FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

velez_mostar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la velez_mostar » 14 jul 2010, 02:46

6.275.000. je vrijednost ekipe Zeljeznicara na trzistu, Hapoela 15.125.000. znaci nesto vise od "duplo", igraci kod njih nista pretjerano poznati, nikakve karijere, pretezno anonimusi...
E,sad..neki ce reci da je to realan omjer snaga, i da je ocekivan rezultat, a ja mu kazem da ce pogrijesiti pri tome, naime..evo jedan primjer:
Novi Zeland-vrijednost sastava 14.550.000.
Italija-vrijednost sastava 319.500.000..znaci nesto vise od DVADESET PUTA, ne duplo kao sto gore pise,pa opet remi.
Naveo sam samo jedan primjer od mnogih ,tu su i odnosi izmedju Spanije i Svicarske, izmedju Urugvaja i Francuske,Slovacke i Italije, Spanije i Svicarske..i td, a na klupskom nivou Rubin-Barcelona (ogromne su razlike), Fulham-Juventus, i td..itd..
Sta bi ovdje htio naglasiti, da nije poenta u tome koji tim koliko vrijedi na trzistu, nego kako pristupas igri u tom takmicenju, i kako se nosis s tim.
Veceras sam vidio jedan sterilni Zeljeznicar, koji je, ruku na srce dosta bodova kupio u prvenstvu, htjeli mi ili ne suociti se s tim, koji je razmontiran od ekipe koja je malo jaca od naseg prvaka, i imao sam i ja, kao i brko osjecaj da ce biti dvociffren broj lopti u mrezi Sehica.
Da ne misle "manijaci" da imam nesto protiv njihovog kluba, uvijek sam ga podrzavao, i to cu i raditi kad god igra, osim protiv mog Veleza, ali ovo sto ste veceras pokazali je sramota za sve nas koji volimo ovu drzavu, i jos jednom se pokazalo da se do titule dolazi raznim mesetarenjima, i natezanjima, prodajama, kupovinama, deal-ovima, i td.
Veceras sam se kao Hercegovac osjecao jadno jer je moj predstavnik pokazao da se u mojoj drzavi igra neki amaterski fudbal kojeg se svi moramo stiditi, i raditi da otjeramo ljude koji prave od naseg fudbala sprdanciju.
Citao sam, isto tako, jako puno komentara od "Manijaka" kako ce ovo, ono, kako su zasluzili titulu, i td..a, u biti sve je to igra u, i oko saveza, raspodjela titula po nacionalnom kljucu, i balansiranje izmedju klubova koji su u kur.cu, pa da ih malo dignu..i toga se ne trebaju stiditi, i trebaju raditi na tome da se dodje do prvaka koji to zaista i jeste.
Zao mi je sto nas nakon ovoga smatraju ligom kao sto je ona San Marina, ali su u pravu, rezime utakmice 5 komada, i jos milion sansi, nas prvak koji nije sastavio 3 pasa, koji se i nakon 5-0 branio kao da je htio reci "nemojte nas vise"..KATASTROFA.
kao sto jedan forumas rece, i Amar je pogrijesio, ako je znao da su mu igraci u toliko deficitarnom polozaju, zasto nije bunker igrao, i na to isao, da li se mislio nadigravati sa Hapoelom?
I, na kraju, ne smijem ni zamisliti da je naseg predstavnika zapao neki tim iz ranga europske elite, pa to bi bilo sramota i gledati.
Iskreno se nadam da ce u narednim godinama nas prvak biti neko ko ce dostojno predstavljati BH ligu, i da nece unaprijed skinuti gace, pa makar to bili i klubovi i sa HR;i SR predznakom!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 jul 2010, 02:48

