FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

al_akhisari
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la al_akhisari » 14 jul 2010, 09:35

...sad ide pljuvaona, ne valja ovaj, ne valja onaj, onog treba tamo, onog tamo, bla, bla...od zvijezda do ponora :(

...jutro je pametnije od veceri, danas je okus malcice manje gorak...struka ce znati kako i koga kazniti za ovu blamazu, iz nje izvuci pouke i nastaviti posao dalje...

...ocekujem na kosevu drugaciju sliku i punoooo vise od nase ekipe...idemo dalje

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 14 jul 2010, 09:35

johnnyHZ je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Gigante ne seri molim te, nije te stid da seres, a tvoj mali klub je zaostao za nama "sicusnih" 11 poena, bolje ti je da se zapitas kako ste vi onda slabi.
Jedno je ona pozitivna zajebancija izmedju raje kad se ovako nesto desi, a ovo sto vi radite samo je dokaz ko sve navija za "sicusni" klub.

Nema nam druge glavu gore jeste da je malo teska jutros i svim srcem jos vise stati uz NAS KLUB, sad treba da budemo jaci nego ikad i da pokazemo ko navija za Zelju!

LIMVO TE LJOŽE
kopirao sam tebe samo zbog ovih 11 bodova..... ta ekipa sa MINUS 11 je namucila ekipu koja ako nije bolja onda je sigurno u rangu hapoela.....TABELA NASE lige nije odraz jacine kluba..... ako cemo REALNO

ev sad da nesto napisem o utakmici.... ono je stvarno lose,izgledalo mi je u nekim trenutcima da hapoel igra protiv amatera....pa nemogu da vjerujem da igrac hapoela uzme loptu i samo je gurne pored stopera i protrci ga..... sehic je skinuo bar jos 5 golova sigurno.....imao je kikseva ali pored onakve odbrane ... :S
zeba?? vise sam ocekivao od zamjene za bekrica,ali te zamjene ocito nema...sve u svemu , ovo je samo povratak u realnost ,,,nista zlonamjerno ali mnogo ste pricali ;) bez par pojacanja u postrenoj ligi sa onakvom igrom tesko da mozete u evropu...i na kraju jos nesto,koliko vam igraca nije pootpisalo ugovor za predstojecu sezonu?? jer se nama desilo protiv marsaloka situacija da dio ekipe ode poslije nastuppa u evropi ....
Hvala za normalan post. neki igrači će, nadam se, otići poslije utakmice u srijedu, posebno mislim na Ćuluma i Lazara.
1996

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jul 2010, 09:36

....
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 14 jul 2010, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 14 jul 2010, 09:37

Niste dobili ni stadion a ni pojačanja šta radi ta uprava, uđe u kvalifikacije za LŠ sa slabijim kadrom nego što su osvojili prvenstvo. Pristup igrača užasan, glume zvijezde. Ne bih da vam solim ranu ali ono sinoć je zaista ispod svakog nivoa da ste imali za protivnika Engleze trpali bi do dvocifrene brojke. ;)
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 jul 2010, 09:37

Shvatam razocarenja, i ja sam ali ne kontam sada ispade sve lose. Kada se malo razmisli onda vidis neke svari, kao prvo Bekric je otisao (nisam njegov ljubitelj) ali on je nosio ekipu, Zeba je dosao(znam sta moze decko,trenirao sam sa njim) ali nije igrao proslu sezonu i tek je dosao treba malo vremena da on poveze stvari u ekipi i da se vrati u formu. Sto se tice Culuma i Lazara da smo u situaciji dovesti nekog boljeg, vjerovatno bi doveli.Cinjenica je da su Izraelci strasna ekipa i da puno vise ulazu u fudbal, i nije sramota izgubiti od njih (koliko se sjecam pobjedili su u Parizu, PSG 4:2 prosle sezone). Platili smo ne iskustvu i ne mozemo stvoriti evropskog Zelju za jednu sezonu, treba tu monog stvari uraditi prije nekog rezultata. Treba puno vise ulagati u omladinski pogon, u klub, u marketing itd. Zato glavu gore, i manje tenzija.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 14 jul 2010, 09:38

