BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
@shminka ok posteno, mada ovdje je u pitanju usluga za pare, jer nema kvote izmedju nas dvojr.
@uno hvala za strpljenje, rjesilo bi se ovo sve kroz jedan post, samo da ljudi znaju precizno da kazu kako i sta zele. Sad je sve precizirano i vise nema ni potrebe za offom. Ja sad ode odavle do sutra do meca, laku noc ljudi!
@uno hvala za strpljenje, rjesilo bi se ovo sve kroz jedan post, samo da ljudi znaju precizno da kazu kako i sta zele. Sad je sve precizirano i vise nema ni potrebe za offom. Ja sad ode odavle do sutra do meca, laku noc ljudi!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Setkic pobjedio 2:0 protiv sidorenko
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Setkic rutinski izgleda.
Svaka cast.
Svaka cast.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
shminka je napisao/la:Pa pristao je čovjek, dogovoreno sve, svjedoci su tu bili, pečat je tu, neka igre počnu xD
taman nek @babino napiše i analizu za meč, da vidimo ko ima kakve šanse xD
Ova tema majke mi moje sigurnim koracima prestize PL prepucavanja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
@bodi123, sta ja mogu kad je tebi uredu da u isto vrijeme gledamo razvaljivanje od strane khacanova i damirovu pobjedu od 2-0.
Ovaj strucnjak vam podvali 2-3 posta u kojima se eto kao razumije u tenis i cijeli forum bi ga trebao slijediti.
Svi koji misle drugacije su neznalice, cini mi se da si nedavno i ti primio lekciju od doticnog gospodina u jednoj raspravi gdje te pokusao napraviti amaterom u odnosu na sebe...
Covjek 'zna' da ce damir 2019 biti top 30, zna da ce i rublev biti br. 1 i to samo nakon sto je razbio damira a sto sada prima samare na svakom turniru je valjda proces prilagodbe na atp....prvi ce svakako biti 2022. godine:-)
Kad mu neko kaze da veliki talenti kao khacanov vec sa 20 god. igraju vrhunski tenis, njegov odgovor je da u danasnjem tenisu igraci kasnije dolaze do izrazaja i da su tog istog khacanova, kako on kaze, svi samarali prije 3 god....Da, samarali su ga ali sa 17 a ne sa 24 i 25 kao neke...gdje li ce tek ovi rusi biti na listi 2019, sigurno ispred damira ali ih shminka ne vidi tako.
Samo treba pratiti njegov, iz dana u dan, bogatiji potpis i to je to, na pravom si putu.
Ovaj strucnjak vam podvali 2-3 posta u kojima se eto kao razumije u tenis i cijeli forum bi ga trebao slijediti.
Svi koji misle drugacije su neznalice, cini mi se da si nedavno i ti primio lekciju od doticnog gospodina u jednoj raspravi gdje te pokusao napraviti amaterom u odnosu na sebe...
Covjek 'zna' da ce damir 2019 biti top 30, zna da ce i rublev biti br. 1 i to samo nakon sto je razbio damira a sto sada prima samare na svakom turniru je valjda proces prilagodbe na atp....prvi ce svakako biti 2022. godine:-)
Kad mu neko kaze da veliki talenti kao khacanov vec sa 20 god. igraju vrhunski tenis, njegov odgovor je da u danasnjem tenisu igraci kasnije dolaze do izrazaja i da su tog istog khacanova, kako on kaze, svi samarali prije 3 god....Da, samarali su ga ali sa 17 a ne sa 24 i 25 kao neke...gdje li ce tek ovi rusi biti na listi 2019, sigurno ispred damira ali ih shminka ne vidi tako.
Samo treba pratiti njegov, iz dana u dan, bogatiji potpis i to je to, na pravom si putu.
