FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Isnar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Isnar » 13 jul 2010, 23:48

Kobe Bryant je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Kup UEFA: Basel - Sarajevo 6:0
Obicno se ne javljam na gluposti ali nekad jednostavno moram.

1.Znas li decko kad i kako se to desilo ? , Sarajevo je odigralo protiv Besiktasa koji je slavio 100 god i te godine se nenormalno pojacao i bio prvak Turska i u Istambulu izvukli 2-2 , onda sliijedi Kosevo i sramna izdaja i prodaja utakmice od nekih mafijasa zajedno sa trenerom i dosta igraca. Sarajevo u Baselu je vodio predsjenik skupstine bez pola tima i sa nikakvim moralom i to se realno nemoze porediti.

2. Nikad nisam navijao za zelju , a to nebi ni jedan pravi navijac bilo kojeg kluba da radi , cuj da navija za svog gradskog rivala , pa da igra bilo kakvu utakmicu , ali danas mozda zbog Srebrenice , pa mi se nesta skupilo zb og fasista iz izraela sam stvarno zelio da zeljo izvuce povoljan rezultat prvi put u zivotu. Ali ovo ne samo da je bruka , ovo je toliko sramotno da covjek nema rjeci. Pa vi u takvom stilu postali shampioni , sila nema sta , to se pisalo zeljo igra evropski , amar ulozio svoje pare nema stvara se novi dnamo u regionu :roll: , ma dajte molim vas , nema teorije da je Sarajevo ikad pod ovakvim uslovima odigralo ovako sramotno :roll: prema tome nema ni blizu poredjenja , bolje vam je da nema Brkovica i da ne kupujute domace tekme , pa da stvarno znate svoju vrjednost , a ne da ovako visoko letite a da ovako nisko padnete :roll:

SRAMOTA za drzavu , ako je uopce i ima :roll:
1. Prica se o Baselu a ne o Besiktasu
2. Pise se Istanbul
3. Gubi se sa ove teme
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 13 jul 2010, 23:49

Ali komentator, vidim niko ga ne spominje pa se pitam jel samo meni skakao po zivcima i skakao i skakaoooo hehehe j*** bungee sta je ovo bilo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 13 jul 2010, 23:49

patkica je napisao/la:Dobro smo prosli samo cu to reci, ali nea' veze okrecemo se ligi pa naredne godine sta bude.
Volio bih cuti one koji su mi govorili daa je CULUM majstor za Svarku koji je bio povrijeden veceras aa vise dao od njega duplooo !?!?!?!?!??!
Baš tako, al ti su i dobri kakvih je pacijenata bilo, toliko su daleko išli da su govorili da je to jedan od najboljih igrača Želje poslije rata. Poserem se usta svakom fanu Ćuluma i Laze :x :x :x

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 jul 2010, 23:50

Strauss je napisao/la:Jadno, bijedno, katastrofalno :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Višća, Šehić, Bešlija kao i svaku utakmicu dosad su pokazali da ginu za sveti dres, da srcem igraju, solidno su i odigrali. Ostali svi nek se gone u sto pm.
E sad kad smo ih fino mogli lijepo dočekati i posloje Čelika i poslije Širokog i poslije Borca, sad ih opet treba dočekati, al drugim povodom i redom krenuti šamarati izuzev već trojice spomenutih igrača.

A posebno bih se ovom prilikom najebo mame svakom onom ko kaže da Ćulum i Lazo zaslužuju igrati u svetom dresu. Dabogda im se sjeme zagubilo :twisted: :twisted: :twisted:
Pa majko mila, onaj Ćulum je katastrofa, nije mi jasno kako čovjek iole ozbiljniju tekmu odigra katastrofalno niđe veze, Amare tjeraj to **** odmah, pa makar ga i đabe sali...
O onom smradu Lazi neću trošiti riječi. Samo ću reći da mi ono ne liči ni sekunde na fudbalera :evil: :evil: :evil:
Haj boga ti skini taj znak sa avatara, a pogotovo nick name, jer ti to ne dolikuje ovom postu koji si napisao. Sta pljujes po igracima koji su sav teret prosle sezone iznijeli na ledjima, titulu ti donijeli na grbavicu i sta si ti ocekivao da se prosetamo i predkolima lige prvaka ???
Ocito neke stvari ne znas, jer se ekipa ne stvara preko noci, odnosno na osnovu jedne sezone, jer da bi se doslo do situacije do koje smo vec dolazili kada smo igrali protiv Newcastla kroz klub mora proci odredjeni period stvaranja ekipe jer smo mi tog Newcastla docekali poslije nekoliko godina igranja u evropi i poslije nekoliko poraza od timova kao sto su Wisla, Levski... Kilmanrock, tako da bi ostar i negostoljubiv docek samo naskodio i nazao ucino nasem ZELJI, jer sada im je podrska najpotrebnija i sada je trebaju kao nikada do sada. Ako ih sada ne poguramo i ne podrzimo onda nema svrhe sve ovo sto je do sada bilo, nema svrhe sa ovom titulom jer ce nam evropa sigurno slijedece sezone biti nedostizna. Ove momke sve do jednog treba podrzati a ne psovati. POZDRAV