Pa sta mislite da je neki drugi klub igrao umjesto zelje, mislite da bi nesto napravili protiv onakve ekipe hapoela mozda bi nas jos vise obrukali, shvatite da je hapoel prosle god bio prvi u grupi ispred hamburga celtica tako da to dovoljno govori kakvu ekipu ima hapoel neopravdavam igru zelje ali realno gledajuci hapoel za nasu ligu je kao real madrid ;) sad okrenuti se nasoj ligi i nastaviti dalje glavu gore nadam se slj god laksem protivniku jer ove nismo imali srece a ovim pitarim bi porucio sad ce vam korida u cevljanovicima pa navijajte za rogonju ili bjelonju a vi se sjetite BAZEL:SARAJEVO-6-0,4-0=10 ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2010, 09:43

Idemo dalje...

...i da gubiš 10-0....
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 14 jul 2010, 09:46

BLU SKY je napisao/la:Pa sta mislite da je neki drugi klub igrao umjesto zelje, mislite da bi nesto napravili protiv onakve ekipe hapoela mozda bi nas jos vise obrukali, shvatite da je hapoel prosle god bio prvi u grupi ispred hamburga celtica tako da to dovoljno govori kakvu ekipu ima hapoel neopravdavam igru zelje ali realno gledajuci hapoel za nasu ligu je kao real madrid ;) sad okrenuti se nasoj ligi i nastaviti dalje glavu gore nadam se slj god laksem protivniku jer ove nismo imali srece a ovim pitarim bi porucio sad ce vam korida u cevljanovicima pa navijajte za rogonju ili bjelonju a vi se sjetite BAZEL:SARAJEVO-6-0,4-0=10 ;)
Da li bi neko drugi prosao bolje to je već hipotetička stvar uzeli ste titulu i ako ste pravi klub trebalo je dovesti adekvatna pojačanja da možete biti koliko toliko ravnopravni, ne znam koga ste očekivali za protivnika ali to su kvalifikacije za LŠ a ne intertoto kup. Iskreno teško da je mogla biti veća bruka, 38. minut 5:0 zar stavrno misliš da Željo zbog kvalitetne igre u drugom poluvremenu nije primio još 5
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 jul 2010, 09:47

Debili jedni, jel to sinoć Amar Osim igrao? Jel to mogao izmisliti nekog igrača da ubaci? Taktiku je fino postavio, ali igrači su se izgubili. I nemoj da više napadate Amara Osima, i šta govorite da se poaša prema medijima kao kabadahija? Ma on je gradsko dijete za razliku od stoke koja je sišla s brda, a 90% stanovništva glavnog grada su upravo ti likovi. Najlakše je pljuvati. Jedva čekam prvu utakmicu prvenstva, da vidim posjetu. I ne trebaju nam sezonski navijači, marš kući, ali ne napadajte ih pobogu toliko. Pogledajte naš budžet. Čekaj, nemamo ga. Čekamo pare od Bekrića da isplatimo premije il nešto slično. Ljudi, niti grad, niti država stoji iza nas, pa kako ćemo? Srat pare možda? Kad bi se privatizovao klub, da dođe neki bogati biznismen, bilo bi dobro. Al, sad, mora se polako, korak po korak, kao što je najavila uprava i Osim. Poraz jeste neugodan, al nemamo mi neke vrhunske igrače. Štaviše, imamo par 'smotanih', al nije lagano dovesti igrača, pogotovo bez para. Šta živite u bajkama, pa pogledajte situaciju napolju! Sad će izbori, političari pričaju o ratu i tome, raja se napali, opet glasa za debile i sve u krug. A mi toliko glup narod da samo šutimo. I treba nam ovakva situacija, da svi pocrkamo od gladi.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jul 2010, 09:48

