Nije strah nego ti je ekipa za ****, to je sve.Zip je napisao/la:Teren los
Mi opet u nekom strahu igramo..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
kakav ba strah nasi ne znaju vodit loptuZip je napisao/la:Teren los

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma vala, valja izdurat do zime.. Patimo se i previse..MortemHz je napisao/la:Nije strah nego ti je ekipa za ****, to je sve.Zip je napisao/la:Teren los
Al opet se nadam pobjedi i borbi za titulom

-
- Kontakt:
Kako mi djelujemo bezospasno to je nevjerovatno 

Ono sto se moglo vidjeti i protiv komsinica a ev i sada..
Mi pored nase najbolje strane, lijeve, mi igramo samo po desnoj..
Mi pored nase najbolje strane, lijeve, mi igramo samo po desnoj..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
kako su mi ubili volju da gledam utakmice Sarajeva... pa ovo mi se nikad u zivotu nije desilo 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto k'o da gledam neku cetvrtu ligu. Majke mi.FrancescoTotti je napisao/la:kako su mi ubili volju da gledam utakmice Sarajeva... pa ovo mi se nikad u zivotu nije desilo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Od dva zla, koliko su sarica pojedinci dizali, duplo je razocarenje, dok je rustem od pocetka razocarenje i momak drzi konstantuzagorski je napisao/la:Od njih dvojice ne zna se ko je veca panjina.f0rest1946 je napisao/la:panjina obicna..ThrillerHz je napisao/la:Saric nastavlja dominaciju... Rustemovic je za njeg inzinjer fudbala...
Kako sad Rustem samo usra napad onim svojim debilnim dodavanjem.

Ovaj Cetkovic je igracina, ali nazalost nema s kim igrati... Btw zar on nije kartoniran za ovu tekmu?
1946~
Nemoj ni gledati.FrancescoTotti je napisao/la:kako su mi ubili volju da gledam utakmice Sarajeva... pa ovo mi se nikad u zivotu nije desilo
hilmo je napisao/la:Nemoj ni gledati.FrancescoTotti je napisao/la:kako su mi ubili volju da gledam utakmice Sarajeva... pa ovo mi se nikad u zivotu nije desilo

Amer Dupovac!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Isto kao da si mi rekao nemoj da gledas i pazis roditelja invalida ili slicno .hilmo je napisao/la:Nemoj ni gledati.FrancescoTotti je napisao/la:kako su mi ubili volju da gledam utakmice Sarajeva... pa ovo mi se nikad u zivotu nije desilo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Gurni ga niz stepeniceFrancescoTotti je napisao/la:Isto kao da si mi rekao nemoj da gledas i pazis roditelja invalida ili slicno .hilmo je napisao/la:Nemoj ni gledati.FrancescoTotti je napisao/la:kako su mi ubili volju da gledam utakmice Sarajeva... pa ovo mi se nikad u zivotu nije desilo

1946~
25 u 37 minpaulus je napisao/la:20 faula u 34 minute cccc

Stvarno ih je strasno gledat, pa nista ne mozes vidjet u kamaru tekmi
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ja nigdje nmg naci statistike iz saveza da potvrdimo za cetkovica a ne ovako jb te utakmica ako ce biti 3:0
A mi smo onda fkt otisli u 3 pm
A mi smo onda fkt otisli u 3 pm
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Joj ove komedije - igra se 35 minuta - oko 30 faula. Danas na cijeloj utakmici AFC Bournemoth - Tottenham 25 faula u cijeloj utakmici, pa ko koga ovde **** boze dragi.
Edit - eto udite iz zajebancije na livescore i potvrdite koliko se faula sviralo na PL utakmici u engleskoj. Arsenal 10 faula i prvom poluvremenu
Edit - eto udite iz zajebancije na livescore i potvrdite koliko se faula sviralo na PL utakmici u engleskoj. Arsenal 10 faula i prvom poluvremenu
- f0rest1946
- Kontakt:
Amaterska liga vrlo jednostavnomemce1987 je napisao/la:Joj ove komedije - igra se 35 minuta - oko 30 faula. Danas na cijeloj utakmici AFC Bournemoth - Tottenham 25 faula u cijeloj utakmici, pa ko koga ovde **** boze dragi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Confiance, Dave, enzo1, Google Adsense [Bot], Honorar, kogmagie46, Kyle88, mire971, MokraKifla, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, propoklopac, riki46, skoJaa i 207 gostiju.