velez_mostar je napisao/la:6.275.000. je vrijednost ekipe Zeljeznicara na trzistu, Hapoela 15.125.000. znaci nesto vise od "duplo", igraci kod njih nista pretjerano poznati, nikakve karijere, pretezno anonimusi...
E,sad..neki ce reci da je to realan omjer snaga, i da je ocekivan rezultat, a ja mu kazem da ce pogrijesiti pri tome, naime..evo jedan primjer:
Italija-vrijednost sastava 319.500.000..znaci nesto vise od DVADESET PUTA, ne duplo kao sto gore pise,pa opet remi.
Naveo sam samo jedan primjer od mnogih ,tu su i odnosi izmedju Spanije i Svicarske, izmedju Urugvaja i Francuske,Slovacke i Italije, Spanije i Svicarske..i td, a na klupskom nivou Rubin-Barcelona (ogromne su razlike), Fulham-Juventus, i td..itd..
Sta bi ovdje htio naglasiti, da nije poenta u tome koji tim koliko vrijedi na trzistu, nego kako pristupas igri u tom takmicenju, i kako se nosis s tim.
Veceras sam vidio jedan sterilni Zeljeznicar, koji je, ruku na srce dosta bodova kupio u prvenstvu, htjeli mi ili ne suociti se s tim, koji je razmontiran od ekipe koja je malo jaca od naseg prvaka, i imao sam i ja, kao i brko osjecaj da ce biti dvociffren broj lopti u mrezi Sehica.
Da ne misle "manijaci" da imam nesto protiv njihovog kluba, uvijek sam ga podrzavao, i to cu i raditi kad god igra, osim protiv mog Veleza, ali ovo sto ste veceras pokazali je sramota za sve nas koji volimo ovu drzavu, i jos jednom se pokazalo da se do titule dolazi raznim mesetarenjima, i natezanjima, prodajama, kupovinama, deal-ovima, i td.
Veceras sam se kao Hercegovac osjecao jadno jer je moj predstavnik pokazao da se u mojoj drzavi igra neki amaterski fudbal kojeg se svi moramo stiditi, i raditi da otjeramo ljude koji prave od naseg fudbala sprdanciju.
Citao sam, isto tako, jako puno komentara od "Manijaka" kako ce ovo, ono, kako su zasluzili titulu, i td..a, u biti sve je to igra u, i oko saveza, raspodjela titula po nacionalnom kljucu, i balansiranje izmedju klubova koji su u kur.cu, pa da ih malo dignu..i toga se ne trebaju stiditi, i trebaju raditi na tome da se dodje do prvaka koji to zaista i jeste.
Zao mi je sto nas nakon ovoga smatraju ligom kao sto je ona San Marina, ali su u pravu, rezime utakmice 5 komada, i jos milion sansi, nas prvak koji nije sastavio 3 pasa, koji se i nakon 5-0 branio kao da je htio reci "nemojte nas vise"..KATASTROFA.
kao sto jedan forumas rece, i Amar je pogrijesio, ako je znao da su mu igraci u toliko deficitarnom polozaju, zasto nije bunker igrao, i na to isao, da li se mislio nadigravati sa Hapoelom?
I, na kraju, ne smijem ni zamisliti da je naseg predstavnika zapao neki tim iz ranga europske elite, pa to bi bilo sramota i gledati.
Iskreno se nadam da ce u narednim godinama nas prvak biti neko ko ce dostojno predstavljati BH ligu, i da nece unaprijed skinuti gace, pa makar to bili i klubovi i sa HR;i SR predznakom!
svaka ti je na mjestu
Za zivot cijeli!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jul 2010, 02:50

drop je napisao/la:
nick je napisao/la:ma jasno je to meni sve,nema price ali da ga ne povuce za dres nista ama bas nista,shvatam nismo im vidjeli golmana nismo opucali nismo nista ali da ne mozes postavit lakat kad te seva ono djecije povuce loptu to mi nikako nije jasno,meni je krivo zbog nezainteresovanosti i onakvog ponasanja(sem sehe i beslije) ovo ostalo sve na baustelu pa brate branimo se sa 11 igraca i ne uspijemo ih faulirat u krugu 20 metara...mislim necu da serem i da pljujem nekoga imamo to sto imamo koliko para toliko muzike,ali ako nece da rade na terenu za platu onda fino lopatu i na istok :) ovo veceras je samo bezobrazluk,100% sam siguran da bi nas 10 odavde sa pivskim stomacima stiglo bar po faul napravit
Tacno je i to što kažeš...ali buraz mi se samo sad sjebavamo nakon ovog debakla, to treba Amar sa strucnim štabom da riješe.
ma gledo sam i goreg zelju od ovog nije ovo nista strano,samo mi je krivo sto su se tako ponasali nisu ovo zasluzili navijaci...a to da ce ih kaznit vjerujem ako im je prosle sezone odbijo od plate i palio reflektore u 12 ne vjerujem da ce im ovo halalit :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 14 jul 2010, 02:50

