Da cujes i to:rumbalija je napisao/la:Seyo,stole i pile se još ne oglašavaju.Baš me zanima njihovo mišljenje
Kako smo igrali dobro smo i prosli nisam bio nikakav optimista cak sam i danas pisao da je hapoel za nas ekipa sto su ljudi pokazali na terenu ali nisam ocekivao da ce nas bas ovako lagano uzeti tacnije ockivao sa vise borbe sa nase strane ali nisam ni pretjerano razocaran mi bi i sa ovakom ekipom igrali znacaju ulogu u nasoj ligi,Nisam od onih koji su neralni ali danak neiskustvu ovakvih utakmica smo morali platiti i ovo je jedna stepenica prema stvaranju ekipe koja moze nesto vise.Danas sam pisao o pojacanjima i njihovom dolasku u klub stemu po kojem se to radi i rekao da u klubu ne racunaju da mozemo bilo sta napraviti i da se baziramo na nasu ligu ni slutili nisu koliko su bili u pravu.Ljudi igraju svjetski fudbal i samo balvac ili neko ko se dibidus ne razumije u fudbal moze reci da je Hapoel los, jednostavo su demostrirali silu na terenu imam utisak da su trebali zabiti jos koji da ne bi imali sa tim problema.Vec sam rekao ove godine odigrati reda radi jer se nista nemoze vise napraviti i iduce godine cemo valjda imati vise srece a trebace se opet boriti jer ove godine je borac zaista konkurent a siroki je konkurent svake godine( ujedno i najozbiljnija ekipa u drzavi ).Ni rezultat nije tako strasan kako je izgledalo u prvu ruku, ali garantujem da bi se slicno provela sve i jedna nasa ekipa.Kako cibalija nije mjerilo za ovu tekmu tako ni ova utakmica nije mjerilo za nase prvenstvo.Suma sumarum obrukali se jesmo, ni prvi ni zadnji koji su to sebi dozvolili iduce godine probati uraditi nesto vise i mirna bosna.
Trenutno su jadni od nas manijaka samo oni koji su dosli da se naslade nasom mukom a i njih razumijem cekali su godinu dana Zeljin kiks da bi mogli pisati ovo sto pisu.
Mislim cak i da su igraci podlegli pritisku i da su se fino prepali onaj ko je gledao ove igrace zna da oni mogu dosta bolje...
Ako su šta naucili iz ove utakmice, od mene je halal!
Volim te Zeljo!
AMAR AMAR OSIM OSIM!
amar je isto ovako poceo i svoj prvi mandat.
ekspresna titula, jos ekspresnije ispadanje iz evrope, a nakon toga - spektakl