Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sve se tmine na Tuzlu sjuriše
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- JackTheStripper
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Evo da ti kazem istinu. Vrh Hrvata u Tuzli mi je rekao da ni oni ne vjeruju glavnom delegatu u Tuzli jer kaze nesto sto ne misli. Zna da je lose i sam ali zbog stranackih interesa prica..JackTheStripper je napisao/la:Tuzlaci su nepopravljive komunjare i jugoslavenčine. To je na pola puta k srpstvu.
Prejaki smo brate trenutnoimate pogresno misljenje, ako hocete ugostit cu vas i pokazati da nije tako. Hrvati i Srbi Tuzle su braca pozz. Samo bez agresive sa strane, nemojte nas zafrkavat. Nije u nama problem.
De dodji ja cu te ugostiti ba samo mi se javi.
Ba, ne moraš mi govoriti ko su i šta su Tuzlaci. Rodbinski sam vezan za Lukavac.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Milko Djurovski najbolji
I posna i rosna i hladna i gladna Tuzla da prostiš
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Na to se samo trebas smijati. Zamisli ti taj sklop koji pokusava na takav nacin da provocira, vrijedja stanovnike Tuzle. Nije to lako prenijeti preko usta a tek javno napisati.Tribalian je napisao/la:Brate veruj mi, mnogo niska provokacija i za mene i za ove momke iz Tuzle. O gradu Tuzli nemam nikakvo misljenje, ni dobro ni lose jer nikad nisam bio tamo. O forumasima iz Tuzle podeljeno misljenje, jedni qrcu ne vrede drugi su vise nego korektni. Ali to je normalno za sve vece gradove, da ima i ovakvih i onakvih.samo_lijevo je napisao/la:e jbg. Srbin a nije iz Tuzle.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
crnobijeli21
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta je onda problem? Dodjite pa cu vam ja pokazati uz pomoc ostalih Tuzlaka pravi odnos snaga, cak smo previse ovdje eksponirani pa onda dodje do svakavih misljenja jer moramo svaki dan nekom da se pravdamo.JackTheStripper je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Evo da ti kazem istinu. Vrh Hrvata u Tuzli mi je rekao da ni oni ne vjeruju glavnom delegatu u Tuzli jer kaze nesto sto ne misli. Zna da je lose i sam ali zbog stranackih interesa prica..JackTheStripper je napisao/la:Tuzlaci su nepopravljive komunjare i jugoslavenčine. To je na pola puta k srpstvu.
Prejaki smo brate trenutnoimate pogresno misljenje, ako hocete ugostit cu vas i pokazati da nije tako. Hrvati i Srbi Tuzle su braca pozz. Samo bez agresive sa strane, nemojte nas zafrkavat. Nije u nama problem.
De dodji ja cu te ugostiti ba samo mi se javi.
Ba, ne moraš mi govoriti ko su i šta su Tuzlaci. Rodbinski sam vezan za Lukavac.
Banovici su druga drzava niste vi TK 
Dok je Bihaca i Tuzle bice i Bosne, ne moze je 10 Bakira podijelit.
Dok je Bihaca i Tuzle bice i Bosne, ne moze je 10 Bakira podijelit.
This time next year we'll be millionaires.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bakira i Mileta u Tuzli prati Jason Bourne
- Incognito87
- Kontakt:
gradonačelnik tuzle je veći fašista od mileta. obojica već dugi niz godina ubjedljivo uzimaju izbore. to sve govori.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- tuzlak1987
- Kontakt:
He heIncognito87 je napisao/la:gradonačelnik tuzle je veći fašista od mileta. obojica već dugi niz godina ubjedljivo uzimaju izbore. to sve govori.
Sve je receno. Gradonacelnik jeste pakas, ako se njega makne Zeljkan bi gubio po 5 golova razlike
Ich habe keine Ahnung.Besic je napisao/la:Gdje ti je haver @IlFantassista?rasavoje je napisao/la:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imal guzve u trolejbusu?!
MRS!rasavoje je napisao/la:Federeru, zasluzio si 3 bana.
Ovo su zdrave diskusije izmedju nas dvojice-trojice, tako da tu ne vidim nista lose. Nit ko vrijedja koga, ni koji vrag. Pokusao @uni objasniti na koji nacin ja na to gledam, nista vise. Ako ovo nekome smeta, nek brise, ja ne vidim nista lose (s obzirom na sve ono sto se dosad ovdje pisalo).
Btw, jesi ziva ti?
E'o rodjendan ovoj 'mojoj' hafizi, koja me nakon drugog javljanja isfurala. Da l' da budem gospodin i cestitam joj?
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 22 okt 2016, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ovu temu obavezno kljucati ili otvoriti drugi Chat koji ce sluziti za opustene teme a ne ove oyebine o politici i religiji. Ja bih vas 90 % trajno odstranio sa sportskog foruma.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Incognito87
- Kontakt:
fakat hoće li ih neko banovati više pa drugovi nije vam ovo forum islamske zajednice, jest da hodža ovdje piše, al nije to razlog da romane pišete.
ima lijepo pp pa tamo dersove držite, fakat perete.
ima lijepo pp pa tamo dersove držite, fakat perete.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma neka samo preskocis, dobri su i jedan i drugi ljudi..
Kakav referat 
Kako ti nije bilo mrsko toliko ispisati, kad znas da ce 1 ili max 2 to procitati
Kako ti nije bilo mrsko toliko ispisati, kad znas da ce 1 ili max 2 to procitati
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: L-Train, sarajevskiMarlboro i 12 gostiju.