AMAR AMAR OSIM OSIM
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 14 jul 2010, 09:51

prije svega, odigrali su zaista losu utakmicu... al svi... desava se jbg nije kraj svijeta pa i reala ponizi barca pa opet sljedecu utakmicu njih dodje 80000... izraelci puno kvalitetniji tim i sta sad treba kukati mjenjati.... NE TREBA IH SAMO PUTITI DA RADE pa nek uce na greskama pa jbg dobili smo prvaka i sad odma nakon onakve igre il ne igre pametnjakovici pametuju.... pa samo kad se sjetim one utakmice protiv posusja i one igre....ma dajete molim vas sta se to ocekivalo sinoc... Treba klub podrzati max i doci nas sto vise na kosevo i ne terba tako brzo zaboravljati proslu god... izgibili pa sta... pojeli nas pa sta... bolji ljudi i gotova prica!!!
ne volim ja ni Sehu ni Lazu ni Culuma ni Savica ni Alena ni Peraka nisam ni Pelaka volio ma ni Vazdu nisam volio.... ALI VOLIM ZELJU i ko je trenutno tu ja ga podrzavam samo nek se ne krade od kluba....

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 14 jul 2010, 09:51

bistrikboy je napisao/la:AMAR AMAR OSIM OSIM

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 jul 2010, 09:53

? 2 - ? je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Pa sta mislite da je neki drugi klub igrao umjesto zelje, mislite da bi nesto napravili protiv onakve ekipe hapoela mozda bi nas jos vise obrukali, shvatite da je hapoel prosle god bio prvi u grupi ispred hamburga celtica tako da to dovoljno govori kakvu ekipu ima hapoel neopravdavam igru zelje ali realno gledajuci hapoel za nasu ligu je kao real madrid ;) sad okrenuti se nasoj ligi i nastaviti dalje glavu gore nadam se slj god laksem protivniku jer ove nismo imali srece a ovim pitarim bi porucio sad ce vam korida u cevljanovicima pa navijajte za rogonju ili bjelonju a vi se sjetite BAZEL:SARAJEVO-6-0,4-0=10 ;)
Da li bi neko drugi prosao bolje to je već hipotetička stvar uzeli ste titulu i ako ste pravi klub trebalo je dovesti adekvatna pojačanja da možete biti koliko toliko ravnopravni, ne znam koga ste očekivali za protivnika ali to su kvalifikacije za LŠ a ne intertoto kup. Iskreno teško da je mogla biti veća bruka, 38. minut 5:0 zar stavrno misliš da Željo zbog kvalitetne igre u drugom poluvremenu nije primio još 5
hehe koja pojacanja, pa zar ti stvaro mislis da smo doveli bilo koga sa ovih prostora da je moglo biti bolje, pa njihov samo golamn kosta nekoliko miliona eura, to su nasa 3-4 igraca iz prvih 11, a vjerovatno i isto je stanje i u tovjoj ekipi, kao sto sam rekoa ljudi puno vise ulazu, Izraelic su poznati da imaju para, i ne stvara se ekipa za za jednu sezonu i sa malo love koje ces potrositi na igrace upitnog kvaliteta.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jul 2010, 09:54

? 2 - ? je napisao/la:Da li bi neko drugi prosao bolje to je već hipotetička stvar uzeli ste titulu i ako ste pravi klub trebalo je dovesti adekvatna pojačanja da možete biti koliko toliko ravnopravni, ne znam koga ste očekivali za protivnika ali to su kvalifikacije za LŠ a ne intertoto kup. Iskreno teško da je mogla biti veća bruka, 38. minut 5:0 zar stavrno misliš da Željo zbog kvalitetne igre u drugom poluvremenu nije primio još 5
J.bem ga ja, ti ko da si iz Zimbabvea dosao juce pa ne znas stanje u BH fudbalu .. 8-)

Da ima para u klubu, mislis da ne bi kupili 3-4 ekstra kvalitetna igraca?
Zar ne vidis da se cijela liga vrti sa jednim te istim igracima? Svaki prelazni rok su skoro isti igraci u opticaju samo idu u druge klubove. Vrh nase lige je kad se dovedu igraci iz Srbije, Crne Gore i Makedonije a iskreno, da ista valjaju uzeli bi ih neki klubovi vani koji imaju pare, za razliku od nas.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 14 jul 2010, 09:57

