Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Sta se desava sa Mikijem, na PESu i FIFAi je odlican 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Odličan intervju Pereire, nadam se da ćemo sledeće sezone vidjeti najbolje od momčine.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z4NrRbwVhs
To je to sto se Wazze tice, nazalost. Ova povreda po njega je dosla u najgore moguce vrijeme, cak i neka bude odsutan samo par meceva. Ne samo da je izgubio mjesto u klubu neg i repci i to nekak bas u isto vrijeme.
Problem po kapitena predstavlja i guzva na pozicijama gdje djeluje, pa tak u vrhu imamo tri opcije, ispod dvije, dok krila i ne treba uzimati u razmatranje jer tu ne moze nista ponuditi.
Izgleda da je Jozo otp nasao udarnih 11 i sada ce to da uoblici te lagano zapecati vlasiti stil igre.
Problem po kapitena predstavlja i guzva na pozicijama gdje djeluje, pa tak u vrhu imamo tri opcije, ispod dvije, dok krila i ne treba uzimati u razmatranje jer tu ne moze nista ponuditi.
Izgleda da je Jozo otp nasao udarnih 11 i sada ce to da uoblici te lagano zapecati vlasiti stil igre.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kojih 11 je to?
Onaj sastav protiv Poola sa mozda dvije izmjene, zato sam rekao otp. Martial i Mata nadomak prve postave, a izgleda da cemo se Felle nagledati dok se ne rijesi pitanje dm-a (dugorocno gledano).
Shaw ima ozb problema po pitanju spreme nakon onog loma pa ce trebati mozda i dva mjeseca da vidimo da li je u stanju iznijeti sezonu il ce biti neka alternativa Blindu.
Shaw ima ozb problema po pitanju spreme nakon onog loma pa ce trebati mozda i dva mjeseca da vidimo da li je u stanju iznijeti sezonu il ce biti neka alternativa Blindu.
Ima mozda 7 sigurnih igraca, De Gea, Valencia, Bailly, Smalling, Herrera, Pogba, Ibrahimovic
100% sportski i krajnje opušten potpis
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Morgana ni u planu, neće se on naigrati, Memphis isto. Shaw mora u prvu postavu, on i Tony su naši najbolji bekovi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Treba ganjat desno krilo i beka desnog iako je Antonio odlican al treba.
Veza je ok jos kad Mensah tu uleti bice to top.
Rooneya prodat i njemu i nama dobro,zaradice fino a i mi cemo,uz to ce biti fina odsteta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Veza je ok jos kad Mensah tu uleti bice to top.
Rooneya prodat i njemu i nama dobro,zaradice fino a i mi cemo,uz to ce biti fina odsteta.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I Miki isto, sve više mislim da smo ga uzeli samo da bi Raiolu nagovorili da nam isporuči Pogbu, nigdje ga 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma na ljeto prodas Younga,Roja,Moegana,Depaya,Jonesa ,dovest par igraca a racunat izbiljni na Mensaha i Petreiru vratit sa posudbe pa vidjet kako je napredovao. Ima tu joa malaca u akademiji,polahko ih uvodit u prvi tim
Zeljeznicar! 1921 !
Bod ko kuca i danas, prezadovoljan.
Miki je svima izgleda enigma. Covjek sigurno ima kvalitet ali kao da je neko puskom tjerao Moua da ga dovede jbte, lik mu nije uopste interesantan.
Volio bih vidjeti Ibru na klupi, smatram da dosta usporava ofanzivni protok lopte ali i samu igru, presing ne moze izvrsiti. Respektujem ga ali bih radije koristio Rashforda nego njega.
Miki je svima izgleda enigma. Covjek sigurno ima kvalitet ali kao da je neko puskom tjerao Moua da ga dovede jbte, lik mu nije uopste interesantan.

Volio bih vidjeti Ibru na klupi, smatram da dosta usporava ofanzivni protok lopte ali i samu igru, presing ne moze izvrsiti. Respektujem ga ali bih radije koristio Rashforda nego njega.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Re: RE: Re: Manchester United FC
Mislim sa nije fer suditi momku sa 3 odigrana poluvremena, Mourinho je ispočetka čekao s njim al' je imao plan da ga polako uvodi i uklapa u sistem. U tome ga je spriječila povreda i sad ponovo moramo čekati na to, od sljedeće utakmice ga možemo očekivati u rosteru. U ovoj trenutnoj postavci gdje nam je Mata amf, Pogba i Herrera ispod, Miki će odlično doći na toj desnoj strani. Imali bi četvoricu igrača tehnički fenomenalnih i kada bi se to uigralo mislim da bi naša igra bila na zavidnom nivou, barem što se tiče ofanzive.rio_Ferdy88 je napisao/la:I Miki isto, sve više mislim da smo ga uzeli samo da bi Raiolu nagovorili da nam isporuči Pogbu, nigdje ga
Prednosti Ibre su skok igra, odlicno otvaranje, zna sacuvati loptu pod pritiskom plus sto je vrhunski paser kada se povuce dublje.
Msm da se ubio sa ovakve meceve.
Msm da se ubio sa ovakve meceve.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Još da ne maši zicere 

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Onu zavijusu Pogbe tesko da bi pospremio i Ruud iz najboljih dana.
Istina bilo je promasaja protiv Stokea itd., ali ima veliki uticaj na igru i jednostavno mora igrati.
Istina bilo je promasaja protiv Stokea itd., ali ima veliki uticaj na igru i jednostavno mora igrati.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Na to dodaj Martiala i Shawa i to bi otprilike treb'o bit isprofiliran sastav. Rashford, Blind, Mata, Rooney, Miki, Lingard, Fellaini, Carrick kao prve sljedeće opcije za svoje pozicije i to je to. Ostali teško mogu do ozbiljnije minutaže prema trenutnoj situaciji.RiNo je napisao/la:Ima mozda 7 sigurnih igraca, De Gea, Valencia, Bailly, Smalling, Herrera, Pogba, Ibrahimovic
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Sinoc sam ga gledao protiv Gijona. Imao je losih poteza dosta. Znam da moze bolje ali s obzirom na igru dobro mu trener i vjeruje.Devi1 je napisao/la:Odličan intervju Pereire, nadam se da ćemo sledeće sezone vidjeti najbolje od momčine.
Borthwick Jackson je svoj loan spell dobro poceo ali se izgubio iz prvih 18. Vrlo vjerovatno da ce ga Jozo vratiti u januaru.
To Wazza povrijedjen?
Koliko promašenih zicera Ibre danas očekujemo?
Naravno, ako priđemo golu. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- red devil88
- Kontakt:
Nitro je napisao/la:Koliko promašenih zicera Ibre danas očekujemo?Naravno, ako priđemo golu.
Od kud toliki pesimizam druze ?
Glory Glory Man United !!! 

Nije pesimizam, već realnost. Mourinho uvijek igra defanzivno protiv teških protivnika u gostima. Ako si mislio za zicere i Ibru, zadnji gol u PL je dao 10.9.2016 ako se ne varam i promašio je nekoliko zicera koji su nas koštali 3-6 bodova.red devil88 je napisao/la:Nitro je napisao/la:Koliko promašenih zicera Ibre danas očekujemo?Naravno, ako priđemo golu.
Od kud toliki pesimizam druze ?
Going on up to a spirit in the sky...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.