Imam. Zasto?Tribalian je napisao/la:
Imas li ti neki posao svakodnevni?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Chat
Pa sta te covece tera onda da pratis ove gluposti i da se raspravljas sa ljudima koji ne podrzavaju Hilary? Mislio sam da blejis kuci po ceo dan i da ne radis nista pa pratis sve "aktuelnosti" . A ako vec imas neke obaveze onda mi tek nisi jasan nikako. Cek jos nesto da te pitam, jesi bio u USA nekad?SlevinKelevra je napisao/la:Imam. Zasto?Tribalian je napisao/la:
Imas li ti neki posao svakodnevni?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jeste, ali u to vrijeme to nije bilo cudno jer su demokrate bile jake na jugu, tj. bolje reci, nije bilo pravila. Ova danasnja mapa je uspostavljena tek nekad u osamdesetim, i od tada se nije puno promjenila.tuzlak1987 je napisao/la:
Texas je npr dobio kao demokrata Kenedi
Ne kontam te...Tribalian je napisao/la:
Pa sta te covece tera onda da pratis ove gluposti i da se raspravljas sa ljudima koji ne podrzavaju Hilary? Mislio sam da blejis kuci po ceo dan i da ne radis nista pa pratis sve "aktuelnosti" . A ako vec imas neke obaveze onda mi tek nisi jasan nikako. Cek jos nesto da te pitam, jesi bio u USA nekad?
Ja nisam nikad krocio na tlo Srbije ali svaki puta kad su izbori nadam se da Ceda nesto napravi,dosad doduse zalud ali..
A ovo sa SAD ,ne znam kome moze bit nezanimljivo pratit.
Dobro mladji od 20 ok kontam ali brate ovakav duel u borbi za Bijelu kucu ne iskomentarisati je grehota pa zivjeli i u Zambiji..
Da ne pominjem svrstavanje na stranu republikanaca ili demokrata.
Ja sam aktivan na tim poljima od prvog dana kad sam procitao da ce se Barack kandidovati na predizborima demokrata ..
Koliko hiljada mailova sam dobio ne znam ni ja sam
Dobro mladji od 20 ok kontam ali brate ovakav duel u borbi za Bijelu kucu ne iskomentarisati je grehota pa zivjeli i u Zambiji..
Ja sam aktivan na tim poljima od prvog dana kad sam procitao da ce se Barack kandidovati na predizborima demokrata ..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, prati i on, samo je nervozan zbog prezimena buduce predsjednice.madridist je napisao/la:Ja nisam nikad krocio na tlo Srbije ali svaki puta kad su izbori nadam se da Ceda nesto napravi,dosad doduse zalud ali..![]()
I, ameri su doveli demokratiju do savrsentva: crveno ili plavo.
Hteo sam da kazem da ljudi obicno iz dosade prate te gluposti npr. odes na politicki forum iz Srbije i vidis tamo gomilu dzabalebarosa koji tupe qrac o svetskoj politici , analiziraju sve sto vide na tv-u a skoro da nemaju dodira sa spoljnim svetom i realnoscu, isto je kod vas na klix-u. Zato ti kazem da me cudi sto te toliko interesuje. A sport ne mesaj sa tim, sport je strastSlevinKelevra je napisao/la:
Ne kontam te...Isto bi mogao reci za bilo koji sport, 'koji qurac pratis gluposti'. I, ne... nisam.
Pitao sam te da li si bio u USA , da vidim da se mozda tu ne krije kljuc tvoje ljubavi prema toj drzavi.
Ti volis da te neko tapse po ramenu, da prica ono sto volis da cujes, volis da te laze neko. Vecina ljudi to ne voli. A to da ce taj da pobedi , to druze neces da docekas.madridist je napisao/la:Ja nisam nikad krocio na tlo Srbije ali svaki puta kad su izbori nadam se da Ceda nesto napravi,dosad doduse zalud ali..![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jednostavno, interesuje me. Zanimljivo mi je, na granici, ako i nije showbiz. Isto kao i americki football. 99% ljudi kod nas ne zna ni pravila i gleda u tebe kao u cudo kad kazes da pratis. Ja sam davno digao ruke od domace politike, a od svih stranih, americka je najzanimljivija, a znam jezik... Isto kao sa lose droge predjes na cist kokain.Tribalian je napisao/la:
Hteo sam da kazem da ljudi obicno iz dosade prate te gluposti npr. odes na politicki forum iz Srbije i vidis tamo gomilu dzabalebarosa koji tupe qrac o svetskoj politici , analiziraju sve sto vide na tv-u a skoro da nemaju dodira sa spoljnim svetom i realnoscu, isto je kod vas na klix-u. Zato ti kazem da me cudi sto te toliko interesuje. A sport ne mesaj sa tim, sport je strasta politika nije, politika je tupljenje qrca u svrhu lopovluka.
Pitao sam te da li si bio u USA , da vidim da se mozda tu ne krije kljuc tvoje ljubavi prema toj drzavi.
Uđem ko debil da čitam komentare na onim ispovijestima, i izbediram se od količine dvostrukih aršina 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ko bi rekao da junk food može od čovjeka napraviti zombiea. Nemam snage kao da sam u Space Jamu.
Pusti te sto ih nista u zivotu ne zanima. Lijepo je dolaziti do novih stvari na ovoj temi.Federer17 je napisao/la:Tvoji jarani se bune sto sam napisao duzi post, o onome o cemu ti i ja uglavnom diskutujemo.sekerbay je napisao/la: a sta je to bilo sinoc?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Dosta je bilo onanisanja tuđeg naroda u bosanskom kraljevskom gradu Bobovcu, uskoro se sprema iznenađenje 
- Donnie Darko
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Kako se zove, da nije VirtoBosniacum Lilium je napisao/la:Bosnjak premijer Crne Gore?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ponudili su nam tek, vidjet cemo. Virto je komunjaralegenda reala je napisao/la:Kako se zove, da nije VirtoBosniacum Lilium je napisao/la:Bosnjak premijer Crne Gore?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Onda Virto zna sta valja.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
Sta ti je, Virto SDA-ovac do grobaBosniacum Lilium je napisao/la:Ponudili su nam tek, vidjet cemo. Virto je komunjaralegenda reala je napisao/la:Kako se zove, da nije VirtoBosniacum Lilium je napisao/la:Bosnjak premijer Crne Gore?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Najjače kada neko kaže da se od sutra mijenja 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.