Sabatini laziale obavio svoj zadatak :kafa:Manuel je napisao/la:Zvanicno:Sabatini vise nije sportski direktor Rome :njanjanja:
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ma goni ga viseChinaglia je napisao/la:Sabatini laziale obavio svoj zadatakManuel je napisao/la:Zvanicno:Sabatini vise nije sportski direktor Rome
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- radja produzio do 2020., kao i castan koji je potpisao do 2019.
sada je red na strootmana i manolasa jer jednostavno ne mozemo vise sebi priustiti odlazak najboljih igraca (iako vjerujem da je manolas sljedeci u izlogu).
- rudiger, nas der fußballgott, je poceo trenirati lagano sa ekipom prvi put nakon povrede. ukoliko vrati onu proslosezonsku formu sa kraja prvenstva bice pojacanje. ceka se i rui da zakrpi taj lijevi bok.
- za kraj, sabatiniju legendi sve najbolje, ali bilo je vrijeme za promjenu
sada je red na strootmana i manolasa jer jednostavno ne mozemo vise sebi priustiti odlazak najboljih igraca (iako vjerujem da je manolas sljedeci u izlogu).
- rudiger, nas der fußballgott, je poceo trenirati lagano sa ekipom prvi put nakon povrede. ukoliko vrati onu proslosezonsku formu sa kraja prvenstva bice pojacanje. ceka se i rui da zakrpi taj lijevi bok.
- za kraj, sabatiniju legendi sve najbolje, ali bilo je vrijeme za promjenu

-
nije bila losa postava, ali morace vezni red jos vise pomagati zadnjoj liniji jer puhalo je to previse. ako je inter uspio napraviti onolike prilike na olimpicu sta ce tek napoli raditi na svom stadionu?Il Corriere dello Sport: Given the struggle of Radja Nainggolan to return to full fitness for this weekend’s match against Napoli, we will see a “copy and paste” Roma from the match against Inter. Florenzi will return to the midfield in the advanced role: Spalletti already has his team picked.
Spalletti has given great importance to this match as he believes it could be a turning point in the season. Before training started today, Spalletti gave a rousing team talk to the Giallorossi, stressing the need not to make mistakes and they cannot fail in their primary objective, which is to return to the Champions League.
The Mister reminded everyone that this is the time to give your best, on and off the field. The beginning of the season was not very positive and now Roma has to find continuity and improve productivity on the away from the Olimpico.
To nece biti izvodivo
http://m.laroma24.it/news/campionato-ca ... runo-peres
Vjerovatno ovo gledamo, i ne dajem nam previse sansi sutra
Edit:
Radja kod treceg gola
, i ipak 3 bobe sa San Paola koje mijenjaju dosta toga. Ajmo sad iskoristiti laksi raspored i uci u seriju.
http://m.laroma24.it/news/campionato-ca ... runo-peres
Vjerovatno ovo gledamo, i ne dajem nam previse sansi sutra

Edit:Ufficiale 4231 Szczesny, Florenzi Manolas Fazio Jesus, De Rossi Paredes, Salah Nainggolan Perotti, Dzeko. @SkySport #NapoliRoma #SkySerieA
Radja kod treceg gola

embrace the chaos
Idemo sada još 6 zaredom
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
Jos uvijek puse u odbrani al nije lose. Bice ovo dobro. Dzeki bravo za jos dva gola!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Odio Napoli
Bravo momci vrlo vazna pobjeda.Padose Inter i Napoli u dva kola
Bravo momci vrlo vazna pobjeda.Padose Inter i Napoli u dva kola

-
moram priznati da svako gostovanje napoliju docekujem sa dobrom porcijom skepticizma, a jos kada sam saznao da peres i strootman otpadaju pred utakmicu ta porcija se uduplala te sam se nadao nekom mrsavom bodu u najboljem slucaju. medjutim, ovih 1:3 ni sanjao nisam tako da bih ovo okarakterisao najprijatnijim iznenadjenjem sezone.
svaka cast spallettiju za taktiku i igracima za trud i zalaganje (jer igra nije bila bogzna cemu)
fazolas lagano postaje uigrana kombinacija, a jos kada se rudiger vrati moci cemo to i rotirati po potrebi. ono gdje najvise skripi su bekovi u defanzivi koji su definitivno nasa najslabija karika, ali vjerujem da ce to povratkom peresa i pogotovo ruija izgledati dosta bolje. doduse, florenzi je jucer odigrao odlicno za svoju poziciju i za trenutnu formu mu skidam kapu.

dzeko - salah
pisao sam davno ne znam da li ovdje ili tamo na dzekinom pdf-u da ce spalletti od njih dvojice uciniti posten tandem u napadu, i boga mi tako i bi.
sada idu nesto lakse utakmice i iskreno se nadam da cemo to progurati bez nekih iznenadjenja odnosno kikseva.
svaka cast spallettiju za taktiku i igracima za trud i zalaganje (jer igra nije bila bogzna cemu)

dzeko - salah

sada idu nesto lakse utakmice i iskreno se nadam da cemo to progurati bez nekih iznenadjenja odnosno kikseva.
Fazio se meni ne djasvi nikako, msm da ce Rudisa dati novu dimenziju odbrani i da ce s njim i Manolas zaigrati bolje. Paredes je odigrao odlicnu utakmicu treba pomenuti.
Partenopei kuci nisu izgubili 17-18 mjeseci do Rome, znaci dobar rezultat koji nam mora dati vjetar u ledja da povaljamo ove poluprotivnike do juventusa.
Partenopei kuci nisu izgubili 17-18 mjeseci do Rome, znaci dobar rezultat koji nam mora dati vjetar u ledja da povaljamo ove poluprotivnike do juventusa.
embrace the chaos
-
ma dobro, ako cemo individualno gledati svakog od stopera onda cemo naci bezbroj nedostataka pa tako i kod fazia. meni recimo najvise smeta to sto je covjek cesto za glavu visi od svojih cuvara, a protiv cagliarija i evo sad protiv napolija njegov covjek nam zabija gol glavom. zanimljivo je da su taj segment njegove igre po dolasku u rim navodili kao najjaci, a njegovu brzinu tj nedostatak iste kao najvecu manu, a zapravo gledamo obrnutu situaciju jer u prekidima cesto zna izgubiti covjeka dok taj nedostatak brzine jos uvijek nije donio nista lose.
uglavnom, poenta je da fazolas kao tandem djeluje dosta sigurnije nego ranije i da za razliku od prvih par utakmica gdje se jos nije znalo ko pije a ko placa imamo uigran stoperski par. nekako se fino nadopunjavaju njih dvojica jer jedan je miran, drugi je psihopata, jedan je spor, drugi brz, jedan voli povuci loptu naprijed, drugi odlicno pokriva prostor koji prvi ostavi, itd.

rudiger kada se oporavi svakako ce biti pojacanje, ali samo u slucaju da nastavi tamo gje je stao pred kraj prosle sezone (sto se iskreno nadam da ce biti) iako ce mu svakako trebati par utakmica da otrese ovu pauzu sa sebe.
sto se paredesa tice, najbolje tek dolazi
uglavnom, poenta je da fazolas kao tandem djeluje dosta sigurnije nego ranije i da za razliku od prvih par utakmica gdje se jos nije znalo ko pije a ko placa imamo uigran stoperski par. nekako se fino nadopunjavaju njih dvojica jer jedan je miran, drugi je psihopata, jedan je spor, drugi brz, jedan voli povuci loptu naprijed, drugi odlicno pokriva prostor koji prvi ostavi, itd.

rudiger kada se oporavi svakako ce biti pojacanje, ali samo u slucaju da nastavi tamo gje je stao pred kraj prosle sezone (sto se iskreno nadam da ce biti) iako ce mu svakako trebati par utakmica da otrese ovu pauzu sa sebe.
sto se paredesa tice, najbolje tek dolazi

