FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Neka je SP u izjavi nakon tekme spomenuo suđenje i manje više čudne penale koji se sviraju protiv Želje.U zadnjih 7 ili osam utamica primili smo 5 golova, od toga smo jedan iz igre...a sjetite se penala, Čelik, Krupa, Radnik i ovaj večeras..niti jedan se nje morao svirati i sudija ne bi pogriješio....
Kažem neka je spomenuo. Očekujem da nakon ove izjave poteče med i mlijeko, očekujem da se oglase i naše legende, Hadžija, Mišo, obavezno Čipeta iz Međugorja zovnut, Tašu iz Kiseljaka,gdje je šta radi Bane Berjan neka i on ospe paljbu, pa onda Žvaka i Haris Škoro iz Švice, dobar glas daleko se čuje. Nakon toga očekujem da nas savez baš pripazi.
Nego sada da priupitam ove koji sve znaju, kako popushi foru naš najjači čovjek u savezu, pred kojim su sudije mirno stajale i nisu smjeli kontra Želje nikad ništa svirnut? Kako imaju hot informacije nadam se da i ovo znaju. Zamolio bi odgovor u pp da dušmanima ne dajemo povoda za naslađivanje. Hvala im unaprijed. Javite se obećavam da će komunikacija ostati isključivo između nas....
Kažem neka je spomenuo. Očekujem da nakon ove izjave poteče med i mlijeko, očekujem da se oglase i naše legende, Hadžija, Mišo, obavezno Čipeta iz Međugorja zovnut, Tašu iz Kiseljaka,gdje je šta radi Bane Berjan neka i on ospe paljbu, pa onda Žvaka i Haris Škoro iz Švice, dobar glas daleko se čuje. Nakon toga očekujem da nas savez baš pripazi.
Nego sada da priupitam ove koji sve znaju, kako popushi foru naš najjači čovjek u savezu, pred kojim su sudije mirno stajale i nisu smjeli kontra Želje nikad ništa svirnut? Kako imaju hot informacije nadam se da i ovo znaju. Zamolio bi odgovor u pp da dušmanima ne dajemo povoda za naslađivanje. Hvala im unaprijed. Javite se obećavam da će komunikacija ostati isključivo između nas....
- Neandertalac
- Kontakt:
Hajde pojasni malo ako nije frka, sta mi ( i zapamti ovo poltron, nema vam, samo ja) ledi krv u žilama?SarajlijaTM je napisao/la:Samo moras priznati da vam slika i situacija na njoj ledu krv u zilama.Izbija vam i posljednji adut iz ruku...Neandertalac je napisao/la:Redom; Gsn Ivica, Mega Genijalac, Čika Ramiz, Onaj što ga je Allah poslao da uredi omladinski, dzamijski ahbab, mali od palube i mini Genijalac.![]()
![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SarajlijaTM
Znas ti to dobroNeandertalac je napisao/la:Hajde pojasni malo ako nije frka, sta mi ( i zapamti ovo poltron, nema vam, samo ja) ledi krv u žilama?SarajlijaTM je napisao/la:Samo moras priznati da vam slika i situacija na njoj ledu krv u zilama.Izbija vam i posljednji adut iz ruku...Neandertalac je napisao/la:Redom; Gsn Ivica, Mega Genijalac, Čika Ramiz, Onaj što ga je Allah poslao da uredi omladinski, dzamijski ahbab, mali od palube i mini Genijalac.![]()
![]()
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne znam. Jasno i glasno reci bez insuinacija. To kasnije predje u laž. Reci da ti kažem.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SarajlijaTM
Znas znas samo se pravis blesav
to se ne desava jedino u njemackoj, engleskoj i jos nekim drzavama, a svugdje je to praksa, npr. u portugalu 90% transfera se odradi na taj nacin, zato su porto i benfica cesto nezadovoljni novcem koji dobiju, porto je za falca-a npr dobio tek nekoliko miliona,a prodan je za 50TikTak je napisao/la:Nisam znao za taj slucaj. Nisko je Hajduk onda pao, to se u ozbiljnim klubovima ne desava i malo gdje se desava. Zelimo svi da smo ozbiljan klub, ako nam agencije budu kupovale igrace, onda ce se u neko doba poceti pitati i zbog cega ne igraju.irfo je napisao/la: placa se svugdje tako, pa npr imas u hajduku primjer gdje im je agencija kupila kozulja i onda kad ga budu prodavali podijelit ce pare sa hajdukom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije već ti nemaš muda. A htio bi tudjim perjem da se kitis. Htjeli bi, svejedno.SarajlijaTM je napisao/la:Znas znas samo se pravis blesav
Kao što ste za Kostica prosipali da je Ivica "čuo" za njega i da ima "dobre", "pozitivne" informacije.
To je LAŽ koju samo najveći jadovi mogu plasirati!
I to naša forumska zajednica treba da zna!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SarajlijaTM
Eto vidis...znas onda i ovo ostalo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Znam. Sa desna na lijevo sve nebitno likovi, "klimaci" glavom.SarajlijaTM je napisao/la:Eto vidis...znas onda i ovo ostalo.
Osim Čika Ramiza.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jedna od stranih kladionica ce nam biti GS 
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
- SarajlijaTM
Ako je iko klimac glavom onda je to ramiz.Jbt jedini lik koji nadzivi sve uprave i u svakoj novoj nadje svoje mjesto.Do ove uprave ramiz je bio ono sto ja znam u zadnjih 5 uprava.A svi znamo ko je sve bio na celu istih.Sto meni koji razmisljam svojom glavom implicira da je jedini klimac glavom na ovoj slici upravo ramiz.
Za neupucene clanove cijenjenog foruma ramiz je otac amarovog poslovnog partnera u kaficu Tuborg.
Za neupucene clanove cijenjenog foruma ramiz je otac amarovog poslovnog partnera u kaficu Tuborg.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vidi sta iz nemoći i zlobe pises.SarajlijaTM je napisao/la:Ako je iko klimac glavom onda je to ramiz.Jbt jedini lik koji nadzivi sve uprave i u svakoj novoj nadje svoje mjesto.Do ove uprave ramiz je bio ono sto ja znam u zadnjih 5 uprava.A svi znamo ko je sve bio na celu istih.Sto meni koji razmisljam svojom glavom implicira da je jedini klimac glavom na ovoj slici upravo ramiz.
Čovjek život Želji posvetio. Fuj.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Je li fkt ? Kad mozemo ocekivati zvanicno obavjestenje ?z1921 je napisao/la:Jedna od stranih kladionica ce nam biti GS
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ramizu svaka čast uz Želju je bio i kada su mnogi bježali od njega. I neki koji bi da se sada vrate i poduzimaju sve u tom pravcu. A ništa nije slagao u vezi konekcije, i čiji je Ramiz babo....Neandertalac je napisao/la:Vidi sta iz nemoći i zlobe pises.SarajlijaTM je napisao/la:Ako je iko klimac glavom onda je to ramiz.Jbt jedini lik koji nadzivi sve uprave i u svakoj novoj nadje svoje mjesto.Do ove uprave ramiz je bio ono sto ja znam u zadnjih 5 uprava.A svi znamo ko je sve bio na celu istih.Sto meni koji razmisljam svojom glavom implicira da je jedini klimac glavom na ovoj slici upravo ramiz.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sve ostalo je suvišno, zlonamjerno.Monci je napisao/la:Ramizu svaka čast uz Želju je bio i kada su mnogi bježali od njega. I neki koji bi da se sada vrate i poduzimaju sve u tom pravcu. A ništa nije slagao u vezi konekcije, i čiji je Ramiz babo....Neandertalac je napisao/la:Vidi sta iz nemoći i zlobe pises.SarajlijaTM je napisao/la:Ako je iko klimac glavom onda je to ramiz.Jbt jedini lik koji nadzivi sve uprave i u svakoj novoj nadje svoje mjesto.Do ove uprave ramiz je bio ono sto ja znam u zadnjih 5 uprava.A svi znamo ko je sve bio na celu istih.Sto meni koji razmisljam svojom glavom implicira da je jedini klimac glavom na ovoj slici upravo ramiz.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
I lijepo brate vidjeti Švabu u Dolini, i kakvu gotivu ima. Legenda naša, jedna od rijetkih i iskrenih Željinih legendi. Ters nad tersovima, i izuzetno mi je drago što je tu. Znam da nikada ne bi provodio vrijeme sa ljudima koji mu nisu dragi i koje ne gotivi. Sigurno nam još uvijek može pomoći sa svojim savjetima, iskustvima, enciklopedija je živa naš Švabo...slušajte ga dobro šta priča...ne mogu se nikakvim parama kupiti takva razmišljanja, ideje, rezoni, filozofija.
