FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
to 2,
tema mora ostati
Ja vjerujem da je taj dvomeč u West Hercegovini još uvijek tabu temaIker C je napisao/la:Ne pamti on taj dvomeč jer je tad još išao u vrtić te je morao na spavanje prije 20 sati .Strauss je napisao/la:Vidi ugroženih što su se raskomotili. Briše li vam ko postoveDira li vas ko. Ima li trećeg
![]()
Majko moja gledam ovaj nedorečeni HŠKŠSDDGHKDSKD Svetinja se toliko digao kao da se Partizan nikad nije desio
Jel to neka provjerena informacija.. Nemoj da siris te lazi o Amaru. Super je i sve, al pare nije ulozio sam. Zujo fol nista nije dao, halo ba... Odakle ti to vadis, iz svoje glave..djale je napisao/la: jasta je vec spao na Amara, al nema veze.Onaj strucnjak Žujo nije u stanju da nadje gen.sponzora a sad nesto palamudi. Ima li neka bolja opcija od Osima? Opet neki hotici,krunic i sl.. Amar je jedini dosao sa svojim parama(koje je casno zaradio) ulozio u klub i vratilo mu se titulom. Za vece rezultate treba 10 Amara ako se hoce rezultat odmah ili odredjeni vremenski period da tim a i klub sazriju. Meni je draze ovo drugo , ne volim vjestacke stvari al Amar je jedina Željina buducnost ako mu se kriminalci opet ne natovare na kosti kao prosli put.
I za ovaj neuspjeh su krivi ljudi iz uprave isto kao i igraci. Ima tu posla. Ako si radio u klubu znat ces o cemu pricam. Zujo ulaze u klub i daje ljudima plate da rade. Ne radi Zujo na platama, na sponzorima, i stvarima. On je direktor kluba, i sve potpisuje. Ako ti mozes naci gen sponzora jakog i imas stela i neko ce ti reci evo ja cu biti sponzor sto vecina nece, nije problem, napravi plan i ja cu te kod Zuje odvest da se ode i dogovori ako ti je business plan dobar i ako je sponzor uopce voljan gledat to i ako ima vremena. Cuj pricate o dvojici imena ko da oni rade posao kluba. Amarovo je da trenira a Zujino da bude Direktor. Ostali rade posao.
Strauss je napisao/la:Ja vjerujem da je taj dvomeč u West Hercegovini još uvijek tabu temaIker C je napisao/la:Ne pamti on taj dvomeč jer je tad još išao u vrtić te je morao na spavanje prije 20 sati .Strauss je napisao/la:Vidi ugroženih što su se raskomotili. Briše li vam ko postoveDira li vas ko. Ima li trećeg
![]()
Majko moja gledam ovaj nedorečeni HŠKŠSDDGHKDSKD Svetinja se toliko digao kao da se Partizan nikad nije desio
SVE JE ZA LJUDE PA TAKO I REZULTAT..ALI ONAKVO NEZALAGANJE I NEZAINTERESIRANOST
Ne rise FK Sarajevo je imalo evropski izlet iz snova prije god. dana, uradili smo fantasticne stvari i za nas i bh fudbal, isto tako i predhodnih godina izbacivsi rumune, belgijance itd. niti jedan klub se u bosni ne moze pohvaliti takvim nastupima u evropi to je sugurno.Dove87 je napisao/la:To samo pokazuje da ste nastali od nas i da smo vam uzor jer se svi vama smiju radi nas haha...sa67 je napisao/la: Negovorimo samo mi. Pa svi nam se smiju zbog vas
Kad se kaze u svijetu Sarajevo, svi ce reci aa daaa zeljeznicar iz Sarajeva a ne neki FK Sarajevo.
Hvala sto si ti jedini pitar koji to priznaje
Ima pitaru vaznijih tema za vas kao postavljanje nekih led ekrana ili blekica sto gluposti izvaljuje ili neka tri nova pojacanja. Mislim Zeljo vama jeste uspijeh pa samo njega gledate i komentarisete. To ce uvijek ostati al smanjite malo.. Al fakat u gradu svi pitari nesto pricaju o Zelji a nikako o Sarajevu.. Smijesno i Zalosno bas al tako je.
Meni je veca blamaza od Turaka izgubit KUCI sa tolikom razlikom nego mi u IZRAELU a jos se nismo ni trudili.. A vi ste se trudili pa toliko izgubili... ZATO SHHH
ja kolko pacenika...sta rade moderatori ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Mi nismo pacenici19TM87 je napisao/la:ja kolko pacenika...sta rade moderatori ?
- Pinki tm`87
- Kontakt:
TEMA NEK SE ZAKLJUCA ! PORISU POSTOVI I PODIJELE BANOVI PROVOKATORIMA !
