BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la Unofficialpage » 18 okt 2016, 18:39

Samo da se zna prijenos na ArenaSport 2. Kad god ti Damir na arenama bio on bi izgubi ali bi set barem uzmi, vrijeme je da se to prekine i da napokon pobjedi. Ubit će ga Damir, mali neće znati šta ga je snašlo. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 18 okt 2016, 18:48

shminka je napisao/la:
babino je napisao/la:...
Rekoh ti već da sutrašnji meč neću najavljivati, @bossu ne daju, ti ne znaš, tako da ćemo sačekati da ga najavi neko četvrti :)
Ako budem imao vremena napišem je ovdje samo za tebe. Prvi i zadnji put.
Što se bolgabet-a tiče ja određujem jel nešto javno ili treba da se plati.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Jablanica, riznica sportskih talenata

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 18 okt 2016, 20:49

Kao što i odredjuješ koju bi od najava mušterije trebale da slijede, pa ti taj tip ide u skor na osnovu kojeg ti klijenti vjeruju, odnosno ne vjeruju. Klasika. Forma koja autoru ne dopušta dovoljno slobode da piše o samom tenisu, bitno je samo nabacati što više brojeva. Baš kladioničare interesuje na kojim je segmentima igre radio Damir u sezonu, koje su Karenove slabe tačke i slično. Bitno je da tip prodje. Forma je ovakva, skor u dvorani ovakav, Kachanov je favorit, ali je Damir kroz sezonu u sličnim mečevima namučio nekolicinu sličnih protivnika...tako da vam preporučujemo da ovaj par zaobidje vaše sutrašnje tikete.

Što se mene tiče, ne moraš trošiti svoje vrijeme na mene. :thumbup:

Koliko li je bolno napisati ljudima nemojte protiv Damira, jer ima kvalitet :lol: :lol: :lol:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 18 okt 2016, 23:14

remA1 je napisao/la:Damir sutra oko pola 3 na centralnom :D

Uvijek on proigra kad mu najviše treba. Rus igra pod velikim pritiskom, traži ovdje bar polufinale, tako da se nadam da će izgoriti u želji za tim. :)
Dobra analiza! Hoce on izgoriti u zelji za polufinalom, ali kada bude igro cetvrtfinale? :urnebes: :urnebes:

Jesi li odvojio pare, ima li pokrica? Je li zirant spreman ako nema pokrica? :rol:

Joj sutra ce biti komedija ovdje opsta, dajte da se svi nabijemo na temu tokom meca bice krvavo bez obzira na ishod.

@uno, ako izgubim okladu fali ce mi tema, jbg kako je krenulo ovdje sa promocijama tipova i stranica, mogla bi tema komotno u kladionicarski podforum da se ubaci!

Nice job, keep it going! :thumbup: (sarkasm off)
:mrgreen: :mrgreen:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 18 okt 2016, 23:45

Shminkos evo ukratko:

ATP: Moskva-tvrda podloga

Znamo svi da je za neki veci uspjeh na tvrdoj podlozi vrlo bitan servis, a Damir sa svojom visinom od 175 cm ima dosta problema na svoj servis. Od nekih njegovih vrlina, istakao bih brzinu tj. neki defanzivni dio sa baselinea. Forhend i bekhend su solidni, ali nista posebno da bi računao na neko glavno oružje u jednom od ta dva udarca. Forma u padu, psiha nikakva.
Khachanov ima dosta dobar servis i većinom lako uzima svoje servis gemove u ovim bržim uvjetima dok je sa osnovne linije hard hitter i ima odlične udarce sa obje strane reketa i zna zabiti dosta winnera.
Kachanov je grač koji konstantno napreduje, ima visinu i snagu i što je najbitnije ima talenta.
Rus je apsolutni favorit.

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 18 okt 2016, 23:48

Interesantna analiza! :D

Dosta cinjenica koje nismo znali! :mrgreen:

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 18 okt 2016, 23:53

Effenberg je napisao/la:Interesantna analiza! :D

Dosta cinjenica koje nismo znali! :mrgreen:
Ma onak na prvu, nemam vremena da sad detaljišem, svakako je rekao da ne treba, haha

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 19 okt 2016, 00:00

Babino ti je zahvalan. Eto babino, ako hoćeš kvalitet, moraš da platiš.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 19 okt 2016, 00:11

Koliko ja tebi trebam platiti da mi napokon objasnis kako u jednom mecu igrac moze razvaliti drugog a izgubiti 2-0?

Evo platiti cu za dobrobit foruma, da se nesto i nauci..

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 19 okt 2016, 00:13

Pa zar nije Mirza razbio Kravchuka, a izgubio 0-2? xD

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 19 okt 2016, 00:14

shminka je napisao/la:Babino ti je zahvalan. Eto babino, ako hoćeš kvalitet, moraš da platiš.
Kvalitet se ne piše ovdje. Tebi kao najupućenijem i najrelevantnijem smo prepustili da budeš apsolutni vladar ovog pdf-a. Od tebe očekujemo kvalitet. :thumbup:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 19 okt 2016, 00:17

Naravno da ne, bio je bolji u prvom setu i da nije levat kao i damir, ne bi puko' ko lubenica i predao ostatak meca..

Bez zezancije, jeli ti stvarno ocekujes damirovu pobjedu sutra?

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 19 okt 2016, 00:19

boss991 je napisao/la:
shminka je napisao/la:Babino ti je zahvalan. Eto babino, ako hoćeš kvalitet, moraš da platiš.
Kvalitet se ne piše ovdje. Tebi kao najupućenijem i najrelevantnijem smo prepustili da budeš apsolutni vladar ovog pdf-a. Od tebe očekujemo kvalitet. :thumbup:
Nisam ja ovdje nikakav vladar, a nisam ni lik sa velikim ROIom na nekom blogu kojem je ispod časti da sastavi jedan normalan post na ovom forumu. Besplatno. Živio.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 okt 2016, 15:56

Mislim da @remA1 i @Effenberg nikad sa većom neizvjesnošću nisu čekali Damirov meč. @Effe je danas veliki navijač Kachanova jer ipak je u pitanju joja, ko i ne bi a i moći će pisati na ovoj temi a @rema je danas još vatreniji navijač Damira jer opet je u pitanju joja, valja se od nje rastati. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 19 okt 2016, 16:02

Dobio je Damir Almagra na Areni, tako da @Uno konstatacija ti je netačna. :D

Zar je Švabo pristao na okladu? Sve nešto bježi od nje... ne znam sad na čemu sam :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 okt 2016, 16:05

remA1 je napisao/la:Dobio je Damir Almagra na Areni, tako da @Uno konstatacija ti je netačna. :D

Zar je Švabo pristao na okladu? Sve nešto bježi od nje... ne znam sad na čemu sam :D
To je i HRT prenosio pa tako da to nećemo to računat. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

VGS
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH tenis

Post Postao/la VGS » 19 okt 2016, 16:05

Unofficialpage je napisao/la:Mislim da @remA1 i @Effenberg nikad sa većom neizvjesnošću nisu čekali Damirov meč. @Effe je danas veliki navijač Kachanova jer ipak je u pitanju joja, ko i ne bi a i moći će pisati na ovoj temi a @rema je danas još vatreniji navijač Damira jer opet je u pitanju joja, valja se od nje rastati. :mrgreen:
Nit ce mu ovaj dati joju nit ce onaj prestati pisati pod nekim drugim nickovima.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 okt 2016, 16:08

Jesam li dobro čuo ovi neće raditi prijenos Damira? :?

Damir Dzumhur!!!!

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 19 okt 2016, 16:16

VGS je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Mislim da @remA1 i @Effenberg nikad sa većom neizvjesnošću nisu čekali Damirov meč. @Effe je danas veliki navijač Kachanova jer ipak je u pitanju joja, ko i ne bi a i moći će pisati na ovoj temi a @rema je danas još vatreniji navijač Damira jer opet je u pitanju joja, valja se od nje rastati. :mrgreen:
Nit ce mu ovaj dati joju nit ce onaj prestati pisati pod nekim drugim nickovima.
Ozbiljno sad po tom pitanju. Rekao sam petobanku, i mislio sam ozbiljno. On je onda počeo po svom, spreman sam bio i joju da mu uplatim na račun. Jednom se živi :D Al'... u suprotnom ne vidim način na koji bi mi mogao garantovati da se neće više pojavljivati na forumima pod drugim nickom.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 19 okt 2016, 16:18

remA1 je napisao/la:
VGS je napisao/la:
Ozbiljno sad po tom pitanju. Rekao sam petobanku, i mislio sam ozbiljno. On je onda počeo po svom, spreman sam bio i joju da mu uplatim na račun. Jednom se živi :D Al'... u suprotnom ne vidim način na koji bi mi mogao garantovati da se neće više pojavljivati na forumima pod drugim nickom.
slika

Pajdo nemoj da listam postove.

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.