BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Desperado09
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Auu i Schmele otpada za sutra, tj.neće ga biti 14 dana zbog povrede. Iako su Pišo i Sokrat otputovali za Lisabon pitanje je koliko su fit.
Merino i Park nisu registrovani za Lp, tako da će biti j.ebeno TTu da sastavi zdravih 11.
Kad se samo sjetim da sam govorio da nam je kadar preširok, sreća pa niko ne ode.
Merino i Park nisu registrovani za Lp, tako da će biti j.ebeno TTu da sastavi zdravih 11.
Kad se samo sjetim da sam govorio da nam je kadar preširok, sreća pa niko ne ode.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kakav lewat i gov.na. U onim prvim sezonama gori je bio od Aube 100 puta. Sta je taj sve uspio fulati, Auba nece ni za 10 godina.opel je napisao/la:Jedan je Lewat koji je zabijao iz ničega i nikad nije bio povrijeđen. Ovo što imamo nije loše ali ...Lokos19 je napisao/la:Da smo imali ozbiljnog napadaca a ne klovna mogli smo dobit ovu utakmicu. Steta.
I meni je ovo palo na pamet, kravari kiksaju, a mi za njima. Da ne bude poslije kukanja za ovim bodovima protiv herte, rb-a i leverkuzenaKayserSose je napisao/la:Ozljede su nas satrale. Šteta za ova 2 boda jer Debeli Carlo se opasno nudi.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Treba biti genetski predisponiran da se napiše ovakva glupost, a to je neizlječivo.kraljttbvb je napisao/la:Kakav lewat i gov.na. U onim prvim sezonama gori je bio od Aube 100 puta. Sta je taj sve uspio fulati, Auba nece ni za 10 godina.opel je napisao/la:Jedan je Lewat koji je zabijao iz ničega i nikad nije bio povrijeđen. Ovo što imamo nije loše ali ...Lokos19 je napisao/la:Da smo imali ozbiljnog napadaca a ne klovna mogli smo dobit ovu utakmicu. Steta.
Ako neko ima link neka javi.
- Illmatic09
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vjerovatno se ti tog perioda ne sjecas, jer nisi tada gledao BVBopel je napisao/la:Treba biti genetski predisponiran da se napiše ovakva glupost, a to je neizlječivo.kraljttbvb je napisao/la:Kakav lewat i gov.na. U onim prvim sezonama gori je bio od Aube 100 puta. Sta je taj sve uspio fulati, Auba nece ni za 10 godina.opel je napisao/la:Jedan je Lewat koji je zabijao iz ničega i nikad nije bio povrijeđen. Ovo što imamo nije loše ali ...
Mislim sam si napisao da klubove gledas samo kada im ide dobro
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kakav prvijenac Weigla...doktorski
Aubameyang standardno,nema tekme da nije poentirao
Otvorena tekma...gol Sportinga bi mogao uciniti utakmicu zanimljivom.
Aubameyang standardno,nema tekme da nije poentirao
Otvorena tekma...gol Sportinga bi mogao uciniti utakmicu zanimljivom.
Lijepi golovi Dortmunda i jedan i drugi. Aubameyang je strašno pretrčao protivničkog igrača i stvarno elegantno zabio, a Weigl onda isto sve pametno odradio i zabio sjajan gol. Vidi se da je Weigl sjajan igrač, sjajno shvata i prati igru, jako inteligentan, a uz to odlično pokreće akcije, dobar kod oduzimanja lopti i u duelima. Sve u svemu zaslužena pobjeda Borussije, samo opet je nekako mana taj nedostatak taktičkih faulova, kada se rezultat lomi. Tuchel nekako kao da bježi od tog malo prljavijeg fudbala. A to ga je moglo koštat rezultata i mogao se ponoviti novi Liverpool. Ima tu dosta lijepih igračkih elemenata, ali moraš nekad biti i prgaviji te malo primjeniti i druga sredstva, kada je pobjeda u opasnosti.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Vrlo vrijedna pobijeda BvB-a jucer.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Samo fali da nam se jos i Auba povrjedi ,a nemamo advekatnu zamjenu!!
Onda smo ga popuxxxx ...,
Onda smo ga popuxxxx ...,
Fakat vise nije normalno sa povredama.
Auba u Lisabonu pra'o dobar. Nonstop opasan jos je pomagao i u defanzivi kao nikad.
Burki takodje dobar. Gotze slab.
Nekako igramo toplo-hladno, valjda zbog prisilne rotacije... bit ce bolje na proljece
Auba u Lisabonu pra'o dobar. Nonstop opasan jos je pomagao i u defanzivi kao nikad.
Burki takodje dobar. Gotze slab.
Nekako igramo toplo-hladno, valjda zbog prisilne rotacije... bit ce bolje na proljece
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- Desperado09
- Kontakt:
Reus, Castro i Ramos odradili kompletan trening s ekipom bez problema te će već u nekoj od narednih utakmica biti na raspolaganju. Napokon i nešto pozitivno u zdravstvenom kartonu BvBa.
TT reče da će Castro i Ramos biti već sutra na raspolaganju, dok s Reusom neće još žuriti.
Bild piše da smo ozbiljno zainteresovani za Horna.
TT reče da će Castro i Ramos biti već sutra na raspolaganju, dok s Reusom neće još žuriti.
Bild piše da smo ozbiljno zainteresovani za Horna.
Treba promjeniti nešto što prije jer brzo brzo budemo gutnuli još jednog..... Obrana katastrofalna.... Šta radi Feller i Ramos u prvih 11 
- Illmatic09
- Kontakt:
Tuchel previše eksperimentiše.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Totalno bezidejno u napadu...
Pa ovi odroni nemaju pobjede do sada
A čim pređu centar to je gol šansa za njih
Teško mi možemo uzeti i 1 bod dns a kamoli nešto više

A čim pređu centar to je gol šansa za njih
Teško mi možemo uzeti i 1 bod dns a kamoli nešto više
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Ne može gore,očaj !!
likovi daju 5 golova do sad i dode bvb i metnu mu tri za sat vremena, sramota
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Imamo li mi odbranu uopce !!
-
celikmilan
- Kontakt:
Ne bih da stajem na muku ali nikako ne kontam zašto su dovodili nazad Gotzea. Em što su mu oprostili onu ogromnu izdaju em tip ničime ne doprinosi igri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.