Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Dinamo - Sevilla 3+& oba ne daju go @ 6,25 WWIN
Ovo dođe kao bolja verzija duplog hendija (@ 5,00) pošto ako Dinamo zabije neće onda ni dupli vjerovatno doći
Ovo dođe kao bolja verzija duplog hendija (@ 5,00) pošto ako Dinamo zabije neće onda ni dupli vjerovatno doći
ZELJEZNICAR 1921!
Proslo kolo LP sam ih uzeo lopatom, vjerovatno dugo vise necu slicno nesta dobiti ali evo da pokusamo na isti kalup kao onda:

Napisao sam i sigurniju varijantu danasnje LP tamo na chatu
Sretno.

Napisao sam i sigurniju varijantu danasnje LP tamo na chatu

Sretno.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Club Brugge-FC Porto 2 (1,70)
Din. Zagabria-Siviglia 2 (1,65)
Leicester-FC Copenhagen 1 (1.95)
Birmingham-Rotherham 1 (1,66)
Bradford-Southend 1 (1,57)
Oldham-Scunthorpe 2 (2.20)
Swindon-Rochdale 2 (2,30)
Uplata:10€
Moguci dobitak: 721,30€ (Bet365)
SRETNO!!!!!
Din. Zagabria-Siviglia 2 (1,65)
Leicester-FC Copenhagen 1 (1.95)
Birmingham-Rotherham 1 (1,66)
Bradford-Southend 1 (1,57)
Oldham-Scunthorpe 2 (2.20)
Swindon-Rochdale 2 (2,30)
Uplata:10€
Moguci dobitak: 721,30€ (Bet365)
SRETNO!!!!!
penal u Madridu 2.90 moguc i crveni 3.60
De šta od engleza večeras ako ti nije frka.zgmiky je napisao/la:penal u Madridu 2.90 moguc i crveni 3.60

- BenjooJutub
- Kontakt:
U Moskvi -1 stepen, mogo bi tu veliki under doć 

Buraz, ili sam ja debelo u krivu sto se tice misljenja o kladjenju na zenski tenis (posebno osnovna opklada 1 ili 2) ili si ti jedna od budala koji to igrajuEffenberg je napisao/la:Jucer nije bilo lose sa tenisom pa da nastavim:
Smitkova - Cirstea 2 @1.75
Petkovic - Minella 1 @1.40
Lisicki - Golubic Over 21.5 @1.85
Mladenovic - Kalinskaya Over 20.5 @1.80
Menendez - Jahn 2 @1.70

nisam ih igrao al na prvu evo
fulham, barnsley, birmingham, gillingham, coventry i milton sve 3+
fulham, barnsley, birmingham, gillingham, coventry i milton sve 3+
Lyon-Juve X/2 (4.30)
Cska-Monaco-vise od 1.5 golova u p.p. (3.15)
Sporting-Dortmund-vise od 10.5 kornera (2.20)
Dinamo-Sevilla-domacin daje prvi gol (2.95)
Club Brugge-Porto-vise od 4.5 kartona (1.80)
Wwin
158 kvota
Cska-Monaco-vise od 1.5 golova u p.p. (3.15)
Sporting-Dortmund-vise od 10.5 kornera (2.20)
Dinamo-Sevilla-domacin daje prvi gol (2.95)
Club Brugge-Porto-vise od 4.5 kartona (1.80)
Wwin
158 kvota
Igraj Široki ti si najbolji!
Evo od mene nešto
Newcastle 2i3+
Birmingham 1
Blackburn ps1
Fulham pm3
Leeds ps1
Bradford 1
Milwal ps1
Milton ps1
Od lige prvaka
Lyon 2
Lyon preko kartona
Sevilla pm2
Leicester 1
Kopenhagen više žutih
Sporting preko kartona
Sent from my E2303 using Tapatalk
Newcastle 2i3+
Birmingham 1
Blackburn ps1
Fulham pm3
Leeds ps1
Bradford 1
Milwal ps1
Milton ps1
Od lige prvaka
Lyon 2
Lyon preko kartona
Sevilla pm2
Leicester 1
Kopenhagen više žutih
Sporting preko kartona
Sent from my E2303 using Tapatalk
Ipak on spada u drugu kategoriju(bez uvrede)bvb je napisao/la: Buraz, ili sam ja debelo u krivu sto se tice misljenja o kladjenju na zenski tenis (posebno osnovna opklada 1 ili 2) ili si ti jedna od budala koji to igraju

EDIT: Prestao sam igrati zenski tenis kada sam cekao Anu Ivanovic ili na Us Openu ili Kanadi, kec 1,25. Tada nije bilo bas puno online kladjenja, tako da se nisam mogao ni graditi jer mi je 50% tiketa sibalo navecer. Mislim da je bilo 12 parova na tiketu, 500 i kusur marčica je bilo u pitanju, naravno ona na kraju najmanja kvota. Ana dobije prvi set 6:2, i u drugom ima 5:1 i servis za mec. Protivnica uzima iducih 6 gemova i u trecem je cisti sa 2:6. Tada sam mogao razbiti kompjuter, TV, Stol, tepih, sobu.... Znaci nikada-nikada d r o lj e na moj tiket ne idu, pa ni over-under

-
- Kontakt:
Nek su muški bolji, ja pao danas-sinoc 8/10 parova, kvote 1.2-1.8 sve cisti 1-2 bez tr i over under.
Dinamo ne daje gol 2.10
Legija daje gol 2.50
5.25 ukupno
Legija daje gol 2.50
5.25 ukupno
BvB 2
Leicester 1
Juve 2
Sevilla 2
Leicester 1
Juve 2
Sevilla 2
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Pa dobro cuj nije lose 3/5 danas, sta cu kad ih pratim najvise, mozda vise nego i ATP, stavio sam ovo na osjecaj neka ko sta pokupi, a ja se nisam vec 10ak dana nista okladio, kud vam juce ne rece za Schiavone bila 2.8 kvota i Bouchard da ce izgubiti 2.10 mada to nije neka nauka. Jbg valja im pratiti menstrualne cikluse. Bice boljih i preciznijih tipova kad pocne Singapur to vam obecavam.krmpotich je napisao/la:Ipak on spada u drugu kategoriju(bez uvrede)bvb je napisao/la: Buraz, ili sam ja debelo u krivu sto se tice misljenja o kladjenju na zenski tenis (posebno osnovna opklada 1 ili 2) ili si ti jedna od budala koji to igrajuJedna vodi 6:1, 5:1 i opet nisi siguran u njenu pobjedu iako ima servis za kraj
![]()
EDIT: Prestao sam igrati zenski tenis kada sam cekao Anu Ivanovic ili na Us Openu ili Kanadi, kec 1,25. Tada nije bilo bas puno online kladjenja, tako da se nisam mogao ni graditi jer mi je 50% tiketa sibalo navecer. Mislim da je bilo 12 parova na tiketu, 500 i kusur marčica je bilo u pitanju, naravno ona na kraju najmanja kvota. Ana dobije prvi set 6:2, i u drugom ima 5:1 i servis za mec. Protivnica uzima iducih 6 gemova i u trecem je cisti sa 2:6. Tada sam mogao razbiti kompjuter, TV, Stol, tepih, sobu.... Znaci nikada-nikada d r o lj e na moj tiket ne idu, pa ni over-under
Nemojte zayebavat, jesam jedini ovdje haman sto sam CSKA preporucio i odvraco ljude da ne stavljaju na smrdljivog Monaca, a i Vizeguzen smece, X2 Tottenhama ko u prici, ide ko djeca iz skole. Porto ce doci hendikep X al na Brugge!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la:Pa dobro cuj nije lose 3/5 danas, sta cu kad ih pratim najvise, mozda vise nego i ATP, stavio sam ovo na osjecaj neka ko sta pokupi, a ja se nisam vec 10ak dana nista okladio, kud vam juce ne rece za Schiavone bila 2.8 kvota i Bouchard da ce izgubiti 2.10 mada to nije neka nauka. Jbg valja im pratiti menstrualne cikluse. Bice boljih i preciznijih tipova kad pocne Singapur to vam obecavam.krmpotich je napisao/la:Ipak on spada u drugu kategoriju(bez uvrede)bvb je napisao/la: Buraz, ili sam ja debelo u krivu sto se tice misljenja o kladjenju na zenski tenis (posebno osnovna opklada 1 ili 2) ili si ti jedna od budala koji to igrajuJedna vodi 6:1, 5:1 i opet nisi siguran u njenu pobjedu iako ima servis za kraj
![]()

Igraj Široki ti si najbolji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.