AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Aaaaa otkad ovaj osjecaj nisam imao 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zadnjih 6 utakmica, 5 pobjeda i remi! Uz 4 clean sheeta! Samo ovako nastaviti, boriti se i skupiti što više bodova u naredna dva mjeseca.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Vec u utorak protiv Genove, tesko gostovanje ali uz ovakav pristup nista nije nemoguce. Mada valja odmorit igrace, nema puno vremena. Svaka cast momci na ovoj radosti, uzivajmo veceras kolektivno. FORZA MILAN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- LegendKiller
- Kontakt:
Kakva pobjeda odavno se nisam ovako radovao pobjedi Milana. Svaka čast momcima naročito Donarumi i Locateliu. Nadam se da je Locateli trasirao sebi put ka vrhu. Mada mora još raditi ne smije gubiti lopte onako, ali doći će i to vremenom.
Još jednom bravo za nas sve, pobijediti ovakav Juventus je velika stvar.
Još jednom bravo za nas sve, pobijediti ovakav Juventus je velika stvar.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
imao sam vidjenje da ce biti 0:1, ali je potegnulo na drugu stranu.
svaka cast momcima, svima redom, pogotovo monteli koji je uz ovakav roster dosao na bod juventusu poslije 9 kola.
ima u igri mana boze moj (pogotovo prvo poluvrijeme, drugo je bilo bolje), ne mozes ni ocekivati od njih neki atomski fudbal jer nisu takav kvalitet, ali izvucen je iz njih maksimum, pa cak i vise od toga.
ajde sve na stranu, ali paleta kako igra, sta je ono onako...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovo sa defanzivom i izmjenama me umalo dotuklo, govedo Polia kad sam vidio mislio sam gotovo je sve, još i Gomeza uvodi jbt
Forza Milan!
Cestitke Rossoneri odlicna tekma i jos jedna golcina malog Loccatelija.
Al kakva odbrana Donarume u zadnjim sekundama. :O
Imate mladu i borbenu ekipu nadam se da ce konacno da vas krene.
Al kakva odbrana Donarume u zadnjim sekundama. :O
Imate mladu i borbenu ekipu nadam se da ce konacno da vas krene.
- Beduin
- Kontakt:
Kakav vikend jbt, dijete od 18 godina rusi Juventus eurogolom, Sloboda pobijedi Listicu. Ne mogu zamisliti bolju subotu. Mozda jos kakva seka da mi dodje sad da je opalim i to je vrhunac veceri.
Nikoga ne mozes posebno izdvojiti, malo mi Kuco steka i jedva se vidi na terenu, ali generalno svi igracu pozrtvovanoscu nadoknadjuju nedostatke.
Locateli samo jos da dotjera ovo gubljenje lopti na svojoj polovici i vec sad je vrhunski igrac, jer ima sjajan sut i pregled lopte, nekoliko puta je poslao dugu loptu napred i to ravno u noge suigracu.
Paleta je u zivotnoj formi i od ovakvog Palete Rom moze dosta jos nauciti, vrhunski su par. Nasoj sreci nema kraja nakon ovakve pobjede, pogotovo protiv tima koji ne zna za fair play, jesu klosari ispali.
Nikoga ne mozes posebno izdvojiti, malo mi Kuco steka i jedva se vidi na terenu, ali generalno svi igracu pozrtvovanoscu nadoknadjuju nedostatke.
Locateli samo jos da dotjera ovo gubljenje lopti na svojoj polovici i vec sad je vrhunski igrac, jer ima sjajan sut i pregled lopte, nekoliko puta je poslao dugu loptu napred i to ravno u noge suigracu.
Paleta je u zivotnoj formi i od ovakvog Palete Rom moze dosta jos nauciti, vrhunski su par. Nasoj sreci nema kraja nakon ovakve pobjede, pogotovo protiv tima koji ne zna za fair play, jesu klosari ispali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ali sta Gigio na kraju odbrani, pa momak je golmanski Messi, ovo se radja jednom u pedeset godina.Vec sada je jedan od deset najboljih golmana u Evropi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Velika pobjeda tesko je sad reci nesto pametno, imalo se i srece ali se igralo borbeno dugo nisam vidio ovakvu borbu pa se i sreca zasluzila.
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Monteli ipak ide vecina zasluga, svaka cast covjeku sta je od njih napravio. Nije sad da je kvalitet igre fantastican, ali nadomjesti se to nekako borbenoscu i odgovarajucom taktikom, pogotovo se napredovalo po pitanju smislenih akcija u napadu i efikasnosti, imam dojam da nam sve ulazi u mrezu. O odbrani da ne pricamo, Sinisa je poceo, Montela doveo do skoro savrsenosti sa (iznad)prosjecnim igracima.
Sad me bas zanima kako ce uklopiti zimska pojacanja, bojim se da nas ne poremete jadna ti majka...
sve u svemu cast momcima, jos inter klepiti i mirna bosna
Sad me bas zanima kako ce uklopiti zimska pojacanja, bojim se da nas ne poremete jadna ti majka...
sve u svemu cast momcima, jos inter klepiti i mirna bosna
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Sada kad Ćelo kaže "imamo šampione u ekipi ne trebaju nam pojačanja"!
-
celikmilan
- Kontakt:
Jest fino nakon tuširanja (morao sam) pogledati komentare i naše kao i njihove. Neizmjerno sam sretan nakon ovakve pobjede. Ne mogu opisati kako mi je drago što im je sudija poništio onaj čini se regularan gol. Koja golčina Locatellija i kakva odbrana Donnarumme u zadnjoj sekundi
.
Nadam se da Se Niang nije povrijedio da ne bi gledali Polija koji samo maše onim rukama. Na sreću da nije dobio drugi žuti. A to što ovi nisu vratili loptu to ide njima na dušu.
Nadam se da će već na zimu biti vrijedni na dovođenju igrača jer kad smo sa ovakvom sredinom drugi na tabeli kako li ćemo tek igrati sa nekom većom kvalitetom.
Nadam se da Se Niang nije povrijedio da ne bi gledali Polija koji samo maše onim rukama. Na sreću da nije dobio drugi žuti. A to što ovi nisu vratili loptu to ide njima na dušu.
Nadam se da će već na zimu biti vrijedni na dovođenju igrača jer kad smo sa ovakvom sredinom drugi na tabeli kako li ćemo tek igrati sa nekom većom kvalitetom.
Treba dovesti kakvog dobrog stopera da grije klupu Paleti
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Cestitke, niste zasluzili pobjedu ali realno nismo ni mi

Iskreno cestitam svim Rossonerima.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Uhhh jedva sam izdrzao do kraja tekme, jos da udje onaj zadnji sut tacno bi sve porazbijao.
Konacno smo muljnuli penzionerku, lego joj je i djeci dodatak
Forza Milan
Konacno smo muljnuli penzionerku, lego joj je i djeci dodatak
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.