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 13 jul 2010, 23:52

nije problem izgubiti ali onako se (NE)boriti na terenu :o

da vam kazem,navijac sam Zrinjskog i taj moj klub me nebrojeno puta obradovao,a i razalostio,ali da mi onako igraci stoje i ne trce,reci cu vam POLOMILI BI IM NOGE KAD SE VRATE.

nisam htio pisati,ali evo sada cu- Zajko Zeba se prvo nudio Zrinjskom cim se vratio u bih !! i momentalno je odbijen

Ko ima mogucnost,(a ima ih ovdje) slobodno nek ga pita,a on nek bude posten i odgovori kakav je odgovor dobio u Zrinjskom!!!

totalno NEZAINTERESIRAN I NESPREMAN igrac.katastrofa. :oops: i to vam pojacanje :? nego sreca imate veleze i slicne njima pa necete ispasti,jer onakvom igrom to zasluzujete.

radi par normalnih nikova(pile u prvom redu) ovdje necu ujedati(mada imam razloga),samo cu vam reci.PREVISE STE SE DIGLI...polako nidje vas toliko godina i odjednom te dupla kruna,te plavi stroj,te ovo,te ono..mora se to razbiti od glavu..

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 13 jul 2010, 23:56

HUM je napisao/la:nije problrm izgubiti ali onako se (NE)boriti na terenu :o

da vam kazem,navijac sam Zrinjskog i taj moj klub me nebrojeno puta obradovao,a i razalostio,ali da mi onako igraci stoje i ne trce,reci cu vam POLOMILI BI IM NOGE KAD SE VRATE.

nisam htio pisati,ali evo sada cu- Zajko Zeba se prvo nudio Zrinjskom cim se vratio u bih !! i momentalno je odbijen

Ko ima mogucnost,(a ima ih ovdje) slobodno nek ga pita,a on nek bude posten i odgovori kakav je odgovor dobio u Zrinjskom!!!

totalno NEZAINTERESIRAN I NESPREMAN igrac.katastrofa.

radi par normalnih nikova(pile u prvom redu) ovdje necu ujedati(mada imam razloga),samo cu vam reci.PREVISE STE SE DIGLI...polako nidje vas toliko godina i odjednom te dupla kruna,te plavi stroj,te ovo,te ono..mora se to razbiti od glavu..

Nemas sta ujedati sve si rekao kako treba,ali ipak mislim da je za nase lige Zeba pravi igraci i uostalom vidjece se to.Uz jednog ili dvojicu igraca koji ce doci ova ekipa je ponovo najbolja u PL.Nezalaganje i nonsalantnost su posebna prica.Koliko smo samo mekani i udaljeni bili od protivnicki igraca za nepovjerovati je.
AMAR OSIM!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 jul 2010, 00:01

Pirke_TM87 je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Jadno, bijedno, katastrofalno :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Višća, Šehić, Bešlija kao i svaku utakmicu dosad su pokazali da ginu za sveti dres, da srcem igraju, solidno su i odigrali. Ostali svi nek se gone u sto pm.
E sad kad smo ih fino mogli lijepo dočekati i posloje Čelika i poslije Širokog i poslije Borca, sad ih opet treba dočekati, al drugim povodom i redom krenuti šamarati izuzev već trojice spomenutih igrača.

