Koja ti je brzina interneta?anell je napisao/la:Gleda li ko ovo čudo od MojeTVweb, otkako su updateovali ovaj player ne može se nijedan stream odgledati ko da gledam u 4k rezoluciji... Je li to do mene kakav problem ili ima još neko ?
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Brzina je 5mb/s, ista ko i prije kad je normalno išlo, čak nas je moglo dvojica gledati utakmice preko mojeTVweb, sad ne može jedan da ga yebeš.Neutral je napisao/la:Koja ti je brzina interneta?anell je napisao/la:Gleda li ko ovo čudo od MojeTVweb, otkako su updateovali ovaj player ne može se nijedan stream odgledati ko da gledam u 4k rezoluciji... Je li to do mene kakav problem ili ima još neko ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Koji je tačno player u pitanju? Frendu je uvijek "lagalo" na laptopu, ja isprobao na svom koji je mnogo bolji i gledali smo stream bez problema u full hd-u (mislim da je full hd, a ne hd bio).
Moguće da su nešto usrali, po tome su najpoznatiji, neki smećarski player koji zahtjeva gtx 1080
Moguće da su nešto usrali, po tome su najpoznatiji, neki smećarski player koji zahtjeva gtx 1080
Za pocetak, probaj otvoriti oci.anell je napisao/la:Kako da vidim koji je player ?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Momak, hajd ti na temu Arsenala i traži od Maršala juzernejm i pasvord od onog sponzora.bega_afc je napisao/la:Za pocetak, probaj otvoriti oci.anell je napisao/la:Kako da vidim koji je player ?![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Momak, hajd ti na temu Arsenala i traži od Maršala juzernejm i pasvord od onog sponzora.bega_afc je napisao/la:Za pocetak, probaj otvoriti oci.anell je napisao/la:Kako da vidim koji je player ?![]()
Sto se tice ovog tvog problema, pitaj nekog, sta da ti kazem.
#Voajeroljupci na respiratorima.
E hvala probat ću to, pomogo si, hvala ti opetbega_afc je napisao/la: Momak, hajd ti na temu Arsenala i traži od Maršala juzernejm i pasvord od onog sponzora.
Sto se tice ovog tvog problema, pitaj nekog, sta da ti kazem.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- alan_kardec
- Kontakt:
Kad ulazim ne net, na bilo koju stranicu, pojavljuje mi se ovo

Ali mi se to dešava samo na chrome-u, na mozzila-i se ne pojavljuje

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Momci, uzeo sam neki monitor, povezao sa laptopom preko vga kabla i slika je odlicna ali je primjetno da pomalo treperi. Nije da mi smeta, skoro je neprimjetno ali je li to mozda znak da nesto ne valja i moze li naskoditi ?
Inace laptop nema hdmi ulaz7izlaz.
Inace laptop nema hdmi ulaz7izlaz.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
provjeri extenzije, skini malwerebytes, nesto ti se uvuklo u chromealan_kardec je napisao/la:Kad ulazim ne net, na bilo koju stranicu, pojavljuje mi se ovo
Pretpostavljam da sam kod reinstalacije windowsa trebao nešto drugo napravit osim kopirat sve datoteke iz foldera browsera da bi mi ostali podaci iz bookmarka za mozillu spremljeni?
Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Imas opciju export bookmarks negdjeSiamoNoi je napisao/la:Pretpostavljam da sam kod reinstalacije windowsa trebao nešto drugo napravit osim kopirat sve datoteke iz foldera browsera da bi mi ostali podaci iz bookmarka za mozillu spremljeni?
Sad je onda kasno.Vec napravljena reinstalacija.**** mtr.Ovo je vec drugi put.
Treba ssd disk kupiti, ovo postaje smiješno
Imaš super pc, opet laga kada tabaš, stavljaš klipove dok igraš dote. Fuj.
Grafička 350KM, opet ništa spektakularno
Dođe mi da bacim pc i sve oko njega, sto ti gospa, kome ga laga više

Imaš super pc, opet laga kada tabaš, stavljaš klipove dok igraš dote. Fuj.
Grafička 350KM, opet ništa spektakularno
Dođe mi da bacim pc i sve oko njega, sto ti gospa, kome ga laga više
Ljudi pomagajte....kupio nov laptop( acer aspire e15) ...i nije instaliran sistem....a dobio sam i cd sa driverima ....instalirao sedmicu...i hocu sedmicu da koristim....ali ovi driveri sa cd samo podrzavaju windows 10.... jel mogu igdje naci drivere da mogu na sedmicu 
Volim Zeljeznicar
http://www.driver-wireless.com/acer-asp ... win10.htmlLAPAZ je napisao/la:Ljudi pomagajte....kupio nov laptop( acer aspire e15) ...i nije instaliran sistem....a dobio sam i cd sa driverima ....instalirao sedmicu...i hocu sedmicu da koristim....ali ovi driveri sa cd samo podrzavaju windows 10.... jel mogu igdje naci drivere da mogu na sedmicu
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://www.iobit.com/en/driver-booster.phpLAPAZ je napisao/la:Ljudi pomagajte....kupio nov laptop( acer aspire e15) ...i nije instaliran sistem....a dobio sam i cd sa driverima ....instalirao sedmicu...i hocu sedmicu da koristim....ali ovi driveri sa cd samo podrzavaju windows 10.... jel mogu igdje naci drivere da mogu na sedmicu
Skini ovo, mislim da će ti pronaći sve drivere koji ti trebaju.
Ma idi na Acer-ovu stranicu, ukucas svoj model laptopa i imas sve ponuđene drajvere.LAPAZ je napisao/la:Ljudi pomagajte....kupio nov laptop( acer aspire e15) ...i nije instaliran sistem....a dobio sam i cd sa driverima ....instalirao sedmicu...i hocu sedmicu da koristim....ali ovi driveri sa cd samo podrzavaju windows 10.... jel mogu igdje naci drivere da mogu na sedmicu
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.