FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Incognito87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Incognito87 » 22 okt 2016, 12:52

Preveliko forsiranje mladog igrača vrlo često izazove kontraefekat.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 okt 2016, 13:01

Na svim pozicijama imam nekog koga bi zelio,ali na lijevom beku nikog. Ne znam nekog igraca koji bi bio odlican na toj poziciji. Zadnji lijevi bek koji je bio odlican bio je Kvesa. Poslije njega niko nije zadovoljio na toj poziciji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 okt 2016, 13:08

Incognito87 je napisao/la:Preveliko forsiranje mladog igrača vrlo često izazove kontraefekat.
Da, slažem se. Uvijek imamo opciju da tu igraju nekakvi novi Kramarici, Husici, Bevabi, nespremni Stanić ili izraziti desni bek Stevanović.

Ti nam sada reci koja je bolja opcija. Za klub, naravno.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 22 okt 2016, 13:13

Da igra iskusniji, a da se minutaža dozira Bešireviću.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 okt 2016, 13:16

Ne moze Besirevic odmah sad igrati protiv Zrinjskog,Sirokog i tih ekipa. Nema on gradju jos da ga mozes bacit u vatru protiv jakih ekipa.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 okt 2016, 13:23

Incognito87 je napisao/la:Da igra iskusniji, a da se minutaža dozira Bešireviću.
U idealnim uslovima to se tako radi, više manje.
Trenutna situacija je skroz drugi svijet. Mi nemamo lijevog beka. Iskusnog pogotovo. Ne možemo zmiriti na činjenice.
Neko je u to dijete uložio deset punih godina fudbalske edukacije. Tj mi smo uložili, dokazano najbolja fudbalska škola u BiH po jako puno parametara.
Ja da se pitam, danas bi igrao iako imam info da nije fizički na nivou ali neka se čelici. Ništa bolji nisu ova druga dva, pogotovo Stana, oba imaju svoje mane. Pregršt njih.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 okt 2016, 13:29

Sad u revansu treba povesti neke juniore,a ove standardne ostaviti u Sarajevu. Npr: ostaviti Lendrica,povesti Mujagica i Nikolica ili Beganovica,ostaviti Miru povesti Zerica,povesti Besirevica i ona dva Sehica samo ne znam koje pozicije igraju. Ja bih jos nekog iz juniora poveo ko ima ugovor sa Zeljom.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 22 okt 2016, 13:33

Nisam za Zebin dolazak, mislim da ni Petrovic ne bi trpio to nezalaganje na treninzima i utkamicama.. bolje povecati Stevanovicu platu i produziti mu na 2-3 godine za te pare..pa ga dobro prodati za nekih godinu dana..

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 okt 2016, 13:36

LjoZee je napisao/la:Sad u revansu treba povesti neke juniore,a ove standardne ostaviti u Sarajevu. Npr: ostaviti Lendrica,povesti Mujagica i Nikolica ili Beganovica,ostaviti Miru povesti Zerica,povesti Besirevica i ona dva Sehica samo ne znam koje pozicije igraju. Ja bih jos nekog iz juniora poveo ko ima ugovor sa Zeljom.
Ma povest svu djecu neka sjede na klupi i gledaju Lazica, Secerovica, mladjahnog Bogija, Jahu sa bionickom nogom, Stanu bez kuveta za ozbiljnih po sata itd.
Neka se uče pa im dozirat sjedenje na klupi, nema svaki vikend već svaki drugi. Dok ne ojačaju i napune 20_21 onda ih poslat na posudbu.

Ako sam sta pogriješio ispravite me.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 okt 2016, 13:44

Apsolutno dijelim misljenje sa tobom. Ne vidim svrhu dovodjenja Jahica,Bogicevica i Bekrica iskreno. Dzaba nam uzimaju pare za plate. Hajd da oni kao iskusni igraci uce juniore,ali meni se cini da to ne rade. Meni je svaki igrac Zelje koji se bori do zadnjeg atoma snage drag pa bio on ili ne nase dijete,ali bi mi bilo drago da ima jos bar 2 omladinca u prvih 11. Mozda je ruzno napisati,ali meni je toliko smijesno i tuzno u isto vrijeme kad vidim Beganovica,Jahica i Bekrica kad nesto pokusavaju da potrce. Zao mi Beganovica,ali po meni nije za profesionalni fudbal. Mislio sam poslije Evrope da ce bas proraditi,ali ako njemu uzimaju sansu Lendric koji je bez gola nekoliko kola i Nikolic koji je za zadnjih 20-15 min.kad se ganja rezultat da na iskustvo izvuce onda mi je sve jasno.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 22 okt 2016, 14:28