Davno sam ja napisao da shminka nema veze o tenisu, vidim i ostali polako nadolaze
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ja se sjecam sminke kad je govorio da je brown cirkusant i da je sramota za mirzu sto gubi od ovog brownaboss991 je napisao/la:Davno sam ja napisao da shminka nema veze o tenisu, vidim i ostali polako nadolaze
Ti si oduvijek bio nasa avangarda, nas vodja, nasa pamet...samo je nama trebalo dosta vremena da to shvatimoboss991 je napisao/la:Davno sam ja napisao da shminka nema veze o tenisu, vidim i ostali polako nadolaze
Ma buraz meni je smijesno koliko se na ovoj temi nakotilo ovih kvaziteniskih strucnjaka, vecina ih gleda ove meceve kroz prizmu kladare, to meni zivac vadi, svi se mi kladimo, i ja i sminka i velika vecina ovdje, ali daj kada je ova tema u pitanju da diskutujemo samo o tenisu i o Mirzi i Damiru u teniskim okvirima..babino je napisao/la:@bodi123, sta ja mogu kad je tebi uredu da u isto vrijeme gledamo razvaljivanje od strane khacanova i damirovu pobjedu od 2-0.
schminka zna dosta o tenisu, fan je Damira i prema njemu je subjektivan, to ga pomalo sprijecava da sagleda najrealnije situaciju oko njega, ali nije to problem uopste, svi smo mi subjektivni prema necemu, necemu sto volimo.
Schminka ima dodira sa Dzumijem vise nego mi ostali, prati ga duze, upuceniji je u stvari oko njega.. s toga i ta samaranja o kojim pricas, kad je vec rijec o teniskim problemima Damira Dzumhura o tome smo vec diskutovali X puta i otprilike se slazemo u vecini njegovih nedostataka i prednosti.
Mi diskutujemo na mnogo ozbiljnijoj temi ATP vec dugo, sasvim korektan momak s kojim uvjek mozes uci u kvalitetnu diskusiju, zna nekada i podjebavati, mene recimo za Rafu, ali to je normalno, i ja sam njega za Rogera, to je i car ovog foruma i navijackog aspekt, iznesi svoje argumente on svoje i zakljucite da li se slazete ili ne, zbog toga i ja sam na ovoj temi ne volim papriti o tenisu jer ima mnogo raje koja je nesto manje upucena u tenis i prati ga ovdje prvenstveno zbog Damira i Mirze, pa diskusije ne mogu biti kvalitetne, na ATP touru su sasvim dobre.
Mozes naci moje postove gdje sam tvrdio takodje da Damir nece vidjeti top20 nikada u zivotu, schminka se s tim nije slagao kao i jos neki, ali to je realnost vjerovatno, fali mu stosta za tog podviga a o tome ne bih opet pisao. U top50 bi trebao uletiti barem na periode kad uveze 2-3 dobra turnira, to nije upitno. Top30 isto tesko na duzi period, jedan ulet ne mijenja nista.
Kachanov vec sada ima bolju karijeru nego Damir to nije uopste upitno, vrlo vjerovatno ce biti i stalni top20 igrac u buducnosti.
Budi ti meni ziv i zdrav.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Evo nek ti @boss pomogne @babino, očekujemo vrhunsku analizu o tome šta možemo očekivati sutra, igrački. Naravno, ne očekujemo analize tipa stavio bih kuću na ovoga, dvoriše na onoga i auto na ovo. Sretno.
To stavljanje kuća i okućnica, ljubavnica i sl ne liči na mene. Moje analize su kvalitetne, ali ovdje nije mjesto da ih pišem. To je nekad bilo džabalaba, više ne.shminka je napisao/la:Evo nek ti @boss pomogne @babino, očekujemo vrhunsku analizu o tome šta možemo očekivati sutra, igrački. Naravno, ne očekujemo analize tipa stavio bih kuću na ovoga, dvoriše na onoga i auto na ovo. Sretno.
Bolje ikad nego nikadhm59 je napisao/la:Ti si oduvijek bio nasa avangarda, nas vodja, nasa pamet...samo je nama trebalo dosta vremena da to shvatimoboss991 je napisao/la:Davno sam ja napisao da shminka nema veze o tenisu, vidim i ostali polako nadolaze
Aha, tako znači trebamo ti platiti da nam opišeš meč, super, koliko je cijena za jedan duel? Konkretno ovaj sutra.
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 18 okt 2016, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Tenis gledam sto ga volim gledati a ne radi kladionice ili kocke. Kladionicu ne igram uopste.
Damirovom uspjehu se divim, golemu stvar radi kad je promocija tenisa i drzave u pitanju. Nadam se samo da ce prestati sa majmunisanjem iz meca u mec a ne da ga ti branis tako sto postavis video australske mazge.
Ponasanje koje demonstrira u vecini meceva koje gubi ne treba ni njemu a ni nama koji navijamo.
A priznat cu, tesko je dati uvod u mec kada ti najbolji poznavalac tenisa pomuti razum...mozda da nam objasnis po ko zna koji put kako cemo ocekivati da rus razvaljuje a damir dobije 2-0?