Inače čitam a ne pišem al večeras moram.
Mi smo BOŠNJE najgori narod na svijetu! To prvo! Svi sad nešto pametuju. Pa moram i ja jer sam Bošnjo.
Katastrofa!
Najviše se priča o Popoviću i Ćulumu. Da je Popović daska to vidi i slijepac. On jednostavno ne zna ništa o fudbalu. Zna možda primiti na prsa ali ne zna onda šta dalje. .. Ćulum je mlak, izmoren, mršav, spor, motorika mu je ko u rasplesanog pijanog Čeha. Gdje su oni igrali prije Želje?

Stanić koji je igrao na beku jednostavno ne zna sta treba da radi jedan igrač na toj poziciji. Fazon beka je pored brzine, kretanje, postavljanje i što je najvažnije saradnja sa stoperima, linija, ofsajd zamka i sl. Ko ne igra beka cijeli život ne može to naučiti na jednoj utakmici.

Pitam gdje su igrali ova dvojica prije Želje iz jednog jedinog razloga. Siguran sam da je u omladinskom pogonu bilo i da trenutno ima dječaka koji bi na kraju ove utakmice pišali krv. Zato što znaju, naučeni su i žive da ginu za Željin dres. Koliko je dječaka lomilo noge po šljaci, bez tople vode u nikakvim uslovima? Koliko je očeva odvajalo od usta da bi platili članarinu toj istoj djeci? Previše da bi branio Ćuluma i Popovića.

Previše i da bi branio nas Bošnje, koji zviždimo Džeki, Šehiću, Dini Muharemoviću,djeci sa Grbavice (nije valjo ni ovaj koji je sad veliko pojačanje Zeba),...A da vam ne pričam o moru igrača kojima iz ovih ili onih razloga nije data prilika ni da im psujemo majku.

Na kraju, mislim da je lakše postati igrač Želje ako treniraš u N.K. Mrčajevci cijeli život. Onda dodješ u želju i budeš Popvić pa te brane. Ne moraš plaćati večere i ljetovanje trenerima u omladinskom pogonu, ne psuju ti i ne zvižde navijači,zvjezda si!

A Željina djeca? Ne valjaju! Jel de?

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 14 jul 2010, 02:50

Ja sam za to da se BH fudbal ugasi ! Manje nacionalizma i vise zivih ljudi, a repku i onako cini dijaspora.

Vama svaka cast koji dajete pare da gledate ove amatere !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 jul 2010, 02:53

KONGO je napisao/la:Ja sam za to da se BH fudbal ugasi ! Manje nacionalizma i vise zivih ljudi, a repku i onako cini dijaspora.

Vama svaka cast koji dajete pare da gledate ove amatere !
Jbg brate mora se ;) I zeljo nije sav BH fudbal da je manje ljudi kao sto je brkovic bolji bi fudbal bio ;)

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 14 jul 2010, 02:55

Gledao sam utakmicu veceras, i zaista ono sto je Zeljeznicar prikazao je jedna velika 0! Igraci su previse bojazljivo usli u mec sa nekim strahom cinilo se... Igra totalno ne povezana, postavljen bunker koji igraci ocigledno ne znaju da igraju, odbrana totalno losa, napad indisponiran... Cini mi se da ste losiji nego prosle sezone i da se varaju neki vasi koji misle da Zeljo sa ovom ekipom moze prekucati ovu ligu.. Znam da ste igrali protiv solidnog i respektabilnog protivnika, ali da budete tako ne opasni po gol protivnika za 90 min. je ne shvatljivo. Mislim da ako izborite evropu sa ovim timom i ovakvom igrom sledece sezone mozete biti i tekako zadovoljni. Za titulu ce se boriti mislim Borac i Siroki, i mozda Sarajevo. I da, imate u cetvrtak u 19:30h na RTRS - u, direktan prenos Lozana - Borac, pa ako nekog zanima moze pogledati.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 02:57

Ovi pitari vec godinu dana ponavljaju kao papagaju samo o Brkovicu :o :shock: pa kako im ne dosadi više u PM :shock: kako im ne dosadi ponavljati jednu te istu pricu, ne mogu da shvatim taj fenomen.
Za sve im Brković kriv :!: :!: , pominju ga kad pobjeđujemo, evo sad ga pominju i kad Željo izgubi.
Nevjerovatno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jul 2010, 03:00

velez_mostar je napisao/la:6.275.000. je vrijednost ekipe Zeljeznicara na trzistu, Hapoela 15.125.000. znaci nesto vise od "duplo", igraci kod njih nista pretjerano poznati, nikakve karijere, pretezno anonimusi...
joj te suplje oko kupavanja su mi najsmjesnije pregledo sam skoro sve zeljine utakmice,

samo je nas problem i tvoj ocigledno zatucano domacinsko gledanje hajde nadji jednu utakmicu u kojoj je gost pobjedio i da se nije pocelo pricat nastimano te suplje price su mi najsmjesnije,velez 5 godina ne izgubi kuci i to je ono ok kao pravo smo jaki nisi ti drug moj jak nego domacin pobjedi i mirna bosna to je stimanje utakmice,ovdje ako hoces da igras u gostima normalno moras platit sudiju da ne silji domacinu nego posteno da sudi,hocu da kazem da tvoje oci nisu navikle na normalno sudjenje...te suplje kupuju se utakmice ko ce ba za sta kupit iskljucuju nam struje po stadionima u 99% vode nema i neko ima da kupi nesto manite se gluposti vise ,svi redom imaju dugova jos od 95 godine i fol nesto...nama svima treba oci iskopat i kupit po tranzistor da slusamo utakmice jer kad nas klub kuci gubi odma je prodano ili sudija nije sviro cist penal
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 03:00

nasborik je napisao/la:Gledao sam utakmicu veceras, i zaista ono sto je Zeljeznicar prikazao je jedna velika 0! Igraci su previse bojazljivo usli u mec sa nekim strahom cinilo se... Igra totalno ne povezana, postavljen bunker koji igraci ocigledno ne znaju da igraju, odbrana totalno losa, napad indisponiran... Cini mi se da ste losiji nego prosle sezone i da se varaju neki vasi koji misle da Zeljo sa ovom ekipom moze prekucati ovu ligu.. Znam da ste igrali protiv solidnog i respektabilnog protivnika, ali da budete tako ne opasni po gol protivnika za 90 min. je ne shvatljivo. Mislim da ako izborite evropu sa ovim timom i ovakvom igrom sledece sezone mozete biti i tekako zadovoljni. Za titulu ce se boriti mislim Borac i Siroki, i mozda Sarajevo. I da, imate u cetvrtak u 19:30h na RTRS - u, direktan prenos Lozana - Borac, pa ako nekog zanima moze pogledati.
Vidi šta napisa lik :o :shock: a mi zapravo sa ovom istom ekipom vec prekucali ovu našu ligu...isto ko da je zaboravio šta se desilo prije nekoliko mjeseci...isto ko da je to bilo prije 20 godina...e svašta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 jul 2010, 03:07

Nije mi jasno kako na osnovu jedne lose utakmice ljudi mogu napisati toliko losih stvari... te sramota za drzavu, te Zeljo ce se borit za opstanak, te Sarajevo bi osvojilo LP, samo da nije bilo peto prosle godine... dosta vise kenjanja po klubu i igracima, po nasoj ligi koju ste svi hvalili nakon pobjeda Sirokog i Zrinjskog, po nasoj drzavi, nasoj sudbini, itd. Zvucite i izgledate ko sve i jedan otrcani film Jasmile Zbanic - tuga, jad i cemer... dovraga vise s tim okorjelim pesimizmom i pljuvanjem :!:

VOLIM TE ŽELJO!!!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 jul 2010, 03:13

nick je napisao/la:
joj te suplje oko kupavanja su mi najsmjesnije pregledo sam skoro sve zeljine utakmice,