Neandertalac je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Zeba nam jeste prijeko potreban. Potrebniji od lijevog beka
Zavisi kakvu taktiku trener njeguje. Sjećam se jednog intervjua Ivice Osima, davno je to bilo doduše ali danas je to još izrazenije. Roma je tada uzela titulu, Capello bio trener, a Babuka kaže; Lako je Capellu kada ima dva "aviona" na bokovim;. Cafu i Candela.
Meni je to ostalo urezani u sjećanju i dan danas gledam po vrhunskim ekipama kakvi su bekovi u paru.
Imamo Memiju desno a ovo što sada radimo lijevo je šivanje jedne rane nastale odlaskom Kvesića. Strogo sam mišljenja, ako već ne možemo dovesti lijevog beka vrhunskih kvaliteta i performansi, onda mali Besirevic "mora", sa naglaskom na "mora" biti naš prvi izbor. Forsirati ga i istrpiti, za pola godine imamo beka koji je tu negdje sa svim ovim iz lige a na papiru kao kotiraju za nijansu bolje. Naš, mlad i abd žara skup ;)

Toliko o beku a Zeba da nam je toliko potreban, ja se ne slažem. Bar ne prijeko i prije beka kako ti kažeš.
Nekome je on najbolji igrač lige, meni nije. Igrač poteza da, najbolji zbog toga, ne.
Naravno da se o ovome diskutovati.
Mi imamo Cafua i Candelu ? Ili Tottia i Batistutu ?
Nama treba igrac koji zna ubaciti loptu, koji zna pruziti loptu, koji ce spojiti napadace sa ostatkom tima. Takvih nemamo. Blagojevic, Ugljesa i Markovic su pokazali da znaju igrati svoju poziciju i to odlicno, ali isto da nisu igraci koji mogu organizovati napad, pružiti zadnji pas.

Besirevic ne moze igrati dok barem ne odradi jedan ili dva pripremna ciklusa. Pa protiv Gorazda bi mu one sirovine nogu slomile, a vi bi da gurate mlade igrace. Bas ste pametni. Samo razmišljate kako prodati igraca to sto mu mozes karijeru unistiti nikome nista. Zeric da je igrao od pocetka svasta se moglo desiti.
Strasno glupo razmišljanje

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 okt 2016, 14:29

Stevo Nikolić je najkorisnije pojačanje koje smo doveli.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 okt 2016, 14:43

Meni se cini da Stevo ima 4 gola kao Lendric,a po tri Lazic i Krizman.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 okt 2016, 14:45

amazon je napisao/la:Ne mozemo mi ni Zebu platiti realno jer nemamo love.
Ako dodje nece igrati ni za polovinu para za koje je igrao i to iz nekoliko razloga, evo kako cujem sa Stevanovicem je postignut dogovor i vjerovatno da ce potpisati na 1+1, zahvalan je sto mu je klub pruzio sansu, i zauzvrat se zeli oduziti
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 22 okt 2016, 14:49

Virtu4l je napisao/la:Stevo Nikolić je najkorisnije pojačanje koje smo doveli.
Da, uradio je koliko je mogao.
Sa klupe je koristan itekako i u kup utakmicama, ali nije za uloge koju mu je Kostić nominalno dao.
Mislim da ni on sam nije vjerovao da će igrati toliko vremena na početku.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 22 okt 2016, 14:50

Hrasno1921 je napisao/la:
Ako dodje nece igrati ni za polovinu para za koje je igrao i to iz nekoliko razloga, evo kako cujem sa Stevanovicem je postignut dogovor i vjerovatno da ce potpisati na 1+1, zahvalan je sto mu je klub pruzio sansu, i zauzvrat se zeli oduziti
Ma ne bi ja njemu dao vise od 1.500 KM platu jer ne zasluzuju vise. A cisto sumnjam da bi on igrao za te pare. Bar ja tako mislim, ko zna.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 okt 2016, 14:52

amazon je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
Ma ne bi ja njemu dao vise od 1.500 KM platu jer ne zasluzuju vise. A cisto sumnjam da bi on igrao za te pare. Bar ja tako mislim, ko zna.
Realno ako Bekric i Jahicu mogu da imaju velike plate red je i on da ima vise od te cifre kou si napisao. Korisniji je od ove dvojice zajedno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 okt 2016, 14:53

Rokoko87 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Stevo Nikolić je najkorisnije pojačanje koje smo doveli.
Da, uradio je koliko je mogao.
Sa klupe je koristan itekako i u kup utakmicama, ali nije za uloge koju mu je Kostić nominalno dao.
Mislim da ni on sam nije vjerovao da će igrati toliko vremena na početku.
Nama su potrebni igrači koji odmah mogu uskočiti, a ne da ih 'čekamo' kao do sad, a Stevo je baš takav igrač.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 okt 2016, 14:54

Polovina od osam je cetiri a ne 1.5 :D
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 22 okt 2016, 14:58

LjoZee je napisao/la:Na svim pozicijama imam nekog koga bi zelio,ali na lijevom beku nikog. Ne znam nekog igraca koji bi bio odlican na toj poziciji. Zadnji lijevi bek koji je bio odlican bio je Kvesa. Poslije njega niko nije zadovoljio na toj poziciji.
slika :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, b00t i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []