Davis je dosta underrated, a ja od njega puno očekujem. 35% trice najmanje, mada bi u našem sistemu to moglo biti i jače i s obzirom na konstituciju trebao bi igrati jaku odbranu i na 3 i na 4. Veliko pojačanje je on. U PO nam je prošle godine najveći problem bio manjak kreacije jer Manu više ne može sve ko nekad, Kyle nije bio spreman da preuzme većinu na sebe, Bobo nije bio na nivou, pa je Patty, koji je čisti scorer, ispaštao. Kad staviš Pattya u pravu petorku gdje ne mora organizovati igru zabijaće u serijama. Vidjeti ćemo koliko Lee može preuzeti kreacije na sebe, al to mu je uvijek išlo pa i tu imamo finu zalihu. Ne vjerujem da će biti gori od Westa.
Epidaurus je napisao/la:Ojebine poput Bertansa, Deadmona, Andersona i sličnih su mega igračine za klupe. Crawford sam samcat vrijedi više od svih njih zajedno. Kad mi ovaj pomene Andersona, a čovjek prošle godine u PO protiv OKCa izgledo ko igrač iz BH lige

Fakat to misliš o Davisu i Kyleu? Ko i razumijem te za Dedmona, mada ne vjerujem da bi uzeli ojebinu kad je očigledno (s obzirom na potpis Paua) da računamo na bar finale konferencije.