametan ni marke ne bi uložio.

Za sve oko Slobode je kriv Azmir Husić, nisu krivi Divanefendić,Čustović,Bijedić,Šabović,Zahirović,Šehović... Nije kriva gradska a tada općinska vlast koja je pod jedan postavljala ljude u skupštinu i u UO (sve SDA i SDP),pod dva dozvolila je da nabiju dugovi i pod tri nije procesuirala iste koji su opljačkali FK, sad pod 4 oni ne žele ni da vraćaju te dugove. Nije kriv Grad što Sloboda nema stadion, niti mogu sami napraviti to svi znaju niti žele da daju stadion pod koncesiju (da su ga dali 2009 kad se pravila sjeverna tribina 1/4 koncesije bi več protekla).
Za sve ovo je kriv Azmir Husić koji je želio da napravi FK Sloboda klubom koji će biti u vrhu BH nogometa i tu svrhu je dao SVOJIH 3miliona KM (grad izdvaja naše novce, ne daju vijećnici i gradonačelnik iz svog džepa) obišao svaki grad i svako selo u BiH stom istom ekipom i čovjek još kaže neću tražiti svoje novce nazad dok je klub gradski.
Azmir Husić je najveći krivac što se pojavio, kako ga nije sramota što je spasio klub od gašenja!
Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 18 okt 2016, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 18 okt 2016, 15:04

Ajmo mi o utakmici. Imam osjecaj dobar, bice 3:1 za Slobodu!! :) Krpic trojka :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2016, 15:05

SRSlavinovici je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma ja isti su Faraon i njegovi pajdasi i Azmir, mozda cak Faraon, Secer i drugi malo bolji od Azmira [emoji38]
Ajde, potrudi se barem procitati sta pisem :) Dakle, nisam napisao da su svi isti, vec da niko nije cist. To je tako, nazalost. Znam da je nekima to teško prihvatiti, ali je tako. Jbg, kakvi navijaci, takva uprava ;)
Da tesko mi je prihvatiti, ti si mjerodavan i ako ti kazes da su svi isti onda mi ne moramo razmisljati mozgom jer je to sigurno istina.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 okt 2016, 15:06

emirzlaTu je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Pa samo bi lud covjek tek tako halalio tri miliona. Novi statut, niks bez "azemice" :)
Od koga ce trazit pare ako urade ko sa Ditom???Zamrznu klub i dovidjenja,nisam upucen Bog zna koliko oko tih marifetluka,al slaba mu fajda ako naprave kao okk
da pat pozicija.
ukoliko ostanu na nisanu.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 okt 2016, 15:11

Tesko da ce ostati van nisana,neko jutro covjek napuni Audija,dijete pod ruku i put Amerike...po meni Azmir i Sloboda su zavrsena prica :salut:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2016, 15:14

Mi prvo moramo uci u 21. vijek. Gradonacelnik hladno izjavi da nece dati nekim investitorima da investiraju u Tuzlu. I ljudima se to svidi kada kaze. Prvi i najveci dokaz da naseg 90% stanovnistva nije izaslo van okvira BIH desetinama godina.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.