Bez obzira na sve priče oko trenutne uprave, njih spaja ista ljubav i zato su tu. Sviđalo se to kome ili ne....
Bez obzira na sve priče oko trenutne uprave, njih spaja ista ljubav i zato su tu. Sviđalo se to kome ili ne....
Neandertalac istina je....pa ti tumači da je zlonamjerno ili kako god...
hahahahha, danasnje pisanje me podsjeca na jednu situaciju, u kojoj sam se zatekao prije nekih 10-tak godina. sastale se novopecene "gazde", njih 5 i kontaju da prave hidrocentralu. kao, eto, to nafakali i profitabilan posao. elem, stavljaju cifre na papir, pokusavajuci stvoriti sebi sliku kolika bi to investicija bila. i, dodju do neke cifre, cca 11.000.000 KM. eh, sad, pocese se refenat ko se koliko moze izvalit za pocetak. prvi kaze (karikiram) 200.000 KM, drugi, 250.000 KM, itd, uglavnom, zbir je bio 1.200.000 KM. zguzvase one papire i nastavise piti.
ne pada mi na pamet zavirivati u tudji dzep, ali sam siguran da i misketu 300.000 KM predstavlja, vise nego, ozbiljnu i veliku cifru. pa, jbt, to je ozbiljna cifra i u firmama tipa bh telekoma. nije za dzaba ona narodna : "sto kokuz moze zamisliti..." (ne pokusavam, bilo koga, vrijedjati s ovim kokuz).
s druge strane, kada bi miske i platio obestecenje za npr. pecu, mogu misliti kakve bi se konstrukcije i mahalastine pisale. ista je stvar da nam ga plati neki menadzer.
kao klub, mislim da smo se istrosili sa lovom za pojacanja i da bi to bila opasna avantura.
sad, jedno ozbiljno pitanje. sta bi sa nasim statutom? jel" se odustalo od one price o dvije firme, od kojih bi jedna i sluzila za ovakve stvari? kako kontam, te firme su trebale biti nezavisne, jedna od druge. pitanje nije provokacija, cisto me interesuje sta je s tim. jbg, ako vec imamo uspjesne privrednike u klubu, koji svakako svoje vrijeme posvecuju radu u klubu, mozda se moglo nesto i uraditi po tom pitanju.
ne pada mi na pamet zavirivati u tudji dzep, ali sam siguran da i misketu 300.000 KM predstavlja, vise nego, ozbiljnu i veliku cifru. pa, jbt, to je ozbiljna cifra i u firmama tipa bh telekoma. nije za dzaba ona narodna : "sto kokuz moze zamisliti..." (ne pokusavam, bilo koga, vrijedjati s ovim kokuz).
s druge strane, kada bi miske i platio obestecenje za npr. pecu, mogu misliti kakve bi se konstrukcije i mahalastine pisale. ista je stvar da nam ga plati neki menadzer.
kao klub, mislim da smo se istrosili sa lovom za pojacanja i da bi to bila opasna avantura.
sad, jedno ozbiljno pitanje. sta bi sa nasim statutom? jel" se odustalo od one price o dvije firme, od kojih bi jedna i sluzila za ovakve stvari? kako kontam, te firme su trebale biti nezavisne, jedna od druge. pitanje nije provokacija, cisto me interesuje sta je s tim. jbg, ako vec imamo uspjesne privrednike u klubu, koji svakako svoje vrijeme posvecuju radu u klubu, mozda se moglo nesto i uraditi po tom pitanju.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Cisto sumnjam, obzirom da bi to bilo nezakonito.z1921 je napisao/la:Jedna od stranih kladionica ce nam biti GS
- Neandertalac
- Kontakt:
Neka ljudi tumače, meni je sve jasno.Monci je napisao/la:Neandertalac istina je....pa ti tumači da je zlonamjerno ili kako god...
Hinjski; od reci 'Hinja';
Podlo i neljudski. Bez ikakvog obzira prema drugom i sa jasnom namjerom da mu se naškodi.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Blank123, Cwirek, kontra, n0dix, OzmoodPinglewood, WeekendOffender i 56 gostiju.