Vrijeđanje naših sugrađana romske nacionalnosti je za banovanje.ajla je napisao/la:ova je jaca..heheadnan_hzsa je napisao/la:Pita Seha Besliju: - "Dje, ba, lopta?"
Odgovara mu Beslija: - "Po
peti put ti kazem, eto je u golu!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pita mali ciga mamu: "mama a sta smo mi?" a ona kaze: "mi smo Romi." ciga: "a jel tako da je to isto kao cigani?" mama: "jeste, jeste" a mali opet pita mamu: "a jel mi navijamo za sarajevo?" a mama mu odgovara: "pâ dobro sada nismo toliki cigani!"
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
ev zbog ovakvih nemogu postovati vasa misljenja...jeste vala klasa .... nema dalje za 38 minuta 5 komada i dva prelaska centra ....SILA.....Dove87 je napisao/la:Plus, Zeljo je uvijek bio klub da od malih razvije igracinu, a ne da kupuje igrace svijetske i da oni igraju. Iskustvo se ne kupuje, ono se pravi i cuva. To sto govorite stalno nije zeljo kupio, meni je drago, kupi sto mu bas treba a onda ih po nekakvim danasnjim uslovima i to jako losim razvija u igrace koji su uzeli i titulu. Mislite da bi ovi prodani bili prodani da imamo para, nebi. Sad bi i rezultat bio povolljniji da imamo para. Ovdje ce biti drugacije pa cak i pobjeda Zelje i napadacka igra. Ovdje ce se igrat srcem. Mi o Hapoelu nista nismo znali, da jesmo, bilo bi drugacije. Cak nismo imali para ni da spijuniramo. To ti govori o nasem jadnom fudbalu, a za nas jadni fudbal mi smo KLASA IZNAD SVIH
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
pa ja,uprkos svemu,nisam razocaran,jer nisam nista ni ocekivao,mozda malo vise borbenosti,Amar nije nista kriv,igraci su se totalnoizgubili,jbg drugo je igrati po bh livadama i protiv nazovi bh klubova,Amara treba maximalno podrzati i vjerujem da ce on izvuci nesto dobro iz svega ovoga.procitao sam unazad jedno 20-tak stranica i samo dobio potvrdu kakvi debili ovdje obitavaju,mada mislim nisu kriva djeca,krivi su roditelji i valjda cete jednom shvatiti da kitari nisu sebi prijatelji a kamoli nekom drugom a za likove iz drugih "gradova"ne zelim ni da komentarisem.podrzimo Zelju i Amara,jbg najlakse je sve popljuvati
-
Manijak sa sjevera
- Kontakt:
AMAR AMAR OSIM OSIM
Jesil mozda bio na Hasetu kad je sinoc bio trening i test utakmice Sarajeva. Nisi i nemoj pricat... Za vas smo Sila i sa vasim pojacanjimajohnnyHZ je napisao/la: ev zbog ovakvih nemogu postovati vasa misljenja...jeste vala klasa .... nema dalje za 38 minuta 5 komada i dva prelaska centra ....SILA.....
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Imate razgovor sa Zujom poslije sinosnje utakmice tamo na izvor.ba ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
slazem, samo ovo oko razivjanja dnas je to puno tesko pogotovo kada igrac treba da potpise prvi pofesionalni ugovor, tu su ti najveci problem roditelji odma hoce milione i ako im sin odigra koju dobru partiju odmah bi da Zeljo pusti njihovog sina za sitan novac.....cast izuzetcima kao sto je Stilic, otac mu mnogo pametno razmislja.Dove87 je napisao/la:Plus, Zeljo je uvijek bio klub da od malih razvije igracinu, a ne da kupuje igrace svijetske i da oni igraju. Iskustvo se ne kupuje, ono se pravi i cuva. To sto govorite stalno nije zeljo kupio, meni je drago, kupi sto mu bas treba a onda ih po nekakvim danasnjim uslovima i to jako losim razvija u igrace koji su uzeli i titulu. Mislite da bi ovi prodani bili prodani da imamo para, nebi. Sad bi i rezultat bio povolljniji da imamo para. Ovdje ce biti drugacije pa cak i pobjeda Zelje i napadacka igra. Ovdje ce se igrat srcem. Mi o Hapoelu nista nismo znali, da jesmo, bilo bi drugacije. Cak nismo imali para ni da spijuniramo. To ti govori o nasem jadnom fudbalu, a za nas jadni fudbal mi smo KLASA IZNAD SVIH
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
ŽELJO ONO SINIĆ NIJE ZASLUŽIO. BOLJE BI NJIHOVI JUNIORI ODIGRALI. KAKVA POJAČANJA, SAMO TREBA U SVOJU DJECU ULAGATI
Sehic: - "Dje, ba, lopta?"
