FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- branimir85
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
hebi se neymar

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Nije za penala, al kakav golbranimir85 je napisao/la:hebi se neymar
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Celavac nas osakatio.
Kakvo pojacanje je Sam ovo nisu istine.
Raketa fantastican.
Messi na 40% i dalje najveci genije ikada.
Enrique ubleha.
Konacno MatS savrsen.Ovo mu je trebalo.
Kakvo pojacanje je Sam ovo nisu istine.
Raketa fantastican.
Messi na 40% i dalje najveci genije ikada.
Enrique ubleha.
Konacno MatS savrsen.Ovo mu je trebalo.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Trebaš citirati i poslije utakmice.Rajaz je napisao/la:Ja stvarno neam pojma šta da očekujem od večerašnje utakmiceFeldmarschall je napisao/la:I dalje mislim da se nije pametno kladiti protiv Messija.
Valjda nije na ti sa fitnesom, vuče ono od reprezentacije.
Vjeruj i dalje Francuskoj ojebini Enrique, yebo ti on ženu i majku.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nije mi jasno otkud Mathieu igra sa Mesijem i ostalima, nevjerovatno 
Može li očitiji primjer ''statistika je qurva'' od ovog večeras ?rio_Ferdy88 je napisao/la:LE izmislio fudbal za njega, rezultat ne lažeRajaz je napisao/la:Valjda je sad pojedinima jasno gdje Guardiola u odnosu na Enriquea.
Ili si se prodao za šaku naftaških dolara kao i taj izdajica koga spominješ
Kao i obično, bio si u pravu.Feldmarschall je napisao/la:Trebaš citirati i poslije utakmice.Rajaz je napisao/la:Ja stvarno neam pojma šta da očekujem od večerašnje utakmiceFeldmarschall je napisao/la:I dalje mislim da se nije pametno kladiti protiv Messija.
Valjda nije na ti sa fitnesom, vuče ono od reprezentacije.![]()
Da se i ja pohvalim
Rajaz je napisao/la:Pa 3 večeras :kavaJeftha je napisao/la:Bolje pitanje je okle Messiju 89? Zadnji put kad sam provjeravao, imao je 86.KingJamesMVP je napisao/la:Okle Cityu 74 gola u LP
Umtiti
Ter Stegen
Rakitić
Messija odavno ne pominjem, nema potrebe.
Bez startnih bekova (Alba i Roberto) i bez Piquea na stoperu - a sa Mascheranom na desnom beku
, Digneom na lijevom i Koroziranim na stoperu - City je stvorio dosta prilika, bilo je promahe, ali je MATS pokazo klasu.
Digne se malo popravio u drugom poluvremenu, ali desni bek je pozicija koja vrišti
Masche se uvijek bori, takav igrac, međutim jasno je da ne može tamo igrati.
Bili su mlohavi, a opet pobjedili City 4-0
svaka cast ekipi na karakteru
i dajte Suarezu konacno da šutira yebene penale.
Ter Stegen
Rakitić
Messija odavno ne pominjem, nema potrebe.
Bez startnih bekova (Alba i Roberto) i bez Piquea na stoperu - a sa Mascheranom na desnom beku
Digne se malo popravio u drugom poluvremenu, ali desni bek je pozicija koja vrišti
Bili su mlohavi, a opet pobjedili City 4-0
Najvise hattrickova u historiji LP :
Real Madrid : 9
Lionel Messi : 7.
Dan zalosti kad zavrsi karijeru.
Inace , Umtiti i Ter Stegen vrh
Mathieu stvarno nema sta da radi vise s ovim zvijezdama u klubu, sramota je npr da se Vidal salje na tribine a da igra ova oyebina.
Real Madrid : 9
Lionel Messi : 7.
Dan zalosti kad zavrsi karijeru.
Inace , Umtiti i Ter Stegen vrh
27.10.2020
Teorija zavjere:leorey je napisao/la: Inace , Umtiti i Ter Stegen vrhMathieu stvarno nema sta da radi vise s ovim zvijezdama u klubu, sramota je npr da se Vidal salje na tribine a da igra ova oyebina.
