FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bravo, bravo! Drago mi je zbog njega... Markovic! 
cuj nema prenosa ja gledam imam moja tv pa mogu gledati na areni bh prenose tekmurisingforce je napisao/la:nema, na areni 4 ce biti snimak u 15 do 11..amko123 je napisao/la:ima prenos nego nema linkarisingforce je napisao/la:nema prenosa
1-0 Lendric
-
risingforce
- Kontakt:
a ok onda, na tvprofilu nije uneseno, pa sam zato mislio da nema
imam osjecaj da cemo zabiti jos 3-4 gola
- Neandertalac
- Kontakt:
Amin. Deri do kraja, ako može deset razlike.risingforce je napisao/la:a ok onda, na tvprofilu nije uneseno, pa sam zato mislio da nema
Bravo za Lendrica konacno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakav majstorski pas Markovića, sa osjećajem iz prve. I sjajan go iz ne bas lagane situacije. Odlično.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaa, kakav majstor! 
- Neandertalac
- Kontakt:
-
risingforce
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
Opet ne znas sta pišešVirtu4l je napisao/la:Katastrofapropadosmo
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Euro-golcina!
Primili gol od Olimpica, uprava napolje!
Evo i drugog, tjeraj sve.
Evo i drugog, tjeraj sve.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Odvojimo trenutak da se nasmijemo Virtuovom@ sarkazmu.Virtu4l je napisao/la:Primili gol od Olimpica, uprava napolje!
Ja prezadovoljan, tri boda su tri boda. Da imamo popraviti dosta toga to svi znaju.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
TikTak je napisao/la:Najteze utakmice. Strajk, losi, igrat ce se, nece se igrati. Tri boda odlicna, opustanje nas mentalitet i ocekujem da im Slavko j... nanu naninu u svlacionici.
- zeljoooooooooo
Veoma važna 3 boda, ali zar svaku tekmu moramo da strepimo :/
Bolji 80 puta, i onda na 2:1 samo čekaš nekakvu frljoku da usere sve.
Baš kao što sam i priželjkivao, uvezali smo par solidnih rezultata i to se odmah vidi na tabeli. I ranije smo sakupljali bodove, ali bez osjetnog pomaka na tabeli, jer je valjalo nadoknaditi sijaset prosutih bodova. Sada je priča već mnogo drugačija, i tek sa ovom tekmom se može reći da smo izašli iz krize.
Kao što napisa @TikTak, da hoće ostati nula kod Krupe i Neandertalac, da pitari otkinu bod, isto sam i ja prižaljkivao, ali ne desi se. I pored toga, napravili smo najosjetniji pomak na tabeli od početka sezone, jedino ostaje žal što sada nije -6 sa Zrinjskim.
Šta reći za Stevanovića
Neka je i lajavac zabio, nadam se da će nastaviti trpati i u Lištici aBd!!!!!
Bravo ŽeljoOoooooo!
Bolji 80 puta, i onda na 2:1 samo čekaš nekakvu frljoku da usere sve.
Baš kao što sam i priželjkivao, uvezali smo par solidnih rezultata i to se odmah vidi na tabeli. I ranije smo sakupljali bodove, ali bez osjetnog pomaka na tabeli, jer je valjalo nadoknaditi sijaset prosutih bodova. Sada je priča već mnogo drugačija, i tek sa ovom tekmom se može reći da smo izašli iz krize.
Kao što napisa @TikTak, da hoće ostati nula kod Krupe i Neandertalac, da pitari otkinu bod, isto sam i ja prižaljkivao, ali ne desi se. I pored toga, napravili smo najosjetniji pomak na tabeli od početka sezone, jedino ostaje žal što sada nije -6 sa Zrinjskim.
Šta reći za Stevanovića
Neka je i lajavac zabio, nadam se da će nastaviti trpati i u Lištici aBd!!!!!
Bravo ŽeljoOoooooo!
Kako mo je drago sto je Miro dao gol,ali i Lendric. Vratio Lendric stari friz i odmah zabija kao prije. Sto se tice ova 2 gola to su greske odbrane koja nije standardna. Nasa odbranu cine : Memije/Sinisa-Kosoric-Bocca-Stanic/Sinisa tako da ova dva gola nisu bitna. Bitna su tri boda koja su vise nego zasluzena. Atmosfera na stadionu je bila sjajna. Svi u jedan glas kako i prilici Zeljovcima. Divna noc.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Petrovic malo sere. Kakvo setanje, momci su trcali 90 minuta. Primili smo golove iz dvije sanse ali odbrane koja ne igra sto je mozda razumljivo. Al setali nisu sigurno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Dominacija Zelje nad Olimpikom,ali odbrana koja nikad nije igrala zajedno je zakazala. Nema veze sve u svemu ja zadovoljan. Sad ce i Slavko postrojiti za Siroki mozda je i dobro sto je ovako bilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."