HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ok hvala ,mada bih ja volio kasnije ali yebiga.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Izgleda nema samo Barica protiv Sarajeva,obnovio ozljedu ledja...svi ostali spremni i odmorni,pitari nam nikako neodgovaraju ali ja se nadam pobjedi da im pobjegnemo na +11 i tako ih gurnemo u ligu za opstanak!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Istina, s pitarima tesko izlazimo na kraj ali to treba biti jos veci motiv i ovo je jedna u nizu tekmi koja nam moze donijeti mirnocu u ligi za prvaka.Duljevic,Ahmetovic,Crnkic ,Bekic.....Vrlo dobra ekipa ali mislim da ipak nisu na nasem nivou i da ce Vinko naci nacin da ih napokon pobjedimo pod BB.Valjda ce i ova kisa stati a valjda cu i ja pobjeci nekako sa posla.Yebes sefa koji ne voli nogomet.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast na zasluzenoj pobjedi. Ubjedljivo najjaca ekipa lige. Vi cete na kraju sezone opet slaviti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hskzmostar
- Kontakt:
Hvala kolega,Sarajevo sam gledao skoro svaki derbi od kada se igra zajednicka liga i definitivno najlosija vasa ekipa koja je igrala pod BB...znali smo nekad postici vam 3,4 gola ,vi takodjer nama ali danas bes akcija,sansi i igre ikakve...Duljevic precijenjen ,jedino Ahmetovic solidan!MortemHz je napisao/la:Svaka cast na zasluzenoj pobjedi. Ubjedljivo najjaca ekipa lige. Vi cete na kraju sezone opet slaviti.
- hskzmostar
- Kontakt:
Igrac utakmice Jakovljevic,odlicno danas odigrao ,Katanec i on definitivno odlican stoperski par,desno krilo Colic odlican takodjer nije se reprezentativac Dulja d.krme vidio od njega,Pero standarno mada moram priznati da je defanzivu poboljsao ove sezone,Petrak i Tomic prevaga na sredini kao i uvijek ,Todorovic kao i Peko su bili duplirani pa nisu mogli igrati kako treba dok je Bilbija otvarao sa Mesom i ulazio izmedju linija sto je pravilo probleme gostima,sve u svemu odlicna timska igra koja nam donosi 30 bodova nakon 13 . kola ....Marinovic respect...danas gledam u lozi Sivric,Baric,Jovic...
- hskzmostar
- Kontakt:
Protiv Veleza dobar citavu utakmicu,danas zamjenio Bilbiju u 90 oj min!Orjuna je napisao/la:Igra li vam Pehar ikako? Kakav je?
Imao laksu povredu ...ne tesko ce se naigrati jer je Nemanja ove godine 4 gola i 7 asistencija!
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Znaci rjesili smo se pitara,sada Olimpic a onda rijesiti Zelju i Siroki i to bi bilo to za ovu sezonu a onda na proljece zarotirat ekipu, ova rezervna sto igra kup neka igra prvenstvo a ovaj prvi tim nek se fokusira na kup tj. duplu krunu:P:D
Cestitke na zasluzenoj pobjedi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- hskzmostar
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi.
Hvala,puno srece u nastavku prvenstva,valjda ce izboriti vasi ligu za prvaka pa da imamo opet dvije utakmice fine za pogledati!
- hskzmostar
- Kontakt:
Iduca protiv Velez opet B momcad...volio bi vidjeti ovaj sastav Vasilj..Stojanovic..Bogdanovic..Radeljic..Sivric..Kouadio.Zeravica..Pehar...Jovic..Acimovic...Mrkaic
Fantastična utakmica jučer, bili smo duplo bolji.. pitari nisu pošteno zapucali na gol.. Jakovlejvić igra kapetnaski zadnje dvije utakmice, svaka mu čast
Protiv veleža drugi sastav igra.. vjerojatno: Vasilj, Sivrić, Bogdanović, Radeljić, Stojanović, Pehar, Miketek, Filipović, Žeravica, Jović, Mrkaić
Protiv veleža drugi sastav igra.. vjerojatno: Vasilj, Sivrić, Bogdanović, Radeljić, Stojanović, Pehar, Miketek, Filipović, Žeravica, Jović, Mrkaić
HŠKZ!
- hskzmostar
- Kontakt:
Jbt kad realno gledas teza nam je utakmica npr protiv Zrinjski tzv B momcadi na treningu nego vecina premijerligaskih utakmica!
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi.
Hvala. Dabogda se vi raspali. Od srca. PusaMortemHz je napisao/la:Svaka cast na zasluzenoj pobjedi. Ubjedljivo najjaca ekipa lige. Vi cete na kraju sezone opet slaviti.
Prvi i jedini mostarski šampion
Hvala.predmetmrznje je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi.Hvala. Dabogda se vi raspali. Od srca. PusaMortemHz je napisao/la:Svaka cast na zasluzenoj pobjedi. Ubjedljivo najjaca ekipa lige. Vi cete na kraju sezone opet slaviti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
tko god realan komentar napiše korektno je i uzvratit. Što ko misli baš me briga ali normalne izjave i čestitke treba pozdraviti a ne vrijeđati.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Ako ti želiš Sarajevu "sve najbolje u nastavku prvenstva" ko ovo dijete iznad, to je tvoj problem. I ja sam napisao sasvim realan komentar.miki651 je napisao/la:tko god realan komentar napiše korektno je i uzvratit. Što ko misli baš me briga ali normalne izjave i čestitke treba pozdraviti a ne vrijeđati.
to što bi vi ovdje dali šupka za lajk to je vàš obraz.
zdrao
Zadnja izmjena: predmetmrznje, dana/u 23 okt 2016, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi i jedini mostarski šampion
- hskzmostar
- Kontakt:
Imas ljude i zivine,ti ocigledno pripadas zivinama ...sve i da ne misle iskreno red je zahvaliti ali to neke bonton nije naucio vec se kur...po forumu da su face!oh yeaaaapredmetmrznje je napisao/la:Ako ti želiš Sarajevu "sve najbolje u nastavku prvenstva" ko ovo dijete iznad, to je tvoj problem. I ja sam napisao sasvim realan komentar.miki651 je napisao/la:tko god realan komentar napiše korektno je i uzvratit. Što ko misli baš me briga ali normalne izjave i čestitke treba pozdraviti a ne vrijeđati.
to što bi vi ovdje dali šupka za lajk to je vàš obraz.
zdrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.