Ne bi bilo na odmet nesto i nauciti..
Damirovom uspjehu se divim, golemu stvar radi kad je promocija tenisa i drzave u pitanju. Nadam se samo da ce prestati sa majmunisanjem iz meca u mec a ne da ga ti branis tako sto postavis video australske mazge.
Ponasanje koje demonstrira u vecini meceva koje gubi ne treba ni njemu a ni nama koji navijamo.
A priznat cu, tesko je dati uvod u mec kada ti najbolji poznavalac tenisa pomuti razum...mozda da nam objasnis po ko zna koji put kako cemo ocekivati da rus razvaljuje a damir dobije 2-0?
Ne bi bilo na odmet nesto i nauciti..
Dao sam ti ideju da ovoga puta ti budeš uvodničar, a ja kritika, ali eto ako si nespreman ove sedmice, očekujemo te naredne. Nikakav problem.
Damir sutra oko pola 3 na centralnom
Uvijek on proigra kad mu najviše treba. Rus igra pod velikim pritiskom, traži ovdje bar polufinale, tako da se nadam da će izgoriti u želji za tim.
Uvijek on proigra kad mu najviše treba. Rus igra pod velikim pritiskom, traži ovdje bar polufinale, tako da se nadam da će izgoriti u želji za tim.
Blogabet.com je jedino mjesto gdje stoje moje analize.shminka je napisao/la:Aha, tako znači trebamo ti platiti da nam opišeš meč, super, koliko je cijena za jedan duel? Konkretno ovaj sutra.
Sutrašnji meč nema vrijednost za klađenje.
Nikakva ja kritika nisam, samo mi nije jasno pa sam pitao ako mozes pojasniti jer se tvoja pika..shminka je napisao/la:Dao sam ti ideju da ovoga puta ti budeš uvodničar, a ja kritika, ali eto ako si nespreman ove sedmice, očekujemo te naredne. Nikakav problem.
Kako jedan igrac moze razvaliti drugog a pri tome izgubiti glatko 2-0?
A sta ocekujem sutra, hm.
Ocekujem da damir mase glavom i pita sebe, trenera a i publiku kako je moguce da rus pogadja liniju, kako je moguce da mu spuca as servis, da ga forhendom unisti itd.
Nista drugo vjeruj sutra ne ocekujem, damirova pobjeda bi bila ravna cudu.. Cak me ne bi iznenadilo da se provede slicno kao mirza u mecu sa medvedovim...
Ono nesto lafo gotivim ih obojicu a jedva docekao da prokomentarise mirzino biciklo...a ned'o Bog pokusati napisati moguce uzroke kao sto ih trazis kod svakog damirovog izgubljenog meca.
@bodi123, slazem se sa svim sto si napisao samo me je strah da ima i previse dodira sa damirom da bi realno gledao na njegovu karijeru:-)
Sada ozbiljno, svaki laik moze zakljuciti da se razumije u tenis. Ja to uopste ne sporim i drago mi je vidjeti da se ljudi razumiju u sport.vjerovatno se tenisom i bavi, tako da sigurno zna o tome vise nego ja koji to samo gledam navijacki iz fotelje a dodira sa tenisom nemam skoro nikako...samo, bas zbog toga mi nekad i nisu stvari najjasnije pa moram reagovati na nebuloze poput ovaj ce ga razvaliti ali ce damir pobjediti 2-0...jednostavno sva logika se gubi kada treba pisati o damiru.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesam li ja jedini ovdje koji vjeruje da ako Damir "preživi" sutrašnji meč ovdje može do 1/2 finala?
Jedino bi Careno Busta to mogao pokvaririt tako da je bitno da on pobjediti iako Melzer nije neki hardaš. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ok, poslodavac ti je znači zabranio da mimo tog bloga pišeš bilo šta pametno. Šteta.boss991 je napisao/la:Blogabet.com je jedino mjesto gdje stoje moje analize.shminka je napisao/la:Aha, tako znači trebamo ti platiti da nam opišeš meč, super, koliko je cijena za jedan duel? Konkretno ovaj sutra.
Sutrašnji meč nema vrijednost za klađenje.
Rekoh ti već da sutrašnji meč neću najavljivati, @bossu ne daju, ti ne znaš, tako da ćemo sačekati da ga najavi neko četvrtibabino je napisao/la:...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.