A posebno bih se ovom prilikom najebo mame svakom onom ko kaže da Ćulum i Lazo zaslužuju igrati u svetom dresu. Dabogda im se sjeme zagubilo :twisted: :twisted: :twisted:
Pa majko mila, onaj Ćulum je katastrofa, nije mi jasno kako čovjek iole ozbiljniju tekmu odigra katastrofalno niđe veze, Amare tjeraj to **** odmah, pa makar ga i đabe sali...
O onom smradu Lazi neću trošiti riječi. Samo ću reći da mi ono ne liči ni sekunde na fudbalera :evil: :evil: :evil:
Haj boga ti skini taj znak sa avatara, a pogotovo nick name, jer ti to ne dolikuje ovom postu koji si napisao. Sta pljujes po igracima koji su sav teret prosle sezone iznijeli na ledjima, titulu ti donijeli na grbavicu i sta si ti ocekivao da se prosetamo i predkolima lige prvaka ???
Ocito neke stvari ne znas, jer se ekipa ne stvara preko noci, odnosno na osnovu jedne sezone, jer da bi se doslo do situacije do koje smo vec dolazili kada smo igrali protiv Newcastla kroz klub mora proci odredjeni period stvaranja ekipe jer smo mi tog Newcastla docekali poslije nekoliko godina igranja u evropi i poslije nekoliko poraza od timova kao sto su Wisla, Levski... Kilmanrock, tako da bi ostar i negostoljubiv docek samo naskodio i nazao ucino nasem ZELJI, jer sada im je podrska najpotrebnija i sada je trebaju kao nikada do sada. Ako ih sada ne poguramo i ne podrzimo onda nema svrhe sve ovo sto je do sada bilo, nema svrhe sa ovom titulom jer ce nam evropa sigurno slijedece sezone biti nedostizna. Ove momke sve do jednog treba podrzati a ne psovati. POZDRAV
evo npr. ja sam apsolutno slazem s njim osim u jednom dijelu a to je da ih trebamo docekati i samarati, naprotiv nase je da navijamo i damo podrsku kad je najpotrebnije a to je upravo sad, ali je i na redu Osim da se malo zapita sta mu rade Culum i Popovic u ekipi, nije problem sto smo izgubili, to se moglo ocekivati, haj nije problem ni sto su nam uvalili 5 komada, ali kada pogledas da ti igraci nisu dali ni 50% sebe, da nisu ni u jednom trenutku ostavili srce na terenu e onda to zasluzuje svaku kritiku, a morali su dati 120% svojih mogucnosti...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 14 jul 2010, 00:02

Ne boli me toliko ovaj poraz,koliko me boli odnos prema svetom dresu?!?! :o
Izuzev par pojedinaca(zna se koji su)ovo je haos...Znaci veceras smo imali gledatelje na terenu,nisu igrali utakmicu nego je gledali....Uzas jedan! Posebno se to odnosi na Ćuluma i Popovića(nosaca) :evil:
Nadam se samo da ce na Kosevu kol'ko toliko popraviti utisak,makar pokazati kako se bori za sveti dres...
VOLIM TE ŽELJO . . .

HZ87STARIGRAD
Kontakt:

Post Postao/la HZ87STARIGRAD » 14 jul 2010, 00:03

Pozdrav Komsije dolazim u miru !
Ovim putem bi da cestitam izlazak u Euro Ligu, realno Hapoel je sve sto i jedna ekipa iz nase lige (naravn osim Sarajeva) moze sanjati da ce biti za nekih 5-10 sezona! Hajmo sad svi glavu gore i uradite nesto, pusti ove sto pricaju bruka, bruka je bio Litex, a ovo se moze malo izgladiti, u revansu, dosta borbe i posteno izgubiti, a ne ovako ko misevi! Sretno u revansu bice bolje !!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 14 jul 2010, 00:05

Pirke_TM87 je napisao/la:Haj boga ti skini taj znak sa avatara, a pogotovo nick name, jer ti to ne dolikuje ovom postu koji si napisao. Sta pljujes po igracima koji su sav teret prosle sezone iznijeli na ledjima, titulu ti donijeli na grbavicu i sta si ti ocekivao da se prosetamo i predkolima lige prvaka ???
Mami pa njoj lekcije dijeli slino slinavi ;)
A ovo ti ove dvojice i u potpisu, pa nek ti svaki dan oči bodu.

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 14 jul 2010, 00:07

nema se sta reci za ovu utakmicu....

mozda je i dobro sto nam se ovo desilo jer smo se fakat digli...ne stvara se ekipa za LP nakon jedne, ne sezone, nego polusezone....ja bi licno volio da smo otisli u grupnu fazu,al j.b.g. treba biti realan ;)

ovako odigrati revans i okrenuti se realnosti, i dogodine uz par pravih pojacanja pokusti ponovo...

lijep pozdrav...
Por que ? Por que somos los mejores...

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 14 jul 2010, 00:08

...koliko nervoze,da ne povjerujes, :D :D :D

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 14 jul 2010, 00:09

HUM je napisao/la:nije problem izgubiti ali onako se (NE)boriti na terenu :o

totalno NEZAINTERESIRAN I NESPREMAN igrac.katastrofa. :oops: i to vam pojacanje :? nego sreca imate veleze i slicne njima pa necete ispasti,jer onakvom igrom to zasluzujete.

