FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Monci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Monci » 20 okt 2016, 23:14

Nemoj kontat haj odgovori bar jednom...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 okt 2016, 23:22

E ne znam onda. Nadam se da ce ove sezone nsi predstavnici iznenaditi sve i naravno da Zeljo bude jedan od njih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 okt 2016, 23:24

Monci je napisao/la:Nemoj kontat haj odgovori bar jednom...
Samo reci zašto je to bitno :kafa:

A malo li je deset godina skoro, zaštite naših interesa pa prozivas.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 20 okt 2016, 23:29

Oki nećeš odgovoriti nema veze. Ne želim neke jednostrane rasprave, pa ćemo ovdje zaustaviti našu komunikaciju. Ne valja ti put kojim ideš, ali imaš potpuno pravo na to. Ti pljuj tjeraj, drugi će braniti, a opet naglašavam mi treći ćemo na tekme ići gledat Želju. Ko god bio predsjednik, trener, igrači, koliko god nas bilo na tribinama, protiv koga god igrali, i nebitno koji na tabeli bili. Bićemo tu za Želju, da ga podržimo, i pomognemo da nam što duže traje, i što bolji bude.
Živio stari!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 okt 2016, 23:31

Monci je napisao/la:Oki nećeš odgovoriti nema veze. Ne želim neke jednostrane rasprave, pa ćemo ovdje zaustaviti našu komunikaciju. Ne valja ti put kojim ideš, ali imaš potpuno pravo na to. Ti pljuj tjeraj, drugi će braniti, a opet naglašavam mi treći ćemo na tekme ići gledat Želju. Ko god bio predsjednik, trener, igrači, koliko god nas bilo na tribinama, protiv koga god igrali, i nebitno koji na tabeli bili. Bićemo tu za Želju, da ga podržimo, i pomognemo da nam što duže traje, i što bolji bude.
Živio stari!
Ne pitaš ti ništa onako a prije si davao neke izjave pa kada ovo pitanje povezem sa tim jasno je na koji mlin vodu navodis. Bujrum, izjasni se, zašto je to bitno.

Ko pljuje, ja i ti pričamo. Ja nemam pojma a ti imaš godina i godina, znaš sve...

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 20 okt 2016, 23:41

Pljuješ upravu a samim tim i Želju, ali nebitno sada. Ja sam out iz ove diskusije dok i ako ne odgovoriš na moje famozno pitanje.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 okt 2016, 23:44

Nijedna uprava nije Zeljo, to mozete zaboraviti. A vi na ovo posebno svrsavate iz samo vama znanih razloga. Mislim vas par.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 okt 2016, 23:46

Monci je napisao/la:Pljuješ upravu a samim tim i Želju, ali nebitno sada. Ja sam out iz ove diskusije dok i ako ne odgovoriš na moje famozno pitanje.
Treba imati damu pa reći zašto to spominjes.

Nije uprava Željo a pogotovo pojedini! Zapamti to!

UPRAVA NAPOLJE!

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 20 okt 2016, 23:48

aleksandar_veliki je napisao/la:Gledam Dundalk i Zenit. Rusi sto puta skuplji, a na terenu se to ne vidi. Stvarno ne mogu da shvatim kako nasi klubovi u Evropi ne mogu da naprave iskorak. Jesmo li mi bas se toliko srozali ili je nesto drugo u pitanju.
Zato sto sam ja fizicki spremniji od 80% lige, a bavim se sportom rekreativno. Zato sto ne zna ubaciti loptu sa strane kada se namjesti. Iz trka je naucna fantastika. Da nastavim ?

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 20 okt 2016, 23:48

Niko nije Željo.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 20 okt 2016, 23:52

Niko nije Željo naravno, ali dio toga jesu..i uprava, i ekipa, i navijači, i omladinska škola, i mreža na golu, i reflektor, i Dino Pekić, i titule, i istorija....Svi mi zajedno činimo Želju. Niti mi možemo bez njega, niti on bez nas. To je neraskidiva veza...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 okt 2016, 23:54

Dio su navijaci, pa sto njih ne spominjes. Dodjes na stadion da gledas utakmicu, more napacene raje je.bu majku lendricu, bekricu, bogicevicu. Sve im je to omogucila uprava. Sakrivaju svoje guzi.ce a od igraca prave debile.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2016, 00:00

amazon je napisao/la:Dio su navijaci, pa sto njih ne spominjes. Dodjes na stadion da gledas utakmicu, more napacene raje je.bu majku lendricu, bekricu, bogicevicu. Sve im je to omogucila uprava. Sakrivaju svoje guzi.ce a od igraca prave debile.

Izvini,a je li Uprava kriva sto Lendric fuli 5 zicera i sto se ponasa bezobrazno ? Je li Uprav kriva sto od Bekrica odbija lopta kao da je drvo ? Krivi su samo sto placaju i dovode takve igrace. A Bogicevic je zasluzio,ali ne onoliko. Ono na kraju tekme je fuj.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 okt 2016, 00:06

Pa nisi doveo Ronalda i Sergio Ramosa, cuj fulio 5 zicera.Znaci zato mu treba je.bat mater na stadionu, odakle pravo navijacu to?. Dosao si da gledas utakmicu a ne da psujes igrace. A psuju se igraci koji se po forumima pocnu provlaciti kroz razne price i lazi koje vam serviraju zna se vec ko, ip adresa mudraci. Mozemo mi srati ovdje koliko hocemo, ali kad odemo na utakmicu onda podrzi to sve. Sta sad ja trebam otici na zapad i jeb.at Misimovicu sve sto je skrsio para i para na glupe transfere. Mi smo navijaci glupi jer pola nemaju svoj stav, nego kako masa i oni se tako ponasaju, sto je za povracati.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 21 okt 2016, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 okt 2016, 00:08

Svi smo mi Željo, samo je neko više, zapravo njihov je trag dublji. Institucije. Pojedini čim pomisle o njima beknut, javno, jajca im se skupe.

