Na nekom od portala sam vidioaleksandar_veliki je napisao/la:Odakle te informacije? Ko ga je kaznio? Neki nevidljivi nadlezni organ. Nije Disciplinska ni zasjedala, za sedam dana je sjednica.ZeljeznicarFan je napisao/la:Wagneru 3 utakmice suspenzije !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Radnička klasa !
-
balotelli90
- Kontakt:
Sinanov portal
Prodaja će se vršiti na Stadionu Grbavica na dan utakmice od 13 sati. Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A i 25 KM za tribinu Zapad galerija. Na stadionu će biti otvoreno pet ulaza za Jug, četiri ulaza za Sjever i jedan porodični ulaz, te jedan ulaz za Zapad.r3m1 je napisao/la:Zna li neko cijene ulaznica u Kupu za utakmicu sa Goraždem? Hvala
Usput, igra se jedna utakmica ili dvije?
Igraju se 2 utakmice. Revanš je iduće srijede
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sve osim rutinske pobjede bi bilo iznenađenje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Koji sastav ocekujete sutra ?
Po meni:
Fejzic
Memija-Kosoric-Bocca-Sinisa
Blagojevic-Secerovic
Miro/Zeric-Ugljesa-Lazic
Nikolic/Mujagic
Moje neko vidjenje za sastav koji bi trebao igrati. Sinisa je na lijevom jer ne moze igrati protiv Olimpika.
Po meni:
Fejzic
Memija-Kosoric-Bocca-Sinisa
Blagojevic-Secerovic
Miro/Zeric-Ugljesa-Lazic
Nikolic/Mujagic
Moje neko vidjenje za sastav koji bi trebao igrati. Sinisa je na lijevom jer ne moze igrati protiv Olimpika.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- zeljoooooooooo
Očekujem Bekrića od prve i Miro da odmori.
Vjerovatno ce Miroslav odigrati jedno poluvrijeme pa ce ga zamijeniti. Sigurnost je sigurnost.
-
risingforce
- Kontakt:
---------------Nikolic----------------
---Lazic------Bekric-----Stevanovic
--------Secerovic-Blagojevic-----
---Stanic-Jahic-Bokacini-Sinisa---
----------------Fejzic---------------
Stevanovica na poluvremenu izvaditi
ili mozda izvesti 80 % prve postave, pa u revansu sve izmjeniti
---Lazic------Bekric-----Stevanovic
--------Secerovic-Blagojevic-----
---Stanic-Jahic-Bokacini-Sinisa---
----------------Fejzic---------------
Stevanovica na poluvremenu izvaditi
ili mozda izvesti 80 % prve postave, pa u revansu sve izmjeniti
Ne rise. Svaka ce ekipa odmoriti nekog od svojih glavnih igraca ili cak citavu prvu postavu, ukoliko ima neku laksu utakmicu. To radi i Bayern i Real, i Juventus... Pa zasto nebi i Zeljo? Jedan od razloga sto nismo otisli u europu ove sezone je sto nismo rotirali ekipu. Sto je uvijek igralo istih 11. I na kraju su izgubili dahHausMan je napisao/la:samo se u bosni igraci odmaraju nakon 12 kola i jednog kola kupa.duse drage umorne.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
nije nego je tvoja logika kao inace naopaka, on mjeri spremnost igraca iz liga 5 i iz bh lige

- plavousrcu
- Kontakt:
Mene je strah da Miroslav ne bude igrao obje po 90 minuta. Moramo nekog prodati, statistiku treba napucati i zbog toga me strah. Miroslav je jedini na kojem mozemo zaraditi i ako produzi ugovor ponuda ako dodje on ide.LjoZee je napisao/la:Vjerovatno ce Miroslav odigrati jedno poluvrijeme pa ce ga zamijeniti. Sigurnost je sigurnost.
Pa on sad i jeste jedini kojeg mozemo u izlog staviti. Svi potenciraju Memiju kao buduceg Bajica i Hadziahmetovica ako se gleda transfer,ali po meni on je daleko od toga. Dosta on jos mora raditi i truda uloziti. Sad kad bi nekog morali prodati to je Miroslav. Dobijas novac,a gubis nesto dosta vrijednije od tog prokletog novca.
Ma ne možeš ti prodati Miru ako ne potpiše novi ugovor. Kako njemu ugovor ističe na ljeto, niko neće platiti igrača pola godine pred istek ugovora, to se sačeka. Idealno bi bilo da produži ugovor zimus, odigra u Želji Europu ( ako se plasiramo), po mogućnosti uspješno, i onda je realno da ode, i tada bi se moglo lijepo zaraditi na njemu. U svim drugim varijantama, nemamo šanse zaraditi nešto posebno, možda siću neku...
Realno nama bi bilo koja ponuda sad dosla. Trebaju nam pare. Imamo sponzore,pomalo i na kartama se zaradi,ali sve je to malo. Nekog pod hitno prodati na zimu sada. Mozda bi se u buducnosti i od Vece moglo sta uzeti samo da se vrati u staru formu i da ima koncentraciju svih 90 minuta. Mozda smo ga mogli i ljetos nekom prodati,ali ono se desi u Zenici i propade i njemu odlazak u Japan sa reprezentacijom i sve. Znam da je Bazdarevic izjavljivao kako su ga zvali da pitaju kakvo je to ponasanje igraca. Splet nesretnih okolnosti na kraju sezone i sve se raspade sto se gradilo od januara.
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobro si, na sicu sam i mislio, a i sica bi zavisila od njegove dobre volje. Najbolje bi ga bilo ostaviti i kad bi dobre ponude stigle jer kako on igra dugo nece niko na Grbavici igrati. Ipak treba biti realan, osudjeni smo na prodaju.Monci je napisao/la:Ma ne možeš ti prodati Miru ako ne potpiše novi ugovor. Kako njemu ugovor ističe na ljeto, niko neće platiti igrača pola godine pred istek ugovora, to se sačeka. Idealno bi bilo da produži ugovor zimus, odigra u Želji Europu ( ako se plasiramo), po mogućnosti uspješno, i onda je realno da ode, i tada bi se moglo lijepo zaraditi na njemu. U svim drugim varijantama, nemamo šanse zaraditi nešto posebno, možda siću neku...
Ma stari moj svi prodaju, i oni najveći, samo kada se dobra matematika napravi....manji klubovi finansijski nestabilni i nejaki kao mi, moraju iskoristiti i najmanju šansu da zarade nešto. Jbg svi se slažemo da je Miro dimenzija više, međutim kada bi mu uzeli statistiku, ne bi ona nešto posebno ponudila....
Ma zabija sutra Miroslav ako Bog da

- plavousrcu
- Kontakt:
Statistika mu ne ide na ruku, ljudi koji ne gledaju utakmice ne bi se za njeg nikad zakacili. Prirastao nam je srcu zbog borbenosti iako sam mislio da ce biti promasaj.Monci je napisao/la:Ma stari moj svi prodaju, i oni najveći, samo kada se dobra matematika napravi....manji klubovi finansijski nestabilni i nejaki kao mi, moraju iskoristiti i najmanju šansu da zarade nešto. Jbg svi se slažemo da je Miro dimenzija više, međutim kada bi mu uzeli statistiku, ne bi ona nešto posebno ponudila....
Je li zna neko nesto u vezi ovog posta koji je Bekric maloprije objavio ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne svidja mi se takav Zeljo.Slavko Petrovic: "Titule se uzimaju na mailim utakmicama. U tim bitnim utakmicama trebamo pokušati igrati na nulu, a u ostalim ići ofanzivno".
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.