Možda Lucho trpa neko dobro žensko iz Mathieove familije
Zaboravili ste pohvaliti Don Andresa. Kakva defanziva jbt.
Masche isto tako odličan uzimajući u obzir sve okolnosti.
Robocopu je svakako noga na kraju sezone.
Sutra ćemo znati više oko povreda Albe i Piquea. Skoro sigurno će propustiti Valenciju. Roberto mora igrati.
Masche isto tako odličan uzimajući u obzir sve okolnosti.
Robocopu je svakako noga na kraju sezone.
Sutra ćemo znati više oko povreda Albe i Piquea. Skoro sigurno će propustiti Valenciju. Roberto mora igrati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Feldmarschall
- Kontakt:
Mascherano nakon sinoćnje izvedbe definitivno postaje opcija na desnom beku.
Ma tesko ce ici to na Mestalli kad se vidi da ova odbrana nikad zajedno nije igrala jacu tekmu. Nisu uigrani i to je to. Da se bar Roberto vrati pa da onda stoperski par cine Umtiti-Mascherano.Feldmarschall je napisao/la:Mascherano nakon sinoćnje izvedbe definitivno postaje opcija na desnom beku.
27.10.2020
Tako ste pisali i prosle sezone, pa jos uvijek gledamo ovog klauna.messilla je napisao/la:Robocopu je svakako noga na kraju sezone.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
It doesn’t scare me [facing Messi], no,” Stones told reporters
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Baš fino.Problemi za Barcelonu nakon pobjede nad Cityjem
Ubjedljiv trijumf Barcelone nad Manchester Cityjem je imao svoju cijenu. Katalonski klub je danas saopštio koliko će morati odsustvovati Jordi Alba i Gerrard Pique koji su zbog povreda u sinoćnjem duelu protiv Manchester Cityja (4:0) bili primorani napustiti teren u prvom poluvremenu. Alba je, kako se navodi, obnovio povredu zadnje lože i nakon što je podvrgnut medicinskim pregledima utvrđeno je da će morati pauzirati naredne dvije sedmice, dok će odsustvo Piquea nešto duže trajati. Stamenom defanzivcu je nakon žestokog duela sa Davidom Silvom stradao zglob, a period oporavka će trajati tri sedmice i tako će propustiti susrete protiv Valencije, Granade i Seville, kao i uzvratnu Lige prvaka protiv Cityja. Problem za katalonsku ekipu je i crveni karton Jérémy Mathieua.
Bez Piquea protiv Valencije, Seville, Citya.
Nadati se da ce Roberto-Masche-Sam-Digne biti zdravi a da ce Matija umrijeti ubrzo.
City na strani je nevazna utakmica ,ligaske utakmice se moraju dobiti ,trzak posao na papiru ali osim Seville ovdje problema ne smije biti.
Valencia je uvijek nagazna mina ali se moraju rijesiti.
City na strani je nevazna utakmica ,ligaske utakmice se moraju dobiti ,trzak posao na papiru ali osim Seville ovdje problema ne smije biti.
Valencia je uvijek nagazna mina ali se moraju rijesiti.
Utakmica protiv City-a u Engleskoj uopste nije bitna, ali eto LP je , pa je to stvar prestiza. Mislim da ce biti remi na kraju. Ali u Ligi se vise ne smije kiksati , covjece sad tek slijede teske utakmice , igrat ce se svaka 3 dana a dosada smo stvarno puno bodova prosuli.
Jos bih opet da ponovim da je Umtiti nase najbolje pojacanje ovog ljeta. Strasno momak igra, samo 23 godine a onakva mirnoca i pozrtvovanost. Kad se sjetim da su se neki smijali ovdje i da smo prizivali Marquinosa i Stonesa ispred njega. Stones-tipican precijenjeni englez.
Jos bih opet da ponovim da je Umtiti nase najbolje pojacanje ovog ljeta. Strasno momak igra, samo 23 godine a onakva mirnoca i pozrtvovanost. Kad se sjetim da su se neki smijali ovdje i da smo prizivali Marquinosa i Stonesa ispred njega. Stones-tipican precijenjeni englez.
27.10.2020