Eno ti Nikolica brataNeandertalac je napisao/la:U pozadini Miske junior prelistava forumez1921 je napisao/la:
babuka i legenda
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
Meni se cini pored Nikolica da je Cenan. Lici bas na Cenana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Redom; Gsn Ivica, Mega Genijalac, Čika Ramiz, Onaj što ga je Allah poslao da uredi omladinski, dzamijski ahbab, mali od palube i mini Genijalac.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Redom; Gsn Ivica, Mega Genijalac, Čika Ramiz, Onaj što ga je Allah poslao da uredi omladinski, dzamijski ahbab, mali od palube i mini Genijalac.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Onaj na mobitelu cita forum, onako ja ozbiljno izgledam kad banujem, mozda i on banuje 
- amazon
- Kontakt:
Gleda ip adrese
Trazi aldina 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sto su sanse nikakve za Pecu? Izbrojimo 150-200.000 eura i dovedemo ga. Ako se bude pravilno razvijao bez problema cemo duplo zaraditi na njemu i dobiti igraca koji igra u dubinu. To nam i nedostaje. Da Miroslav ima tu dubinu, da ide na gol bili bismo na konju.aleksandar_veliki je napisao/la:Obradovic bi mogao iako ima vazeci ugovor do maja 2018. Vjerovatno da on ima neki dogovor s ljudima iz kluba. Za Pecu mislim da su sanse minimalne, gotovo nikakve.LjoZee je napisao/la:Kolika je sansa da nas Obradovic i Peco pojacaju u zimskom prelaznom roku ?
- Neandertalac
- Kontakt:
Provjerava medijsku igračku. Ulozos nešto novca u pitarski portal, ostvaris kontakte sa nekim forumasima, neke malo podmitis, jednog od moderatora zaposlis, malo usminkas da je raji interesantnije i "voila", imaš mač u rukama.amazon je napisao/la:Gleda ip adreseTrazi aldina
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mah nemamo mi te pare da damo za igraca. Puno je u ovom trenutku. Valja nam podijeliti plate,kazne itd itd. Ali je momak vrijedan svake pare zaista.
- Neandertalac
- Kontakt:
Može jedino posuditi novac uz kamatu od koje će kasnije platiti sponzorstvo.
Da je idealno, Megamix bi nam bio generalni sponzor, izvalis 300,000 milja a svakako si tu, odlučujes o svemu.
A bilo je raje u prošlosti što su po sto, dvjesto milja znali izvaliti SVOJIH para. Bez da ih traže nazad.
Da je idealno, Megamix bi nam bio generalni sponzor, izvalis 300,000 milja a svakako si tu, odlučujes o svemu.
A bilo je raje u prošlosti što su po sto, dvjesto milja znali izvaliti SVOJIH para. Bez da ih traže nazad.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma da je naci te pare nekako. Dobro bi nam dosao Peco. Mnogo bi nam pomogao,ali u ovom trenutku ne vidim nacina da nadjemo te pare.
- amazon
- Kontakt:
Pa onda nesto kontam ako je to istina bolje da el miske junior umjesto u forum ulozio lovu npr u nekog igraca. Nije losa ideja, zar ne?
A je li istina da bi uskoro trebali dobiti generalnog sponzora ? Znas li ti Aco nesto vise o tome ?
HAJDE MISKE VADI PAREEEEEEEEEEEEEEEE Peco mora doci.
HAJDE MISKE VADI PAREEEEEEEEEEEEEEEE Peco mora doci.
-
balotelli90
- Kontakt:
Nek plati neki menadzer, i onda nakon prodaje nek vrati pare i procenat, npr Zubanović
- Neandertalac
- Kontakt:
A može i Ćuk. Onaj zaštitar iz Slovenije.balotelli90 je napisao/la:Nek plati neki menadzer, i onda nakon prodaje nek vrati pare i procenat, npr Zubanović
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
balotelli90
- Kontakt:
Više sam za nekog željovca, koji je dokazan, ne za slovenca, ali ako ima pare i hoće da plati što da ne, može i Ćuk
- SarajlijaTM
Samo moras priznati da vam slika i situacija na njoj ledu krv u zilama.Izbija vam i posljednji adut iz ruku...Neandertalac je napisao/la:Redom; Gsn Ivica, Mega Genijalac, Čika Ramiz, Onaj što ga je Allah poslao da uredi omladinski, dzamijski ahbab, mali od palube i mini Genijalac.
- Neandertalac
- Kontakt:
Super ideja, doduse malo morbidna jer bi tada imali konflikt interesa, a ako bi bilo više sličnih igrača još i gore.balotelli90 je napisao/la:Više sam za nekog željovca, koji je dokazan, ne za slovenca, ali ako ima pare i hoće da plati što da ne, može i Ćuk
A sta misliš da se Miske i Dejo uvale Zeljinim parama u kakvog polovnjaka i daju mu ugovor na neke tri godine?
I ova je super. Proračunati rizik
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 20 okt 2016, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
balotelli90
- Kontakt:
To ti ne bih znao reći, trenutno pričamo o Peci. Za mene on nije polovnjak
placa se svugdje tako, pa npr imas u hajduku primjer gdje im je agencija kupila kozulja i onda kad ga budu prodavali podijelit ce pare sa hajdukomTikTak je napisao/la:Gdje na svijetu menadzer u ime kluba placa obestecenje za igrace. Jao balavurdije na forumu. Imamo bogatog covjeka u klubu, ima love ne zna sta ce od nje, za sve se pita u klubu i ne znam zbog cega ne bi platio obestecenje za jednog igraca ili pozajmio bez kamate ili njegova firma bila generalni sponzor. Sta je Misketu 300.000 KM?balotelli90 je napisao/la:Nek plati neki menadzer, i onda nakon prodaje nek vrati pare i procenat, npr Zubanović
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."