samo je nas problem i tvoj ocigledno zatucano domacinsko gledanje hajde nadji jednu utakmicu u kojoj je gost pobjedio i da se nije pocelo pricat nastimano te suplje price su mi najsmjesnije,velez 5 godina ne izgubi kuci i to je ono ok kao pravo smo jaki nisi ti drug moj jak nego domacin pobjedi i mirna bosna to je stimanje utakmice,ovdje ako hoces da igras u gostima normalno moras platit sudiju da ne silji domacinu nego posteno da sudi,hocu da kazem da tvoje oci nisu navikle na normalno sudjenje...te suplje kupuju se utakmice ko ce ba za sta kupit iskljucuju nam struje po stadionima u 99% vode nema i neko ima da kupi nesto manite se gluposti vise ,svi redom imaju dugova jos od 95 godine i fol nesto...nama svima treba oci iskopat i kupit po tranzistor da slusamo utakmice jer kad nas klub kuci gubi odma je prodano ili sudija nije sviro cist penal
Zasto se ne pomiris sa cinjenicom da je Zeljeznicar dosao do titule jer ima veliki broj navijaca koji su sjedili kuci, a koji su trebali doci na tribine, da je to interes bio i Saveza da vas naloze, da podignu malo ambijent u kojem egzistira liga, to je slucaj sa vama, kao i sa Borcem, da ste prvaci jer ste neke kljucne utakmice kupili, da ste prodali utakmicu protiv Borca, jer je takav dogovor bio..zasto da ti ja iz Mostara otvaram oci, kad i sam znas o cemu pisem, i dobro si upoznat, osim ako nisi navijac na baterije, pa pogledas pokoju utakmicu svog kluba.

Suocite se sa cinjenicom da igrate u ligi koja je u kur.cu, da je sve nastimano od samog starta, mnoge stvari ne znate, ali je mozda i bolje, ali nemojte zatvarati oci ako vam neko ko je upucen kaze vise o tome.
Iduce godine ce biti gutavo, ali ce se prvak traziti izmedju Sarajeva i Borca, Siroki ide u Europu, Zeljo ostaje kuci..Celik ide u Europu (da navijaci ne bi pali u potpunu apatiju i nezainteresiranost prema klubu, i takmicenju).

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 03:19

Iduce godine ce biti gutavo, ali ce se prvak traziti izmedju Sarajeva i Borca, Siroki ide u Europu, Zeljo ostaje kuci..Celik ide u Europu (da navijaci ne bi pali u potpunu apatiju i nezainteresiranost prema klubu, i takmicenju).
Hajd dobro...pošto imaš vidovnjacke sposobnosti i pošto si nam rekao ko ce naredne godine biti prvak i ko ce ici u evropu...de nam reci: Kako to da Veleža nikad nema ni u kakvim kombinacijama?? osim za ispadanje iz lige naravno.
Kako to pojašnjavaš? ovo je zaista normalno pitanje bez imalo ironije.

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 14 jul 2010, 03:19

ovaj mostarac bih trebao u naucnike,pa bolan Celik zadnjih bruku godina nema uspjeha nekog a opet najposjeceniji stadion ubjedljivo(osim zadnje sezone,bojkot)kakva apatija...nismo mi kao Manijaci pojedini...kad je titula onda su najposjeceniji a kad je borba za opstanak,onda su tu najvjerniji(svaka im cast,to su tip navijaca pirke,pile...)a za vas Red Army da ne spominjem,pogledaj statistiku naucnik zadnjih 15g ko je najposjeceniji...valjas valjosti...
Zna se da su Robijasi jedni od najvjernijih 8-)
Zadnja izmjena: CrnoCrveni, dana/u 14 jul 2010, 03:47, ukupno mijenjano 1 put.
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jul 2010, 03:23

brat celik nije otiso 30 godina u evropu o kakvoj ti apatiji pricas,ne kontam tvoju logiku borac kupi 20 igraca a vec zna da nece osvojit kojom logikom siroki ide sem da ljudi 10 godina igraju najbolji fudbal u bih,sta je sa slobodom imali tamo apatije? sto sarajevo dovodi igrace ako je nastimano? ovo mi lici na matrix :) cuj da ne padne u apatiju posli 30 godina :D, a sta recimo zeljo ode u evropu hoces li onda pojest svoje rijeci ili ces reci u zadnjem trenutku reci kupili od nekog nesto? ili recimo ako nas fifa ukine hoces li onda reci da su poslanici iz rs protiv borca? ne kontam kojom logikom razmisljas al et

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 jul 2010, 03:36

drop je napisao/la:
Hajd dobro...pošto imaš vidovnjacke sposobnosti i pošto si nam rekao ko ce naredne godine biti prvak i ko ce ici u evropu...de nam reci: Kako to da Veleža nikad nema ni u kakvim kombinacijama?? osim za ispadanje iz lige naravno.
Kako to pojašnjavaš? ovo je zaista normalno pitanje bez imalo ironije.
Velez, je li ???Moj druze, pa Velez ti nema za kokica, clan upravnog odbora koji drzi sve konce u Velezu ti drzi taj klub koliko toliko u Premijer Ligi kroz neke deal-ove(jedan od njih je i prodaja bodova Zelji u Vrapcicima), imamo dobre navijace, klub smo sa tradicijom, i to nas drzi u igri, jer u biti bolje je da ispadne neki tamo lijevi klub nego jedan Velez (ako znas sta je Velez,institucija za 90 posto danasnjih BH klubova).