Dunavom, brodovi plove
Da li se bar jedan zove Zeljoooo
Maslačak sam, vjetar me nosi ....

UPRAVA NAPOLJE!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 21 okt 2016, 00:12

drugari, dokle ste stiglo sa radovima na grbavici? da li ste uradili istocnu tribinu?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2016, 00:12

Ne kazem ja da se njima treba psovati,ali treba da se osudjuje. Izjave nakon utakmice protiv Sarajeva,ponasanje kad fuli sansu i mnoge druge stvari kod njeg prizivaju klupu. Budi posten i reci da to vise nije onaj Lendric od prosle sezone. Svi se mi pitamo zasto,ali niko nema odgovor. Psovanje igracima treba da se zabrani,ali opet ljudi u afektu izgovore svasta. To ne podrzavam da se razumijemo. Jednostavno ne mozemo za sve kriviti ljude u Upravi. Ok imaju greske i to smo svi shvatili,ali niko od njih ne moze nekom igracu reci u fazonu sad moras zabit gol, a ovaj ga ne zabije pa oni krivi.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 okt 2016, 00:17

Pa kod vas samo postoji tjeranje al kad je vama cejf. Znaci ne igra cijela ekipa. Vezni red je blago receno kar.ina. Jovan po utakmici ima 50 pogresnih pasova, usere 50 akcija i niko ne napise da ga treba staviti na klupu. Nego se uzme Lendric jer ga je neki mudrac zapikao, zaBoga ne daje golove kao da smo mi Real nego jedna prosjecna ekipa ove lige. U takvoj atmosferi gdje ima 1000 ljudi na stadionu svaka psovka se cuje. Pa Amar je otisao zbog takvih debila, sam je rekao da ima 20 glava i da zna tacno koja ce sta psovati. Takvi pacenici pisu na forumima. Isfrustrirani bolidi koji dodju a utakmicu da psuju. Budi realan pa reci da smo mi jedan seoski klub s seoskim navijacima. Forumi kroje kome ce se psovati a kome ne. Ja znam hajvana koji je Kokotu svaku utakmicu je.bo mater 90 minuta. Pa to je fuj.

Pa kad bi se tako gledalo ko fuli 5 zicera, ko ima 50 pogresnih pasova po utakmicu svaka trece kolo bi igrala druga ekipa. Mi navijaci previse sebi dajemo za pravo, zato su jako opasno utakmice gdje ima malo ljudi. Ja mislim da se igracima smuci uopce sto su ikad dosli u Zelju.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2016, 00:25

Sve je juce vidjeno sto tice psovanja. Nazalost onako kad nema puno naroda cuje se sve pa neki se nadju da psuju Bogicevicu dok ostali pozdravljaju Miroslava. Kazem da im ne treba psovati moramo ih istrpiti. Ima tu dobrih igraca,a ima i onih ne daj Boze nikom. Kad vec spomenu Jovana evidentan je pad forme kod njega. On je mamac za crveni karton. Kazna je lose utjecala na njega pa se samo nadati da ce se vratiti. A Lendric cudan igrac opet ponavljam. Izaziva bijes kod onih koji su ga voljeli. Niko ne bi da tjera nikog jer nismo u toj situaciji da mozemo tjerati,ali neki svojim ponasanjem blate klub. Imamo dokaz za to desavanja u Zenici,izjave igraca itd itd. Niko nije iznad Zeljeznicara.

A imas izjavu Bilbije gdje govori koliko je tesko igrati u sarajevskim klubovima jer im 1-0 nije dovoljno. Zato je Zrinjski prvi. Bez pritiska u miru ljudi rade,a ovdje navikli na Evropu,titule pa kad pobjedimo 1-0 ono kao tuzni nema veze sto smo pobijedili bitno je sto nije vise od 1-0. Izvini na duzem postu,ali trenutak inspiracije. haha

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 okt 2016, 00:32

Opcenito su navijaci jedini krivci za sve. Zato sto nece da vide gdje je stvarni krivac. Svaki igrac ima pad forme, ne ide mu ali to nije razlog za stavljanje na klupu i to hocu da kazem. Svaki igrac je zivo bice, pa da vidim vas kad bi vam neko svaki dan je.bo mater na poslu kako bi reagovali. A kod nas je pun stadion takvih. Je.bu Bogicevicu mater zato sto je trazio svoje pare, ima covjek ugovor. Zivi od fudbala a ti ga otjeras ko zadnjeg klosara. Ne ulazim u to kakav je igrac. Umjesto da si na strani igraca koji zaradjuje za zivot, a Bogije uvijek igrao 120% od sebe, nikad se nije stedio, trudio se, ginuo.Vidio bi vas da vam neko uzima hljeb iz ruke i da trazite svoja prava kako bi se ponasali. Al zabrani covjeku da trazi svoje pare i onda od instaliranih mutavaca koji po forumima truju raju desi se sta se desi.

Mozemo mi ovdje raspravljati o kvalitetu igraca, neko voli vise ovog, neko onog, ali ja necu nikad otici na utakmicu da mu je.bem mater, ali cu napisati da je kar.ina igrac Secerovic, Lazic, Markovic, Ugljesa. Ali nisu oni krivi sto su u Zelji nego neko ko ih je doveo.Da je Krizman za Vratnika jer ne moze da hoda itd. To je moje misljenje i imam pravo na to. Mi s ovim igracima necemo nikad nista osvojiti, zivi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 21 okt 2016, 00:38, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, NazorUso, WeekendOffender i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []