zijadp je napisao/la:
JESI LI OVO SAM SMISLIO?
Mozes ti to bolje
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
zijadp je napisao/la:
JESI LI OVO SAM SMISLIO?
Isnar je napisao/la:S JUGA BI SE PJESMA ČULA!!!Virtu4l je napisao/la:Idemo dalje...
...i da gubiš 10-0....
Zeljovac je napisao/la:zijadp je napisao/la:
JESI LI OVO SAM SMISLIO?
Mozes ti to bolje
Koja pitanjazijadp je napisao/la:Zeljovac je napisao/la:zijadp je napisao/la:
JESI LI OVO SAM SMISLIO?
Mozes ti to bolje
Nisi mi odgovorio na ona dva pitanja.
Izgleda da te sjećanje služi, pa ako ti nije problem.

O pameti necemo ovde, nije ni vrijeme ni mjesto ..HUM je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:A laz jos vise ..HUM je napisao/la:istina boli zar ne ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vjerojatno sam malo pametniji..ipak sam hercegovac,ali opet ne kontam..
![]()
![]()
![]()
![]()
sve ti je istina ko u sefu majstore...
odo ohladise mi se cevapi...ovo sad provociram jer moj prvi post nije bio provokacija vjerujte mi normalni forumasi,ali kad ste pali po meni i poceli spominjati nekakve gluposti,osjecam da vam moram vratiti..pozdrav piletu
e da nam je tog tvog sa slike sad, pihh... samo da vise ne gledam ono Popovica, pa ako ono lici na fudbalera u PM i fudbal i sve onda, ono vise lici na fizickog radnika u zeljezari neg na fudbalera, ali je najveci problem to sto mi nezznamo cijenit svoje i nase, jer uvijek mislimo ako je tudje i ako je strano da je bolje od naseg i ako dovedemo nekog iz Srbije da je on sad zvijezda tu kod nas i igracina....a onakvih napadaca ko Popovica malih milion, bolje cini mi se da smo ostavili onog Mujknovica imam osjecaj bolje bi on odigro i kiljo bi i udaro i gino neg onaj... nikad ga nesto nisam gotivio tog Popovica jednostavno nezz njegove kretnje i njegova igra me dovodi do ludila...to je moje licno misljenje koje ocito ne dijeli i Amar cim ga onoliko forsira, ali nekad mroate i vi shvatiti da nije ni Amar nepogrijesiv, naravno ja sam mu kao i svi navijaci Zelje neizmjerno zahvalan i postujem ga maximalno i njega i njegov rad, ali ipak mislim da je pogrijesio u tolikom forsiranju Popovica, Daka nije imao ni upola sanse kao Popovic a da ne pricamo o Bajri...edotm87 je napisao/la:kakve sve gluposti neces procitati ovdje... strasno...ne boli poraz, boli ono **** trckaranje po terenu... i prvo poluvrijeme bez faula...
bravo kralju, manje vise to je to, za sad smo vladari PL-e al vec sljedece sezone bi trebali imati jaci tim od ovog i biti dosta bolji u evropi, za sad je ovako stanje, ali PL ne bi trebala doci u pitanjedjale je napisao/la:Svasta covjek ovdje procita.Pred ucesce u LP nama 2 standardna igraca odu u renomirani RNK SPLIT a mi ocekujemo da izbacimo tamo neki Hapoel, koji moze pobjediti samo tamo neki Hamburg, Seltik... Sehica kriviti je isto kao i mene isto vazi i za Popa koji se nije usudio da uzme loptu na centru i da nanize odbranu Hapoela. Culum je odigrao katastrofa i ocigledno vazne utakmice lose uticu na njega. Osim je zavalio Stanu , trebao ga je odmah mjenjati ili prekomandovati jer se to vidjelo nakon 10 min. . Uglavnom, ne mozes imati platu 8 glava a vozati novog golfa.Tako je i ovo za ove pare imamo dobar tim za PL i nista vise.
o cemu si ti upuceniji de bolan ne izmisljaj procitaj vecinu svojih postova i sam ces sebi dati 12 godina...HUM je napisao/la:@ STOLE IZ BORA![]()
![]()
lijepo si obrazovan,nema sta...![]()
mozda bi ti volio da je ovo napisano LAZ...ali na tvoju zalost ISTINA CISTA KO SUZA...iako navijas za zelju,upuceniji sam u tebe jer mi je to posao..e sad sta kako,eto tebi cu rec'...![]()
zivio moj STOLE i sjedi ispod BORA zega je..
Ili da se ti vratis unazad pa procitas, mozda ne nadjes pitanja, a nadjes odgovorezijadp je napisao/la:K
Vrati se malo unazad pa pročitaj.
Kao sto rekoh, necu ovde o naobrazbi, nije tema ..HUM je napisao/la:@ STOLE IZ BORA![]()
![]()
mozda bi ti volio da je ovo napisano LAZ...ali na tvoju zalost ISTINA CISTA KO SUZA...iako navijas za zelju,upuceniji sam u tebe jer mi je to posao..e sad sta kako,eto tebi cu rec'...![]()
a kolko samo "upucenih" ljudi u nas fudbal na ovom forumu ja ne mogu da vjerujem, pa ovdje sve sami poznavaoci i ober fudbalski strucnjaci... Ja vecu koncetraciju strucnjaka i upucenih ljudi u nas fudbal na manjem mjestu nisam vidio... Te ovom je posao to, te ovom je ovaj komsija taj i taj, te ovom stari poznaje tog i tog, te ovaj je upucen jer poznaje stanje i ljude u klubu, da Bog sacuva sve sami upuceni ljudi i strucnjaci ovdje....HUM je napisao/la:@ STOLE IZ BORA![]()
![]()
BLU SKY je napisao/la:Pa sta mislite da je neki drugi klub igrao umjesto zelje, mislite da bi nesto napravili protiv onakve ekipe hapoela mozda bi nas jos vise obrukali, shvatite da je hapoel prosle god bio prvi u grupi ispred hamburga celtica tako da to dovoljno govori kakvu ekipu ima hapoel neopravdavam igru zelje ali realno gledajuci hapoel za nasu ligu je kao real madridsad okrenuti se nasoj ligi i nastaviti dalje glavu gore nadam se slj god laksem protivniku jer ove nismo imali srece a ovim pitarim bi porucio sad ce vam korida u cevljanovicima pa navijajte za rogonju ili bjelonju a vi se sjetite BAZEL:SARAJEVO-6-0,4-0=10