96BadBoy je napisao/la:
![]()

Mozes se ti smijati koliko hoces, ali ja kad vidim da je neka nervozna pred ovulaciju, odmah se kladi na protivnicu kolika god je kvota! Sine biologija ti je to!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
96BadBoy je napisao/la:
![]()
Effenberg je napisao/la:96BadBoy je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Mozes se ti smijati koliko hoces, ali ja kad vidim da je neka nervozna pred ovulaciju, odmah se kladi na protivnicu kolika god je kvota! Sine biologija ti je to!
BenjooJutub je napisao/la:U Moskvi -1 stepen, mogo bi tu veliki under doć
Bassha je napisao/la:BvB 2
Leicester 1
Juve 2
Sevilla 2
Po obicaju prođem najvecu kvotu,ostalo96BadBoy je napisao/la:Lyon-Juve X/2 (4.30)
Cska-Monaco-vise od 1.5 golova u p.p. (3.15)
Sporting-Dortmund-vise od 10.5 kornera (2.20)
Dinamo-Sevilla-domacin daje prvi gol (2.95)
Club Brugge-Porto-vise od 4.5 kartona (1.80)
Wwin
158 kvota
Nase igraj ps2 bruda, 1 0 uzimamo vjeruj.Lakoste je napisao/la:Sarajevo hendikep
Zeljeznicar hendikeep
Mladost DK 1
Kvota 3
Da se malo duplira za veceras.
Ne igraj arsenal, budi normalanJohnCasey je napisao/la:Da li moze Arsenal vcrs 3 razlike uzeti....
I ja sam Sudu stavio na tiket bio, ali sam ga sklonio. Nije Budućnost ove sezone još igrala protiv odbrane kakve će večeras. I mislim kojom logikom da stave na Unicaju kvotu 2?! Tako da ono jest Sudo dobar tricaš i sve to, ali ja sam ga preskočio večeras a kažem već planirao sam ga. Tako da ono bar malo oprezamirzatele je napisao/la:Hopson 13.5 vise
Suad Sehovic 10.5 vise
Za Hopsona je @civa evo vec pisao, u zadnje 3 utakmice: 23,15 i 17 poena, samo da dodam da ovaj novi igrac nije jos sa ekipom, tako da ce Hopson svakako imati oko 35 min. U nekim kladionicama je na 15.5
Sehovic je propustio par utakmica zbog povrede, sada je odigrao 2 utakmice u Aba ligi i dao 11p za 11 minuta u prvoj i 18p za 29min u drugoj uz kos za pobjedu. Najbolji igrac Buducnosti sigurno, za par utakmica ce vjerovatno pomaknuti ovu granicu na 12-13.5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.