BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ajde sta ga sad velicate pobijedio covjek mutan mec (pustio mu ovaj, fola povreda) kad znamo svi da ce biti prizemljen dok dodje prvi da igra ozbiljno.
Rus se nije odservirao na 5:3 pa na 6:5, nije rijesio 4:0 i 5:3 sa svoja 2 servisa u TB drugog seta. Potom nije zatvorio mec kod 4:1 u trecem setu. Uglavnom radi svojih forsiranih gresaka, koje su kriminalne i trebaju biti predmetom istrage. Potom kobejagi sazvao kod 4:2 medical nidje veze. Lijep plan nema sta!
Rus se nije odservirao na 5:3 pa na 6:5, nije rijesio 4:0 i 5:3 sa svoja 2 servisa u TB drugog seta. Potom nije zatvorio mec kod 4:1 u trecem setu. Uglavnom radi svojih forsiranih gresaka, koje su kriminalne i trebaju biti predmetom istrage. Potom kobejagi sazvao kod 4:2 medical nidje veze. Lijep plan nema sta!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Vidi Bogte Rus izgubio,
Auuu @effe mirovina znači.
Auuu @effe mirovina znači.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naravno, jedino tako Damir i zna pobjedit. Mali već naučio namještati šta će tek biti kad malo odraste i nauči te folove golove.Effenberg je napisao/la:Ajde sta ga sad velicate pobijedio covjek mutan mec (pustio mu ovaj, fola povreda) kad znamo svi da ce biti prizemljen dok dodje prvi da igra ozbiljno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovaj put se slazem sa effom iz aviona se vidjela stimaljka

Steta sto ovakav talenat od @Effa propade ovako rano. Ukljuci se na neki drugi forum, obavezno! 
Haj ljudi zivili!
Specijalni pozdrav za @una i @shminkosa
Amere cestitam! Rusu yebem sve od Leningrada do Vladivostoka!
Sad ce te svi da vidite sta je obraz i cast!
Evo jedna za raju, vidimo se po drugim temama:
Specijalni pozdrav za @una i @shminkosa
Amere cestitam! Rusu yebem sve od Leningrada do Vladivostoka!
Sad ce te svi da vidite sta je obraz i cast!
Evo jedna za raju, vidimo se po drugim temama:
Coronados de gloria vivamos,
babino je napisao/la:Pitaj sminku, mozda ti on objasni, samo moras biti spreman platiti, nista dzaba:-)Galion je napisao/la:Ja ovdje ne vidim kako da Damir pobijedi sve da Federerov duh udje u njega s obzirom na njegove udarce i dvoranske uvjete.
E moj shminka, strucnjace.
Hvala @Effe.
Vjerovatno te koštalo to što si prerano proglasio pobjedu
Ja reče da će ga Damir vratiti na tvorničke postavke, i Boga mi ne pogriješi... momka počeli grčevi hvatat od Damirovih ds-a.
Svaka čast tebi što si korektan
Samo, gdje je boss? Na aparatima?

btw. pozdrav za Shminkosa, najvećeg teniskog stručnjaka na pdf-u. Živjeli!
Samo, gdje je boss? Na aparatima?
Zamijenio si ga s nekim, on ce aBd za 2 godine pokucati.boss991 je napisao/la:Kuc, kuc...ah to nas Damir kuca na vrata top 30.![]()
Dajte ljudi neka mu neko otvori.
.
Ja uopšte nisam na aparatima.remA1 je napisao/la:Hvala @Effe.Vjerovatno te koštalo to što si prerano proglasio pobjedu
Ja reče da će ga Damir vratiti na tvorničke postavke, i Boga mi ne pogriješi... momka počeli grčevi hvatat od Damirovih ds-a.
Svaka čast tebi što si korektan
![]()
Samo, gdje je boss? Na aparatima?![]()
Meni je Damir šega i uvijek će biti.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Je li iko gledao Sport na Federalnoj sa onim retardom Bilicem? Lik hladno procita da je Damir porazen sa 2:1 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kakav je ovo danas bio meč, netko je ovdje dobre pare digao.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
a sad cereno busta, tu bi se fine pare mogle uzeti
@rEma aferim za mudda, nek si se riješio kancera teme!
Dosta je bilo gledati analize kroz kladioničarsku prizmu!
Dosta je bilo gledati analize kroz kladioničarsku prizmu!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Znaci nema nam vise druga Effenberga na BH tenisu, hajde **** ga, steta radi razonode koju je donosio temi. 
Inace Damir jos jednom pokazao da kada mu gori ispod nogu, i kada se postavi kao blagi ili totalni autsajder, pokaze pravo lice, cestitke danas je odigrao strasan mec, i jos jedan u nizu pokazatelja da je na hardu polahko ali sigurno jaci igrac.
Inace Damir jos jednom pokazao da kada mu gori ispod nogu, i kada se postavi kao blagi ili totalni autsajder, pokaze pravo lice, cestitke danas je odigrao strasan mec, i jos jedan u nizu pokazatelja da je na hardu polahko ali sigurno jaci igrac.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Imal dje cjeli match za pogledat?HeraklitMracni je napisao/la:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ništa od današnjeg meča. Damir završio u bolnici zbog trovanja hranom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sjajna vijest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.