NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
završio juve, prebacim na koledž football, bezveze, izgleda da A&M ne može ništa alabami, nisu još prešli centra kako,treba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo Aggiesa u igri 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da, ipak mogu iako su 25 min izgledali ko levati
we have a game!
we have a game!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako se samoubise sa ovim roughing the passer na 3rd downu, tačno bih ovom biseru oduzeo školarinu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da, kad idiot napravi tako nešto na 3rd and long, ja bi ga natjerao da uči za kaznu 
usraše aggiesi sami sve
odo spavat
odo spavat
WOW! ohio state izgubio od penn state i to na kick six
mislim da se njima sa tim ništa ne mijenja i da ako dobiju sve do kraja (a sce teže tekme igraju kući) idu komotno u playoff, ali penn state? come on??
mislim da se njima sa tim ništa ne mijenja i da ako dobiju sve do kraja (a sce teže tekme igraju kući) idu komotno u playoff, ali penn state? come on??
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sir Oliver
- Kontakt:
Utakmica u Londonu je u 15.30?
Kako je Myles Garrett odigrao sinoć? Jeli igrao protiv Robinsona?
Da.Sir Oliver je napisao/la:Utakmica u Londonu je u 15.30?
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
da, izjednačio je tip NCAA rekord u jardima. texas tech je jedan od rijetkih koledža koji igra pretežno passing game, uvijek su to radili. i mayfield je bio tamo prije nego se transferovao u oklahoma. bio je walk-on i nisu mu htjeli dati stipendiju jer je trčao i premalo bacaorio_Ferdy88 je napisao/la:
- Sir Oliver
- Kontakt:
Kako ja uvijek nasjednem na hype oko ovih kilnaca sa koledža... Bio sam uvjeren da Eaglesi treba da trejdaju pikove i da na draftu uzmu Johnny Football-a...
Sad gledam ovog Lamar Jackson i kontam, jel to pušenje marketinga ili je mali dobar ?
Sad gledam ovog Lamar Jackson i kontam, jel to pušenje marketinga ili je mali dobar ?
odličan je Lamar .... za koledža 
za NFLa je već pitanje, QBovi sa tim stilom igre uglavnom završe na nosilima. on nije fizički jak poput Cama niti je igrač tipa Wilsona koji je doktorirao izbjegavanje tacklova, on je brz i okretan,a takv obično kad tad udari u zid. vidjećemo, on mora još najmanje jednu sezonu ostati na koledžu
P.S. šteta što eaglesi nisu draftovali johnnyja
za NFLa je već pitanje, QBovi sa tim stilom igre uglavnom završe na nosilima. on nije fizički jak poput Cama niti je igrač tipa Wilsona koji je doktorirao izbjegavanje tacklova, on je brz i okretan,a takv obično kad tad udari u zid. vidjećemo, on mora još najmanje jednu sezonu ostati na koledžu
P.S. šteta što eaglesi nisu draftovali johnnyja
- Sir Oliver
- Kontakt:
Šteta da, uvjeren sam da je ondje bilo materijala za odličnog igrača... Dogodilo se da koliko god je on glup, dodje u tim gdje je većina i gorih i ode karijera u krasni k... U Brownsima bi i našli načina da i Brady-ja upropaste...jestamaji je napisao/la:P.S. šteta što eaglesi nisu draftovali johnnyja
- Sir Oliver
- Kontakt:
Dobro krenu u utakmicu i onda useru... To je jače od njih, ne mogu si pomoći...
Ma hejta @jesta EagleseSir Oliver je napisao/la:Šteta da, uvjeren sam da je ondje bilo materijala za odličnog igrača... Dogodilo se da koliko god je on glup, dodje u tim gdje je većina i gorih i ode karijera u krasni k... U Brownsima bi i našli načina da i Brady-ja upropaste...jestamaji je napisao/la:P.S. šteta što eaglesi nisu draftovali johnnyja
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja ekipa od ove dvije zna izgubiti na smjesniji nacin izgubiti ce..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva je ovo qrcobolja u ekipama Ramsa i Giantsa. Svi cekaju samo zadnjih 5 minuta 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.