Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Sta je sa onim momkom sto igra u Amerrici?? Kakva je situacija sa njim ? Moze li igrati za nas ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Za ciklus ranije se slažem, tj do povrede, ali u kvalama za SP u Brazilu nije bio na nivou, da je ostao u igri u Žilini ne bi mi vidjeli SP.legenda reala je napisao/la:a Mujdža, pojma ti nemašVirtu4l je napisao/la: Zahirović je u tom ciklusu uz Džeku, Misimovića i Spahića bio naš najbolji igrač.taj čovjek je bio alfa i omega naše ekipe
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ko će igrati u vezi ako neće ni Cimirot ni Tino? Neće zar staviti vezni kao protiv Irske Cocalić - Pjanić - Medo. Samoubistvo. Po meni trenutno bez Miličevića i Bešića najjači vezni red je Cimirot - TSS - Pjanić. Imali bi i trku i tehniku. Mene je najviše strah Meše, nije toliko tekme, jer ako izvedemo najbolji tim bez nekih eksperimentisanja možemo ih 100% pobjedit.babino je napisao/la:Nema tino sanse da pocne u grckoj i ne treba to ni spominjati...dosta je razloga, sto fudbalskih sto nekih drugih.
Isto sto nema sanse ni cimirot npr..
Isto sto mi nije jasno kada neko prognozira prvih 11 bez spahica a zna da se to nece desiti ako je zdrav, pa i na pola samo:-)
Mene je strah te tekme, jaci smo mi od njih individualno 100%..ono sto im i vrijedi u svijetu fudbala su ili mesari ili samo potrcke u svojim ekipama..dok mi ipak imamo nekoliko igraca koji su bitni u svojim ekipama a nisu defanzivni igraci.
Ali pocinje me takodjer biti strah mese, cekati cemo i nadati se najboljem...samo kako je vodio i kako postavio tekmu 2×irska i 2×belgija, bice veselo:-)
Sreca pa je grcka ipak nivo nize i ne bi trebali unaprijed skinuti gace.
A baraz, kad uzmes kakvi smo mentalni patuljci, strah me je da bi i sa pepom prosli isti, uz to da nam dozvole da sami izaberemo protivnika od mogucih 7:-)
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa i ne moramo ih pobjediti, vazno je ne izgubiti.Unofficialpage je napisao/la:Pa ko će igrati u vezi ako neće ni Cimirot ni Tino? Neće zar staviti vezni kao protiv Irske Cocalić - Pjanić - Medo. Samoubistvo. Po meni trenutno bez Miličevića i Bešića najjači vezni red je Cimirot - TSS - Pjanić. Imali bi i trku i tehniku. Mene je najviše strah Meše, nije toliko tekme, jer ako izvedemo najbolji tim bez nekih eksperimentisanja možemo ih 100% pobjedit.babino je napisao/la:Nema tino sanse da pocne u grckoj i ne treba to ni spominjati...dosta je razloga, sto fudbalskih sto nekih drugih.
Isto sto nema sanse ni cimirot npr..
Isto sto mi nije jasno kada neko prognozira prvih 11 bez spahica a zna da se to nece desiti ako je zdrav, pa i na pola samo:-)
Mene je strah te tekme, jaci smo mi od njih individualno 100%..ono sto im i vrijedi u svijetu fudbala su ili mesari ili samo potrcke u svojim ekipama..dok mi ipak imamo nekoliko igraca koji su bitni u svojim ekipama a nisu defanzivni igraci.
Ali pocinje me takodjer biti strah mese, cekati cemo i nadati se najboljem...samo kako je vodio i kako postavio tekmu 2×irska i 2×belgija, bice veselo:-)
Sreca pa je grcka ipak nivo nize i ne bi trebali unaprijed skinuti gace.
A baraz, kad uzmes kakvi smo mentalni patuljci, strah me je da bi i sa pepom prosli isti, uz to da nam dozvole da sami izaberemo protivnika od mogucih 7:-)
Bolji smo od njih u sredini i u napadu. Oni imaju vreli teren i odlicnu obranu. Najveci problem sjedi na klupi. Oni imaju pravog nogometnog strucnjaka a mi Mesu.
Tko zna sta se sve iz te utakmice moze izroditi.
Neka nam je bog na pomoci. Moze i sreca, kao i zadnji put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne moramo ali bi bilo lijepo.
Možemo s njima igrati definitivno, bez eksperimantisanja ikakvih, najjači sastavi i normalna formacija (4-5-1).
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Očigledno se ne sjećaš utakmice u Zenici protiv GrčkeVirtu4l je napisao/la:Za ciklus ranije se slažem, tj do povrede, ali u kvalama za SP u Brazilu nije bio na nivou, da je ostao u igri u Žilini ne bi mi vidjeli SP.legenda reala je napisao/la:a Mujdža, pojma ti nemašVirtu4l je napisao/la: Zahirović je u tom ciklusu uz Džeku, Misimovića i Spahića bio naš najbolji igrač.taj čovjek je bio alfa i omega naše ekipe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Milosevic strijelac za konyaspor u evro ligi!!! Kako je navece spavati mehmede? Spavas li mirno ??! Oder tri igraca iz Konye da ne zove ni jednog je smijesno..Milosevic ili hadziahmet trebaju upast
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Inace sva tri bosanca danas starteri za konyuspor !!!
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Medikament
- Kontakt:
Trebaju svi.bhfanatic14 je napisao/la:Milosevic strijelac za konyaspor u evro ligi!!! Kako je navece spavati mehmede? Spavas li mirno ??! Oder tri igraca iz Konye da ne zove ni jednog je smijesno..Milosevic ili hadziahmet trebaju upast
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Medikament je napisao/la:Trebaju svi.bhfanatic14 je napisao/la:Milosevic strijelac za konyaspor u evro ligi!!! Kako je navece spavati mehmede? Spavas li mirno ??! Oder tri igraca iz Konye da ne zove ni jednog je smijesno..Milosevic ili hadziahmet trebaju upast
Iduci spisak: 50 pozvanih igraca. Svi zadovoljni.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Cuj 50, netreba 50 nego samo one koje treba i koje vrijedecalcio je napisao/la:Medikament je napisao/la:Trebaju svi.bhfanatic14 je napisao/la:Milosevic strijelac za konyaspor u evro ligi!!! Kako je navece spavati mehmede? Spavas li mirno ??! Oder tri igraca iz Konye da ne zove ni jednog je smijesno..Milosevic ili hadziahmet trebaju upast
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:
Osman Hadzikic na golu protiv Rome. Usao umjesto povrijedjenog Almera.
- Medikament
- Kontakt:
Momci igraju za euroligaski klub iz dobre lige. Svi su mladi i mogu dalje napredovat. Pogotovo Milosevic i Hadziahmetovic. Sta ti nije jasno? Takvi igraci nemaju mjesta na spisku gdje su likovi iz Kazahstana, Moldavije, Azerbejdzana i slicnih sila?calcio je napisao/la:Medikament je napisao/la:Trebaju svi.bhfanatic14 je napisao/la:Milosevic strijelac za konyaspor u evro ligi!!! Kako je navece spavati mehmede? Spavas li mirno ??! Oder tri igraca iz Konye da ne zove ni jednog je smijesno..Milosevic ili hadziahmet trebaju upast
sloboda72 je napisao/la:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jeko on sad?Goalgetter je napisao/la:Osman Hadzikic na golu protiv Rome. Usao umjesto povrijedjenog Almera.
Jedan od najvecih golmanskih talenata u Austriji. Becka Austrija rijetko kada grijesi kada su golmani u pitanju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jeko on sad?Goalgetter je napisao/la:Osman Hadzikic na golu protiv Rome. Usao umjesto povrijedjenog Almera.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
Sreča naša pa se onaj mali Seadov odlući protiv nas [emoji23] k..... od ihrača
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Veceras je prelos, ali to ne znaci da je los igrac. Da se odlucio za nas dizali bi ga u zvijezde i pisali hvalospjeve o veznom redu Besic/Pjanic/Halilovic.IgmanskiVuk je napisao/la:Sreča naša pa se onaj mali Seadov odlući protiv nas [emoji23] k..... od ihrača
Nad tobom sunce najljepše sja
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
Do sada je bio loš u svakoj u kojoj su mu dali priliku, niti Labbadia niti Gisdol ne vide potecijala za više minuta u nikad gorem fenjerašu Bundeslige
- JackTheStripper
- Kontakt:
Dzenis Burnic na klupi Dortmunda u utakmici protiv Ingolstadta.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 25 gostiju.