Nemam vidovnjacke sposobnosti, ali imam mozak, i imam solidne odnose sa ljudima koji poznaju tokove naseg fudbala, Zeljo je ove godine morao osvojiti titulu, zapamti, ali kvalitetom to nije zasluzio, i obrukao nas u euro takmicenju, a to sam ti u prethodnom postu i napisao.

U nasoj ligi su sve talovi, da su svi zadovoljni, kazem ti Celik iduce godine ide u Europu, kako bi se gledanost prosirila, smanjile tenzije, smanjila negodovanja brojnih navijaca, i godinama isti likovi rade sta hoce u krovnoj kuci naseg fufbala, ali to nije rjesenje, sve dok NAJBOLJI KLUB NE BUDE NA VRHU.

Evo ti primjer, ja sjedim na tribinama u Vrapcicima, i pratim linijskog sudiju, koji dize jeb.enu zastavicu kad je protivnicka ekipa u Offside-u, zaledju, kako god hoces, i ustajem i derem se "jeb.em ti milu majku u piz.du, i tebi i onome ko ti dade da drzis to u ruci", zasto???Pa, zato sto sam realan, i objektivan, zato sto ne volim nepravdu pa taman ispao moj klub kojeg toliko volim!!Da li razumijes to??Ali sve dok ti,i tebi slicni imate napuhan stav o tome da ste se "prosetali" ligom, do tada ce i dalje mreza IBRAHIMAGE SEHICA do poluvremena biti puna do vrha, je li razumijes????

UZIVAJ u misli da je Zeljo zasluzeno osvojio titulu, i pokusaj shvatiti sta je tvoj veliki klub uradio veceras u Izraelu..ako se ne mozes sjetiti, ja cu ti reci:
"OSRAMOTIO BOSNU I HERCEGOVINU"

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 14 jul 2010, 03:38

Daj furajte sa teme FK Željezničar, koga je još ovdje briga za Nanajevo, Čelik, Borac, imate temu Premier liga pa se raspravljajte do mile volje ko će gdje :twisted:
I Love this game !!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jul 2010, 03:49

velezovac de mi objasni tu apatiju kad ce sloboda iizaci,sta je sa nacionalnim kljucem prosle zeljo ove sarajevo:) nemoj me pogresno shvatit ali zvucis ko matrix

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 14 jul 2010, 03:58

ako znas sta je Velez,institucija za 90 posto danasnjih BH klubova

iskreno:Sarajevo,Borac,Zeljo,Celik,Zrinjski,Siroki pa cak i Sloboda su institucija za Velez koji ne pamti kad je bio u borbi za evropu a kamoli titulu :|
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 04:04

hej dosta vrijeđanja :!: nemojte se vrijeđati,molim vas :!: :!: :!: :!:

Veležovac, zašto svo to svoje znanje i informacije ne iskoristiš da poboljšaš stanje u Veležu, u klubu za kojeg navijaš....ja namjerno ne pljujem po Veležu :!: , vec je Velež i veležovci pljuvali po Želji...a zapravo se sami prodavali za male pare...ne može Željo kupiti bodove da mu SE DRUGA STRANA SAMA NE PRODAJE...jel tako ili nije??
dakle, automatski i vaša je krivica kao i Željina...a o tome niste pisali toliko kao o Želji...zar ne??
Kažeš da hoces da pomogneš nama da sagledamo bolje stvari...OK,poštujem...ali prvo pomozi svom klubu.
Ne možete sami sebi pomoci, a drugima bi pomagali...ne ide brate.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 14 jul 2010, 04:05, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Google Adsense [Bot], kontra, Levin, svemalim1, zeljooo13 i 54 gosta.