Nadam se da je ova pobjeda kao i protiv Intera pokazala da smo druga ekipa po jacini i da ce za mene biti podbacaj ako ne budemo drugi na kraju.
Napoli bez Higuaina nece biti ni sjenka proslogodisnje ekipe,to su pokazali pogotovo na gostujucem terenu dok Inter dobije Juve i kontaju to je to i onda im se ovo desi.Nisu oni ekipa ni za prve 3 pozicije.Puno imaju oscilacija tako da ako Luciano sa ovom ekipom ne bude drugi moze komotno ici.
Sto se tice Fazia ja sam prezadovoljan njegovom igrom.Manolas iz njega izvlaci maksimum kao sto je Benatia iz Castana.Dok se jos Rui vrati na beka bit ce to dobro a i Rudiger koji moze igrati sve.
Salah i Dzeko sy strasan tandem.Bukvalno dominiraju a sto se tice Paredesa ja jos nisam zadovoljan njegovom igrom al nadam se da je Evil u pravu.Mora dobiti joa vremena.
Gerson razocarenje totalno.I ovo malo sto dobije vidi se da nije to to.Frajer pogubljen al ja bih ga isforsirao u rijesenim tekmama pa sta bude.
Idemo dalje Forza Magica
Napoli bez Higuaina nece biti ni sjenka proslogodisnje ekipe,to su pokazali pogotovo na gostujucem terenu dok Inter dobije Juve i kontaju to je to i onda im se ovo desi.Nisu oni ekipa ni za prve 3 pozicije.Puno imaju oscilacija tako da ako Luciano sa ovom ekipom ne bude drugi moze komotno ici.
Sto se tice Fazia ja sam prezadovoljan njegovom igrom.Manolas iz njega izvlaci maksimum kao sto je Benatia iz Castana.Dok se jos Rui vrati na beka bit ce to dobro a i Rudiger koji moze igrati sve.
Salah i Dzeko sy strasan tandem.Bukvalno dominiraju a sto se tice Paredesa ja jos nisam zadovoljan njegovom igrom al nadam se da je Evil u pravu.Mora dobiti joa vremena.
Gerson razocarenje totalno.I ovo malo sto dobije vidi se da nije to to.Frajer pogubljen al ja bih ga isforsirao u rijesenim tekmama pa sta bude.
Idemo dalje Forza Magica
Roma je uvijek pobjeđivala u velikim utak.,a poslije kiksavala protiv fenjeraša. Zato sad trebaju da se dokazu u narednim tekmama s "lakšim" protivnicima I da onda ove zadnje dvije pobjede, protiv glavnih rivala za LP imaju težinu. Ako budu koji remi uvezali, opet nista nismo dobili. U Interu da nemaju ovih nekih problema tipa ovo s Ikardijem, siguran sam da bi nam bili glavni konkurent za drugo mjesto. Stvarno po imenima kad pogledam imaju odlican tim skoro na svim pozicijama.
Molim Boga da se rijesi situacija sa curvom sud. To bi nam isto bas bas bas puno značilo.
Protiv Austrije ocekujem da Spaletti promijesa sastav I da osvojimo tri boda minimalnom pobjedom u kojoj ce Totti biti strijelac
Molim Boga da se rijesi situacija sa curvom sud. To bi nam isto bas bas bas puno značilo.
Protiv Austrije ocekujem da Spaletti promijesa sastav I da osvojimo tri boda minimalnom pobjedom u kojoj ce Totti biti strijelac

-
te 'male' utakmice i povrede u nezgodnim trenucima su nas uvijek nekako kostale bodova. evo i sada cemo morati bez perottija i peresa naredne dvije sedmice, dok smo bez nekih igraca vec duzi vremenski period.
steta, ali opet je dovoljno igraca u rotaciji da se ovaj nesto laksi raspored prevali bez nekih kikseva. tu su i omladinci koji bi morali iskoristiti svoju sansu ukoliko zele da se na njih ozbiljno racuna (gerson), kao i oni koji su vec duze vrijeme na margini rostera (iturbe, emerson).
cemo da vidimo.
sto se curve tice, http://www.asroma.com/en/video/2016/10/ ... rva-issues
nadam se da nekom skorijem rjesenju, ali cisto sumnjam da ce do istoga doci. ne znam, ja da sam na njihovom mjestu vec davno bih bio na tribinama jer ocigledno je da ekipi s vremena na vrijeme treba taj vjetar u ledja i nema te barijere kojoj bi dozvolio da stane izmedju mene i kluba. kako florenzi rece: ''oni su ti koji nerijesen rezultat cesto pretvore u pobjedu.'' no, nismo svi isti.
steta, ali opet je dovoljno igraca u rotaciji da se ovaj nesto laksi raspored prevali bez nekih kikseva. tu su i omladinci koji bi morali iskoristiti svoju sansu ukoliko zele da se na njih ozbiljno racuna (gerson), kao i oni koji su vec duze vrijeme na margini rostera (iturbe, emerson).
cemo da vidimo.
sto se curve tice, http://www.asroma.com/en/video/2016/10/ ... rva-issues
nadam se da nekom skorijem rjesenju, ali cisto sumnjam da ce do istoga doci. ne znam, ja da sam na njihovom mjestu vec davno bih bio na tribinama jer ocigledno je da ekipi s vremena na vrijeme treba taj vjetar u ledja i nema te barijere kojoj bi dozvolio da stane izmedju mene i kluba. kako florenzi rece: ''oni su ti koji nerijesen rezultat cesto pretvore u pobjedu.'' no, nismo svi isti.
Paredes-Nainggolan-Gerson
Jedva cekam da vidim ovu sredinu
Oba daju i 3+ u najavi
Jedva cekam da vidim ovu sredinu
Oba daju i 3+ u najavi

Sve se nema, a po dva trenera se placaju. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ne placa se vise hvala Bogu
Posto je Rudi otisao u Marsej Roma ce zadrzati 10 miliona.

Posto je Rudi otisao u Marsej Roma ce zadrzati 10 miliona.
Saravi majstore 

Zicer dana i jos za poluvrijemeManuel je napisao/la:Oba daju i 3+ u najavi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.