Onaj ko govori da ce Sarajevo biti prvak ne govori realno !jordan 23 je napisao/la:zeljo je sinoc bio katastrofalan.realno da se mi ne zavaravamo zeljo je prosjecna ekipa i uspjeh od prosle godine je samo pravljenje pite od govana.boli samo cinjenica da se nisu ni trudili,i mislim da nismo realni kada pricamo o kvalitetu nasih igraca.ali necu vise o utakmici i zelji da pricam,volio bi dati komentar na nesto drugo.
navijace zelje nema potrebe da bole ovi bolensi komentari.pa mi smo jedna jadna drzava,ljudi koji likuju zbog tudje nesrece.mislim pogledajte vi ko komentarise zeljinu bruku.ljudi koji su isfrustrirani stanjem u svojim ekipama.komentare navijaca sarajeva,ok mogu da razumijem to je rivalitet.moram reci da proslogodisnje rezultate sarajeva cijenim iz razloga sto su to uradili sa ekipom slicnog kvaliteta kao i zeljo,znaci katastrofa.kada su i oni gubili po 6-0 5-0 tada su sutili,cak sta vise sjecam se komentara kako su oni razavlili besiktas na kosevu.
svi navijaci zelje se slazu da je ono sinoc bila bruka,ne kontam sta inzinjeri,doktori nauka po ovom forumu zele postici.citam komentare navijaca sarajeva,drago mi je jer ste se digli,drago mi jer pricate da ce te prekucat ligu i sl.znaci zele reci,pricali ste bez ikakvog pokrica i sa prosjecnom ekipom digli ste se do zvijezda.uredu tacna konstatacija.e sad pitam ja vas sa kakvim pokircem vi pricate o sampionskom sarajevu,hahahaa zvucnim pojacanjima,za koje govorite da su igracine a da ih vidjeli niste,i ostale nobuloze.kada uradite i ako uradite nesto na kraju sezone onda imate pravo da likujete i pametujete.dotada imate hairliju neka vam prica o svojim intimnim trenutcima sa gospodinom blekicem i sta mu on sapuce na jastuku.
Sve stoji da smo se mi pojacali i sve sve ali niko od nas navijaca ne ocekuje titulu,pa cak ni u naredne 2 sezone !
Znam da vas ne zanima FK Sarajevo, ali cisto da se zna !