Beslija: - "Po peti put ti kazem, eto je u golu!"
Beslija: - "Po peti put ti kazem, eto je u golu!"
jesam bio i znas sta sam vidio ...... pogledaj posljenjih 15 sekundi klipaDove87 je napisao/la:Jesil mozda bio na Hasetu kad je sinoc bio trening i test utakmice Sarajeva. Nisi i nemoj pricat... Za vas smo Sila i sa vasim pojacanjimajohnnyHZ je napisao/la: ev zbog ovakvih nemogu postovati vasa misljenja...jeste vala klasa .... nema dalje za 38 minuta 5 komada i dva prelaska centra ....SILA.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
meni je samo krivo sto nije bilo hrabro. Ja nisam vidio uletanja nijednog, klizanja nijednog, cuvanja blizu igraca nijednog. isto ko da su svi cugali noc prije toga pa bili losi. Mozda jet leg i vrijeme ucinje svoje pa ne mogu ih kritizirat. Jedino gancev kad je usao imao je par startova. Ostalo sve lose. Golovi svi haman su greske nasih osim jednog kad je klizeci uletio i bio auto gol. Ostalo cuvanje igraca u sesnaestercu da bog sacuva. Tu se makar ne smije cuvat igrac nego odmah izbijat lopte i klizeci na loptu ici. Ono stajanje pored njega je sramota al tako ta ekipa igra u nasoj ligi. To sam oduvijek govorio, stanu i cekaju da ubace u sesnaesteras ili u igraca ako je ispred njega. ili suprtono cekaju ispred njega da on opali tako isto samo sto sa hapoelom to ne mozes, on ce te preci ili varku spucat pa ubacit. LOSE LOSE. Trebali su igraci malo vise gledat tekme starije od nasih legensi zelje da vide kako se taj stil koristi, kao naprimjer dribling ili varka tijelom...
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
u pravu si, zasmetao mu igrac al u pravu si. al opet nije sehina greska vjeruj nego do naseg igraca koji konta da je primi izmedju dvojice i trojice hapoelovih sto su ga suzbili umjesto da odham izbija... protiv onakvih nemozes primat neke lopte kad neznas odmah da pocnes s njom trcat naglo. mi primimo pa cekamo pa jos cekamo i onda dodamo ili krenemo u zid. ne moze, mora se naucit da dok primas vec si u zaletu...johnnyHZ je napisao/la:
Kakve varke tjelom pa bolje bi odigrale moje komšinice iz mahale, ja vjerujem da imaju veća muda od ovih p.i.č.k.i.c.a. Sramota treba ih udariti po plati ali žestoko a neke i otjerati.Dove87 je napisao/la:meni je samo krivo sto nije bilo hrabro. Ja nisam vidio uletanja nijednog, klizanja nijednog, cuvanja blizu igraca nijednog. isto ko da su svi cugali noc prije toga pa bili losi. Mozda jet leg i vrijeme ucinje svoje pa ne mogu ih kritizirat. Jedino gancev kad je usao imao je par startova. Ostalo sve lose. Golovi svi haman su greske nasih osim jednog kad je klizeci uletio i bio auto gol. Ostalo cuvanje igraca u sesnaestercu da bog sacuva. Tu se makar ne smije cuvat igrac nego odmah izbijat lopte i klizeci na loptu ici. Ono stajanje pored njega je sramota al tako ta ekipa igra u nasoj ligi. To sam oduvijek govorio, stanu i cekaju da ubace u sesnaesteras ili u igraca ako je ispred njega. ili suprtono cekaju ispred njega da on opali tako isto samo sto sa hapoelom to ne mozes, on ce te preci ili varku spucat pa ubacit. LOSE LOSE. Trebali su igraci malo vise gledat tekme starije od nasih legensi zelje da vide kako se taj stil koristi, kao naprimjer dribling ili varka tijelom...
Zadnja izmjena: aziz, dana/u 14 jul 2010, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sacekaj ih na aerodromu i kako budu izlazili sve jednog po jednog udaraj. Nemoj da kojeg masis slucajno ..aziz je napisao/la:Kakve varke tjelom pa bolje bi odigrale moje komšinice iz mahale, ja vjerujem da imaju veća muda od ovih p.i.č.k.i.c.a. Sramota treba ih udariti i plati ali žestoke a neke i otjerati.
AMAR OSIM
Šuti ba toliko sam se iznervirao da nisam u stanju napisati ono što mislim. Znači nema plate pa barem dva mjesecaStole iz Bora je napisao/la:Sacekaj ih na aerodromu i kako budu izlazili sve jednog po jednog udaraj. Nemoj da kojeg masis slucajno ..aziz je napisao/la:Kakve varke tjelom pa bolje bi odigrale moje komšinice iz mahale, ja vjerujem da imaju veća muda od ovih p.i.č.k.i.c.a. Sramota treba ih udariti i plati ali žestoke a neke i otjerati.
Šta je ovo?! Znam da se internetom najviše služe djeca, ali baš ovoliko! Ni jedan poraz nije uzalud, ako se iz njega izvuče pouka. Sticanje iskustva se plaća greškama. U životu i u fudbalu.Tačno je da su igrači odigrali kukavički,ali i to je za neko dobro.Spustiće se na zemlju i naučiti lekciju.Isto važi i za navijače.Trebamo dostojanstveno otrpjeti pilanu anamo onih, svakako će trajati,najviše, 48 sati.Poslije toga će se o svom jadu zabaviti, kao i svaki put kad su se naslađivali našim neuspjehom.Molim ovog analitičara da više ne analizira.I na kraju da kažem, iako obožavam Želju, vjerujte mi na riječ, ima u životu puno važnijih stvari od jedne utakmice.Kad omatoriš, to shvatiš.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- Pinki tm`87
- Kontakt:
CLS, eto igrao si fudbal kao sto kazes, ali brate kakvo je ono bilo nezalaganje, covjece. Pa to je osnovni problem. Kada obuces dres prvaka, predstavljas naravno svoj klub , drzavu, grad , narod, pa majku mu ako neznaju lopte pa bar mogu malo potrcati, uletiti koji klizeci, pokazati volju. Bosanski mentalitet je nula, svima nama trebaju seanse kod psihijatara. Cip za motivaciju nepostoji u njihovim glavama, pa sta ih moze vise motivisati od lige prvaka. To im je svima bila sansa da se eventualno prodaju, glupsoni. Trenerova duznost je izmedju ostaloga i da motivise igrace, da prica sa njima,razgovara o svemu, o tome kako postati uspjesan, kako trebas sam sebe da ubijedis da si bolji, mentalno jaci od drugih. Trener mora da ih ubijedi da su bolji nego sto jesu. Motivacija je cudo. Pitajte malo starije navijace , ko je bio MIlan Ribar, najbolji Zeljin trener svih vremena. Mi smo ih tada zvali dinamit momcima, nesalomljivima......
Kakva je to gneracija bila i kakav trener. Samo da vas podsjetim s kim smo tada ravnopravno igrali: Anderlecht, Derby County (prvak Engleske), Santos (Pele), ST. Johnston ( Skotska), Ferencvaros, Bologna, Inter, Arsenal....
CLS je napisao/la:Shvatam razocarenja, i ja sam ali ne kontam sada ispade sve lose. Kada se malo razmisli onda vidis neke svari, kao prvo Bekric je otisao (nisam njegov ljubitelj) ali on je nosio ekipu, Zeba je dosao(znam sta moze decko,trenirao sam sa njim) ali nije igrao proslu sezonu i tek je dosao treba malo vremena da on poveze stvari u ekipi i da se vrati u formu. Sto se tice Culuma i Lazara da smo u situaciji dovesti nekog boljeg, vjerovatno bi doveli.Cinjenica je da su Izraelci strasna ekipa i da puno vise ulazu u fudbal, i nije sramota izgubiti od njih (koliko se sjecam pobjedili su u Parizu, PSG 4:2 prosle sezone). Platili smo ne iskustvu i ne mozemo stvoriti evropskog Zelju za jednu sezonu, treba tu monog stvari uraditi prije nekog rezultata. Treba puno vise ulagati u omladinski pogon, u klub, u marketing itd. Zato glavu gore, i manje tenzija.
Forsirati pod hitno juniore, Dzip, Colic i ostali moraju igrati. Pa ako taj Dzip valja Sampdoriji, pa valjda moze igrati sa onim jadama.
AlemC85 je napisao/la:ŽELJO ONO SINIĆ NIJE ZASLUŽIO. BOLJE BI NJIHOVI JUNIORI ODIGRALI. KAKVA POJAČANJA, SAMO TREBA U SVOJU DJECU ULAGATI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.