Ma smijesni ste. Sta hocete? Meni realan rezultat, hebga. Momci nemaju iskustva, a igrati po 30 stepeni i ja bi se cuvao onako a ne da trcim ko konj pa da primimo 2 gola u prvom i vise od 5 u drugom jer bi samo stajali na terenu koliko bi se umorili. Ovdje vjerujem da ce biti druga prica i da cemo pobbjediti. Sta vi sada zelite? Otjerati Amara i upravu pa da opet budemo u krizi. Amar zna svoj posao kao i ostali u klubu. Za BiH smo prejaki i to ce se pokazat abgda jos jednom krunom. Ako ko od vas zna da radi posao bolje od Amara ili Zuje posto pljujete po njima, javite se u upravu, vjerujte ako imate dobrih ideja i plan kako da realizujete te ideje, saslusat ce vas. Ako imate neke veze i mozete dovest nekog predobrog stranog trenera koji dobiva oko 2,3 miliona godisnje a za nas bi trenirao haman besplatno, bujrum, mislim da bi i Amaru bilo drago. Amar je tu jer voli ovaj klub a iza njega stoje stariji ljudi, velikani i oni koji su ikad postigli u ovom klubu ono nemoguce a to je odlazak u polufinale neceg. Uglavnom ima savjete, podrsku od onih koji znaju i igrali su u Zelji u generacijama od Osima, Mise pa do Katalinskoog, Sprece, itd. Nemojte pljuvat po nekome ko je po meni najbolji trener BiH. AMAR AMAR OSIM OSIM

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 jul 2010, 09:57

Svi vi koji nešto pokušavate reći o Amaru Osimu ste ograničeni ko balkon... :evil:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 14 jul 2010, 10:01

Razumijem ja to šta pričate ali zašto ste onda imali tolika očekivanja ali ajd dobro vaša stvar neću više ovo komentarisati. A što se tiče mog kluba ne bi ništa prognozirao sutra direkto na RTRS od 19.30 pa šta nam Bog da, mislim da je uprava uradili sve što je mogla rekonstruisala stadion, dovela pojačanja koja je mogla pa šta bude. Aj Borac! :D

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 14 jul 2010, 10:02

Lažeš dijete, lažeš. Treba li da te podsjetim na Litex?
Nije komšije problem visoki poraz, problem je način na koji ste igrali. Gubitće naši klubovi sigurno visokim rezultatom i u budućnosti, nemamo mi para i kvaliteta ali igrači trebaju imati srce i boriti se pa i kada se izgubi drugačije je.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 14 jul 2010, 10:02

Plus, Zeljo je uvijek bio klub da od malih razvije igracinu, a ne da kupuje igrace svijetske i da oni igraju. Iskustvo se ne kupuje, ono se pravi i cuva. To sto govorite stalno nije zeljo kupio, meni je drago, kupi sto mu bas treba a onda ih po nekakvim danasnjim uslovima i to jako losim razvija u igrace koji su uzeli i titulu. Mislite da bi ovi prodani bili prodani da imamo para, nebi. Sad bi i rezultat bio povolljniji da imamo para. Ovdje ce biti drugacije pa cak i pobjeda Zelje i napadacka igra. Ovdje ce se igrat srcem. Mi o Hapoelu nista nismo znali, da jesmo, bilo bi drugacije. Cak nismo imali para ni da spijuniramo. To ti govori o nasem jadnom fudbalu, a za nas jadni fudbal mi smo KLASA IZNAD SVIH

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 14 jul 2010, 10:03

Mislim ovi sto pljuju po amaru to su balavurdija pitarska.AMAR,AMAR,OSIM,OSIM,AMAR,AMAR.OSIM,OSIM AMAR,AMAR,OSIM,OSIM,AMAR,AMAR,OSIM.OSIM
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []