Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
27 min, 9poena, 3skoka ... ide sve bolje i bolje 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pocetna petorka opet, 5 poena za 6 minuta trenutno.
Stream:
Stream:
Jedan grad, jedna ljubav!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
25min 14poena 1assist 1 skok 1ukradena lopta 1 Blok
Teletouvitsch sve bolji i bolji 
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Who cares....bhfanatic14 je napisao/la:25min 14poena 1assist 1 skok 1ukradena lopta 1 Blok![]()
![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Al bas!!Sta imamo mi sad od toga da on zabije i 50 neku tekmu sada?? Nista.Kad nam je trebao,ispao je neprofesionalan sa viskom kga i nismo otisli na EP koje ipak znaci neato ovom narodu.armin dju je napisao/la:Who cares....bhfanatic14 je napisao/la:25min 14poena 1assist 1 skok 1ukradena lopta 1 Blok![]()
![]()
Valjda ljude koje prate temu, jer je napisan njegov učinak. Isto ko da uđeš na temu Edina Džeke i napišeš who cares na post o njemu. Na drugim mjestima da je napisano pa i da shvatim, ali na njegovoj temi valjda se o ovome treba i pisatiarmin dju je napisao/la:Who cares....bhfanatic14 je napisao/la:25min 14poena 1assist 1 skok 1ukradena lopta 1 Blok![]()
![]()
ZELJEZNICAR 1921!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
ma pusti tog bolesnika,nemoze meni neki balavac od 17godina pokvarit sliku o mirzi teletovicu! Neka ide svrsavat na juku i musu ja i dalje pratim naseg mirzu kad mogu i ovdje cu izvjestavat uvijek o njemu kad mogu. Za to je tema tu .. necemo nasjest na te ProvokacijehamzaTM87 je napisao/la:Valjda ljude koje prate temu, jer je napisan njegov učinak. Isto ko da uđeš na temu Edina Džeke i napišeš who cares na post o njemu. Na drugim mjestima da je napisano pa i da shvatim, ali na njegovoj temi valjda se o ovome treba i pisatiarmin dju je napisao/la:Who cares....bhfanatic14 je napisao/la:25min 14poena 1assist 1 skok 1ukradena lopta 1 Blok![]()
![]()
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ovaj "balavac" i "bolesnik" ima vise staze na forumu nego ti godina, a tome ko je kakav i ko provocira govore njegovi postovi, zivio ti nama i dugo citali tvoje nebuloze aBd, jer " Sejad Salihovic jedan je od nas"...bhfanatic14 je napisao/la:25min 14poena 1assist 1 skok 1ukradena lopta 1 Blok![]()
![]()
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sta ti znas kolko neko ima godina )? Valjda ce bit dobra penzija kad vec imas toliko staza ovdje...A nisam mislio na tebe sa balavac, nego na musu ! Mozda sam se slabo izrazio jer sam mislio na to da mi balavac kao musa nemoze ogadit kapitena repke i igraca koji je dao 13god sve za bosnu ! To sam mislio...i naravno da cu ovdje pisat o mirzi jer je tema tu zato, ako ti nepase prati druge teme...al nemas pravo ovdje pljuvat mene ili mirzu. Malo se smiriarmin dju je napisao/la:Ovaj "balavac" i "bolesnik" ima vise staze na forumu nego ti godina, a tome ko je kakav i ko provocira govore njegovi postovi, zivio ti nama i dugo citali tvoje nebuloze aBd, jer " Sejad Salihovic jedan je od nas"...bhfanatic14 je napisao/la:25min 14poena 1assist 1 skok 1ukradena lopta 1 Blok![]()
![]()
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Prepucavanja na pp ovdje dosta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
RealnoGledano
- Kontakt:
Najači su mi ovi koji dođu na temu određenog sportiste i piše neke nebuloze tipa "who care" i ta sanja
pa očito je da ti "care" glupane, sta radis ovdje ako te ne zanima ?
dodjem na ovu temu da vidim ucinak i procitam koju pametnu vidim poneku statistiku i slicno
a ne da citam nebuloze od balavaca koji nemaju veze sa zivotom
hjoj da sam moderator kako bi vam dijelio banane, strasno
pa očito je da ti "care" glupane, sta radis ovdje ako te ne zanima ?
dodjem na ovu temu da vidim ucinak i procitam koju pametnu vidim poneku statistiku i slicno
a ne da citam nebuloze od balavaca koji nemaju veze sa zivotom
hjoj da sam moderator kako bi vam dijelio banane, strasno
Mogo mi Mirza startati,posljednje 2 utakmice poceo i odlicno se uklapa.
Delly-Giannis-Mirza-Jabbari-Pllumle
S tim da bi Delly bio sg,a Giannis play
rudy91 je napisao/la:Mogo mi Mirza startati,posljednje 2 utakmice poceo i odlicno se uklapa.
Istina da postoji realna opcija da budu pocinjali s tih 5 igraca, ali zadnjom recenicom si se bas izvalio.
Mirza je jedini cisti suter u ekipi i to bi vjerovatno bio najveci razlog njegove eventualne pozicije u startnih pet. To bi tako moglo biti do povratka Midltona (znaci do pocetka PO, ako ga osiguraju), ili u slucaju nekog trejda tokom sezone.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nije se uopste izvalio. Tako ce vjerovatno i biti.kobe24 je napisao/la:rudy91 je napisao/la:Mogo mi Mirza startati,posljednje 2 utakmice poceo i odlicno se uklapa.
S tim da bi Delly bio sg,a Giannis play![]()
![]()
Istina da postoji realna opcija da budu pocinjali s tih 5 igraca, ali zadnjom recenicom si se bas izvalio.![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Antetokounmpo će sigurno imati loptu u rukama, pa nije džaba "point forward".
Dely je nominalno jedinica, al' će u Kiddovoj ekipi imati drugu ulogu. Sve će se vrtiti isključivo oko Antetokounmpoa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Grk je prošle sezone pokazao da može igrati čak i poziciju jedan. Nije bez razloga dobio ogroman ugovor.
Imate članak iz marta koji govori detaljnije o tome.
Imate članak iz marta koji govori detaljnije o tome.
Giannis je prva zvijezda ekipe i o tom nema šta da se priča. Svaka naredna sezona je sve više njegova i očekuje se da bude sve bolji i bolji. Mislim da Mirza boljeg razigravača od Delya nije mogao ni zamisliti. Tip igrača s kojim se Mirza nije baš dosta puta sastajao u NBA ligi, odnosno tip igrača koji više voli asistirati nego šutati. Ako bude imao svojih 25-30 minuta ne sumnjam da će naredna sezona biti najbolja do sada. 
Bucksi su rjetko odvratna ekipa, odvratnu kosarku igraju
sto se tice Teleta, mislim da je posljednju tekmu uzeo najvise suteva
ocigledno ga Kidd nece ogranicavat i dat ce mu slobodu u igri, sta ce bolje od toga
sto se tice Teleta, mislim da je posljednju tekmu uzeo najvise suteva
ocigledno ga Kidd nece ogranicavat i dat ce mu slobodu u igri, sta ce bolje od toga
Cluth razumijemo se,Delly je neko ko ima dobar sut za 3 poena ( ne tako lijep izbacaj,ali bitno je da pogađa,prosle god imao oko 40 % )Clutch je napisao/la:Nije se uopste izvalio. Tako ce vjerovatno i biti.kobe24 je napisao/la:rudy91 je napisao/la:Mogo mi Mirza startati,posljednje 2 utakmice poceo i odlicno se uklapa.
S tim da bi Delly bio sg,a Giannis play![]()
![]()
Istina da postoji realna opcija da budu pocinjali s tih 5 igraca, ali zadnjom recenicom si se bas izvalio.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.