Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Burnic debitovao 
- Goalgetter
- Kontakt:
Hajde Mehmede, hajde ublehe iz saveza, momak vam je rekao da želi igrati za BiH, šta se više čeka...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima Medunjanin bolan gdje zuris, nek se Burnic prvo dokaze u Dortmundu pa tamo u 23. godini mozda dobije pozivVirtu4l je napisao/la:Hajde Mehmede, hajde ublehe iz saveza, momak vam je rekao da želi igrati za BiH, šta se više čeka...
This time next year we'll be millionaires.
Ne znam ni ja sta se ceka sa Burnicem, da makar pocne proceduru promjene SD.
Ohrabruje vijest da je Bazdarevic pricao sa njim.
Ohrabruje vijest da je Bazdarevic pricao sa njim.
- Incognito87
- Kontakt:
Ko je taj Burnić, ma ja sam ga lično povukao za kapu!
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Trenutno nema mjesta ni na sirem spisku ali treba sto prije promijeniti SD
Nad tobom sunce najljepše sja
Čeka se kacket da ga Meša povuče pa da pješke dodje u Sarajevo, a Meša večeras gledao Real.Virtu4l je napisao/la:Hajde Mehmede, hajde ublehe iz saveza, momak vam je rekao da želi igrati za BiH, šta se više čeka...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Burnić se razvija tolikom brzinom da nam već sljedeće godine može biti kasno, možda već u drugom dijelu sezone dobije minutažu u Bundesligi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako Burnic napravi ono sto se ocekuje od njega kakvu cemo mi imati sredinu za koju godinu
Pjanic, Besic, Burnic, Cimirot, Hadziahmetovic i eventualno Gojak
Pjanic, Besic, Burnic, Cimirot, Hadziahmetovic i eventualno Gojak
This time next year we'll be millionaires.
- Goalgetter
- Kontakt:
U tim je upao spletom nespretnih okolnosti (povrede 13 igraca Dortmunda), treba malo sacekati i vidjeti kako ce se situacija jos razvijati. Imam osjecaj da mu Tuchel vjeruje, mozda i dobije sansu sa debi u Bundesligi, ali treba prvo sacekati kad se vrate povrijedjeni/suspendirani kakva ce njegova uloga biti u timu i da li nam moze odmah pomoci. Ovo su mu bile prvih 5 minuta seniorskog fudbala (u oficijelnim tekmama).
Bešić je isto ovako nakon debija za HSV dobio poziv u A tim.pinoglavi je napisao/la:Trenutno nema mjesta ni na sirem spisku ali treba sto prije promijeniti SD
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako znam nema ni minute u seniorskom timu Dortmunda. Nadam se da je naredna sezona njegova, a mozda bude dobijao priliku i na proljece. Sve u svemu mislim da nema mjesta panici jer se s momkom razgovaralo i izrazio je zelju da igra za nas, a i da ima nase drzavljanstvo stvarno nema sta traziti dok se bude sastavljao spisak, barem trenutno.Virtu4l je napisao/la:Bešić je isto ovako nakon debija za HSV dobio poziv u A tim.pinoglavi je napisao/la:Trenutno nema mjesta ni na sirem spisku ali treba sto prije promijeniti SD
Gdje vam je taj sa kačketom, je li još uvijek grije klupu fenjeraša Hamburga?bhsport je napisao/la:Čeka se kacket da ga Meša povuče pa da pješke dodje u Sarajevo, a Meša večeras gledao Real.
Kako ih je doktor Pape procijenio, Tankoviće, Haliloviće, Prciće i kompaniju, prošlo je toliko vremena od kako nije selektor a i dalje prska po vama neznalicama.
Zovi Tankovića, igrao protiv Uniteda
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neka debituje protiv Gibraltara, da ga ovjerimo. 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Rue: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Burnic ima 18 godina i nije vraze da Borussia nema vise igraca tog godista u svojim mladim uzrastima nego je Burnic slucajno pridruzen prvom timu.
On im je jedan od najvecih potencijala, igrao je pripremne utakmice pred sezonu i na malca se racuna. Budemo li cekali da pocne redovno igrati mogli bi se cesati po glavi.
Koliko vidim Dzenis je strasno univerzalan igrac i kupiti mu kartu da sjedi na klupi nase reprezentacije nakon promjene SD je najmanja investicija koju savez treba platiti a dobit je enormna. Mogucnost da ukrademo veznjaka koji moze igrati narednih 15 godina.
On im je jedan od najvecih potencijala, igrao je pripremne utakmice pred sezonu i na malca se racuna. Budemo li cekali da pocne redovno igrati mogli bi se cesati po glavi.
Koliko vidim Dzenis je strasno univerzalan igrac i kupiti mu kartu da sjedi na klupi nase reprezentacije nakon promjene SD je najmanja investicija koju savez treba platiti a dobit je enormna. Mogucnost da ukrademo veznjaka koji moze igrati narednih 15 godina.
Dugorocno je to kontraproduktivno. I momak zeli da igra za nas i sam je to izjavio, ne znam cemu prica kao da ce se voditi borba za njega.
- Medikament
- Kontakt:
Nema potrebe za smiley, najpametnija opcija.HankMoody je napisao/la:Neka debituje protiv Gibraltara, da ga ovjerimo.
Je li Mesa dovoljno lukav i pametan da to odradi preostaje da vidimo.
Zadnja izmjena: Medikament, dana/u 18 okt 2016, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
To mi je zaštitni znak smajli, ali smrtno sam ozbiljan.Medikament je napisao/la:Nema potrebe za smiley, najpametnija opcija.HankMoody je napisao/la:Neka debituje protiv Gibraltara, da ga ovjerimo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Kako ne procjeni Hadzica, Vrsajevica ...Virtu4l je napisao/la:Gdje vam je taj sa kačketom, je li još uvijek grije klupu fenjeraša Hamburga?bhsport je napisao/la:Čeka se kacket da ga Meša povuče pa da pješke dodje u Sarajevo, a Meša večeras gledao Real.
Kako ih je doktor Pape procijenio, Tankoviće, Haliloviće, Prciće i kompaniju, prošlo je toliko vremena od kako nije selektor a i dalje prska po vama neznalicama.
Zovi Tankovića, igrao protiv Uniteda
Tu mu je moc procjenjivanja zakazala ili ga je nesto drugo omelo. Seferovica je isto opasno procjenio.
Kako je gadjao te procjene ne moze se od posla obraniti otkada je otisao sa klupe BiH.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 18 okt 2016, 23:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Balorda, CAGarfia, Faraon iz Visokog, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem, Kajkutenjoyer, legendarnadruga, RaymondRed, SanaBosna i 97 gostiju.