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
Ljudi sto sam se obradovo.Komsija mi kupio Audi 6.A ja mozda nekad i kupim ali sad je to nemoguce.Tako i njanje ocekuju titulu ali nemoguca misija.Trenutno mi smo prvi i sve do zavrsetka sezone.Njanje bi mozda mogli u europu prvo nek nabave hobotnicu mozda i bude nesto.
jest i osramotise se jer su fulili par cistih golova a mogli proci i kluz i ici dalje...junuz23 je napisao/la:Ne rise FK Sarajevo je imalo evropski izlet iz snova prije god. dana, uradili smo fantasticne stvari i za nas i bh fudbal, isto tako i predhodnih godina izbacivsi rumune, belgijance itd. niti jedan klub se u bosni ne moze pohvaliti takvim nastupima u evropi to je sugurno.Dove87 je napisao/la:To samo pokazuje da ste nastali od nas i da smo vam uzor jer se svi vama smiju radi nas haha...sa67 je napisao/la: Negovorimo samo mi. Pa svi nam se smiju zbog vas
Kad se kaze u svijetu Sarajevo, svi ce reci aa daaa zeljeznicar iz Sarajeva a ne neki FK Sarajevo.
Ima pitaru vaznijih tema za vas kao postavljanje nekih led ekrana ili blekica sto gluposti izvaljuje ili neka tri nova pojacanja. Mislim Zeljo vama jeste uspijeh pa samo njega gledate i komentarisete. To ce uvijek ostati al smanjite malo.. Al fakat u gradu svi pitari nesto pricaju o Zelji a nikako o Sarajevu.. Smijesno i Zalosno bas al tako je.
Meni je veca blamaza od Turaka izgubit KUCI sa tolikom razlikom nego mi u IZRAELU a jos se nismo ni trudili.. A vi ste se trudili pa toliko izgubili... ZATO SHHH
halo izadje sam i predje golmana i fuli gol. ja mislim da je to veca blamaza od 3 primljena gola... a par se puta desilo na tim vasim uspjesima.. isto kao sto kazete juniori bi bolje igrali od zelje, i ja kazem svaki bi junior zabio golove iz situacija koje ste vi imali protiv kluza... ZDRAO... I tada su vam se smijali. A mogli ste bas dogurat... Ne kao zeljo kad je bio u Polufinalu davno nekad i kad se igrao FUDBAL a ne RUKOMET kao sada nas fudbal, al mogli ste dogurat.. I djaba vam sve evropske utakmice i pare koje ste dobili kad ih nema i kad ste upali u krizu i kad ste bojkotovali upravu koja vas je i dovela do tog uspjeha..
Ne, vi ste dobili Audi.... ali 5Alipasino je napisao/la:Ljudi sto sam se obradovo.Komsija mi kupio Audi 6.A ja mozda nekad i kupim ali sad je to nemoguce.Tako i njanje ocekuju titulu ali nemoguca misija.Trenutno mi smo prvi i sve do zavrsetka sezone.Njanje bi mozda mogli u europu prvo nek nabave hobotnicu mozda i bude nesto.
Evo ga javio se.Sta sam vam reko.
@Dove87...poredjenje ti je za 5 
Zujo direktor? 
mozda je bolje ako kazem da je veca blamaza izgubit kuci sa mrezom punom golova od turaka nego u izraelu protiv hapoela...junuz23 je napisao/la:@Dove87...poredjenje ti je za 5
a
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 14 jul 2010, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC
šteta za sinoć, na kraju dobro je Željo prošao, ali vidi se razlika u pripremi, ipak su ovi stabilan klub imaju velika ulaganja, samo sam ipak očekivao hrabriju igru, sretno vam u revanšu bar da dostojno ispadnete uz pobjedu
Dove87 je napisao/la:To samo pokazuje da ste nastali od nas i da smo vam uzor jer se svi vama smiju radi nas haha...sa67 je napisao/la: Negovorimo samo mi. Pa svi nam se smiju zbog vas
Naravno ,sada svi u svijetu kazu aa daaaa petardaaaaaa, valjda im lakse izgovoriti nego zeljeznicar
Meni je veci merak odigrati sa Turcima 2:2 u sred Istambula, nego primiti sedmicu u Bugarskoj
Pocni navijati za neki drugi klub, spasi se sramote i promjeniti nik u Tobe2010
Gdje je onaj sto broji koliko ima do tekme.. Srijeda, Kosevo, ZELJO - HAPOEL.
Z.E.LJ.E.Z.N.I.C.A.R jos uvijek Champione
Z.E.LJ.E.Z.N.I.C.A.R jos uvijek Champione
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, Marokanci58 i 26 gostiju.