Rece navijac tima koji kubi po 4-0 na domacem terenu od prvaka LUKSEMBURGA :mrgreen: . Nisam ljubitelj Zelje, ali je stvarno jadno kad dodje navijac ilegalnog profasistickog tima da nesto prica, a njegov tim redovno prima cetvorke i petice, najgori tim svih vremena.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 14 jul 2010, 00:10

I da li je moguće da ima još pacijenata koji poslije ovog kažu da im treba pružiti podršku. Podršku, za šta :roll: :o
Yebat im mater treba haman svakom, čast pojednicima...

EDIT
Da su se ljudi makar borili, pa hajde, al onako jadno, nezaiteresovano ponižavati sveti dres :o
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 14 jul 2010, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 14 jul 2010, 00:11

HZ87STARIGRAD je napisao/la:Pozdrav Komsije dolazim u miru !
Ovim putem bi da cestitam izlazak u Euro Ligu, realno Hapoel je sve sto i jedna ekipa iz nase lige (naravn osim Sarajeva) moze sanjati da ce biti za nekih 5-10 sezona! Hajmo sad svi glavu gore i uradite nesto, pusti ove sto pricaju bruka, bruka je bio Litex, a ovo se moze malo izgladiti, u revansu, dosta borbe i posteno izgubiti, a ne ovako ko misevi! Sretno u revansu bice bolje !!
Ma jarane da smo izgubili i 10:0 nebi mi bilo krivo al da se trcalo, borilo, otimalo, nego isto ko po Vilsonovom maltene, hmmm, pa neznam stvarno vise sta reci...
Colour of Manchester is blue...

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 14 jul 2010, 00:13

DOBRO JE STO CE OVI SEZONSKI NAVIJACI OTICI, JER JE ZA NJIH SADA KRAJ SVIJETA, TAKVI MAN NI NETREBAJU, JESTE DA SE NIJE IGRALO NI TRUDILO ALI STA JE TU JE, IMAMO PRVENSTVO STO JE AMAR REKAO DA NAM JE TO CILJ PA DALJE CE MO VIDJETI
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 14 jul 2010, 00:14

Zakljucati temu na jedno 5-10 godina, bez prava na kauciju ili prijevremenog pustanja.

Kako jednostavno nemozete da se suzdrzite od ruznih rijeci od psovanja igracima i jedni drugima.
Desilo se sta se desilo Boze moj idemo dalje i to je to, sta sad treba da prebijemo igrace, pa da se pobijemo izmedju sebe i da na kraju zapalimo stadion, pa nismo znate vec i sami ko.

Lakapo samo.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 14 jul 2010, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jul 2010, 00:14

Strauss je napisao/la:I da li je moguće da ima još pacijenata koji poslije ovog kažu da im treba pružiti podršku. Podršku, za šta :roll: :o
Još jednom, yebem im mater, yebem im sve po spisku, što su mi priredili ovaku jadnu večer i što se ovako jadno osjećam....
Bice mi drago ako zaobidjes Grbavicu ove sezone.Ovako plitki umovi kao sto si ti se nalaze s one strane ulice,jer je to njihova odlika vazda bila,mladi ste neke stvari ne razumijete i ne morate ali svaki igrac naseg kluba predstavlja sve nas,mozemo biti nezadovoljni ali tako plitki i bezobrazni kao ti - NE,mozda si samo neodgojen a mozda si sezonac,mozda si i oboje,ali respekta prema voljenom klubu moras imati pa makar izgubio sa trideset golova razlike
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 14 jul 2010, 00:16

Strauss je napisao/la:I da li je moguće da ima još pacijenata koji poslije ovog kažu da im treba pružiti podršku. Podršku, za šta :roll: :o
Još jednom, yebem im mater, yebem im sve po spisku, što su mi priredili ovaku jadnu večer i što se ovako jadno osjećam....

EDIT
Da su se ljudi makar borili, pa hajde, al onako jadno, nezaiteresovano ponižavati sveti dres :o

Boze sacuvaj :roll:
AMAR OSIM!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 jul 2010, 00:17

Izgubili smo 5:0 pa sta,gube i mnogi drugi(Sarajevo-Bazel,Zrinjski-Partizan.Jos uvjek smo zvanicni sampioni BIH i dok se to ne promjeni tisina.Mozemo gubiti i 10:0 ali klub nam je svetinja i uvjek ce biti.Amare i igraci glavu gore i odigrajte za raju revans.U inat svima prodace se vise godisnjih karata nego prosle sezone ...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.