Ne, vi ste dobili Audi.... ali 5Alipasino je napisao/la:Ljudi sto sam se obradovo.Komsija mi kupio Audi 6.A ja mozda nekad i kupim ali sad je to nemoguce.Tako i njanje ocekuju titulu ali nemoguca misija.Trenutno mi smo prvi i sve do zavrsetka sezone.Njanje bi mozda mogli u europu prvo nek nabave hobotnicu mozda i bude nesto.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo ga javio se.Sta sam vam reko.
@Dove87...poredjenje ti je za 5 
Zujo direktor? 
mozda je bolje ako kazem da je veca blamaza izgubit kuci sa mrezom punom golova od turaka nego u izraelu protiv hapoela...junuz23 je napisao/la:@Dove87...poredjenje ti je za 5
a
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 14 jul 2010, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC
šteta za sinoć, na kraju dobro je Željo prošao, ali vidi se razlika u pripremi, ipak su ovi stabilan klub imaju velika ulaganja, samo sam ipak očekivao hrabriju igru, sretno vam u revanšu bar da dostojno ispadnete uz pobjedu
Dove87 je napisao/la:To samo pokazuje da ste nastali od nas i da smo vam uzor jer se svi vama smiju radi nas haha...sa67 je napisao/la: Negovorimo samo mi. Pa svi nam se smiju zbog vas
Kad se kaze u svijetu Sarajevo, svi ce reci aa daaa zeljeznicar iz Sarajeva a ne neki FK Sarajevo.
Hvala sto si ti jedini pitar koji to priznaje
Ima pitaru vaznijih tema za vas kao postavljanje nekih led ekrana ili blekica sto gluposti izvaljuje ili neka tri nova pojacanja. Mislim Zeljo vama jeste uspijeh pa samo njega gledate i komentarisete. To ce uvijek ostati al smanjite malo.. Al fakat u gradu svi pitari nesto pricaju o Zelji a nikako o Sarajevu.. Smijesno i Zalosno bas al tako je.
Meni je veca blamaza od Turaka izgubit KUCI sa tolikom razlikom nego mi u IZRAELU a jos se nismo ni trudili.. A vi ste se trudili pa toliko izgubili... ZATO SHHH
Naravno ,sada svi u svijetu kazu aa daaaa petardaaaaaa, valjda im lakse izgovoriti nego zeljeznicar
Meni je veci merak odigrati sa Turcima 2:2 u sred Istambula, nego primiti sedmicu u Bugarskoj
Pocni navijati za neki drugi klub, spasi se sramote i promjeniti nik u Tobe2010
Gdje je onaj sto broji koliko ima do tekme.. Srijeda, Kosevo, ZELJO - HAPOEL.
Z.E.LJ.E.Z.N.I.C.A.R jos uvijek Champione
Z.E.LJ.E.Z.N.I.C.A.R jos uvijek Champione
Kad ste igrali u IstaMbulu?sa67 je napisao/la:Dove87 je napisao/la:To samo pokazuje da ste nastali od nas i da smo vam uzor jer se svi vama smiju radi nas haha...sa67 je napisao/la: Negovorimo samo mi. Pa svi nam se smiju zbog vas
Kad se kaze u svijetu Sarajevo, svi ce reci aa daaa zeljeznicar iz Sarajeva a ne neki FK Sarajevo.
Hvala sto si ti jedini pitar koji to priznaje
Ima pitaru vaznijih tema za vas kao postavljanje nekih led ekrana ili blekica sto gluposti izvaljuje ili neka tri nova pojacanja. Mislim Zeljo vama jeste uspijeh pa samo njega gledate i komentarisete. To ce uvijek ostati al smanjite malo.. Al fakat u gradu svi pitari nesto pricaju o Zelji a nikako o Sarajevu.. Smijesno i Zalosno bas al tako je.
Meni je veca blamaza od Turaka izgubit KUCI sa tolikom razlikom nego mi u IZRAELU a jos se nismo ni trudili.. A vi ste se trudili pa toliko izgubili... ZATO SHHH
Naravno ,sada svi u svijetu kazu aa daaaa petardaaaaaa, valjda im lakse izgovoriti nego zeljeznicar
Meni je veci merak odigrati sa Turcima 2:2 u sred Istambula, nego primiti sedmicu u Bugarskoj
Pocni navijati za neki drugi klub, spasi se sramote i promjeniti nik u Tobe2010
Ma nema potrebe, ja odoh na pivas postoji jako mnogo stvari u zivotu koji su bitniji od fudbala i fudbalske demagogije.....ali ovo se ne moze propustiti, ko ce cekati jos 8 godina da vam krv pije na slamkicu i to samo onako kako mrski pitari to rade, brutalno i bez milosti. Jos se litex nije ohladio kako treba a sad jos i ovoIker C je napisao/la:Moram se moderatoru najebati malo mame kako bi me banovao ,jer očigledno ga ja moram opomenuti kako bi počeo raditi svoj posao
Hajd **** lagano u skokovima i vrati se na obronak Jarcedola odakle si potekao pa odozgo navijaj sa svoj klubic.junuz23 je napisao/la:Ma nema potrebe, ja odoh na pivas postoji jako mnogo stvari u zivotu koji su bitniji od fudbala i fudbalske demagogije.....ali ovo se ne moze propustiti, ko ce cekati jos 8 godina da vam krv pije na slamkicu i to samo onako kako mrski pitari to rade, brutalno i bez milosti. Jos se litex nije ohladio kako treba a sad jos i ovoIker C je napisao/la:Moram se moderatoru najebati malo mame kako bi me banovao ,jer očigledno ga ja moram opomenuti kako bi počeo raditi svoj posao
Sikter.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Nema potrebe da se spustas na takav nivo, ne znam cemu vrijedjanje...drop je napisao/la:Hajd **** lagano u skokovima i vrati se na obronak Jarcedola odakle si potekao pa odozgo navijaj sa svoj klubic.junuz23 je napisao/la:Ma nema potrebe, ja odoh na pivas postoji jako mnogo stvari u zivotu koji su bitniji od fudbala i fudbalske demagogije.....ali ovo se ne moze propustiti, ko ce cekati jos 8 godina da vam krv pije na slamkicu i to samo onako kako mrski pitari to rade, brutalno i bez milosti. Jos se litex nije ohladio kako treba a sad jos i ovoIker C je napisao/la:Moram se moderatoru najebati malo mame kako bi me banovao ,jer očigledno ga ja moram opomenuti kako bi počeo raditi svoj posao
Sikter.
Mlad si ti za piva ti možeš samo popiti dvojni Cjunuz23 je napisao/la:Ma nema potrebe, ja odoh na pivas postoji jako mnogo stvari u zivotu koji su bitniji od fudbala i fudbalske demagogije.....ali ovo se ne moze propustiti, ko ce cekati jos 8 godina da vam krv pije na slamkicu i to samo onako kako mrski pitari to rade, brutalno i bez milosti. Jos se litex nije ohladio kako treba a sad jos i ovoIker C je napisao/la:Moram se moderatoru najebati malo mame kako bi me banovao ,jer očigledno ga ja moram opomenuti kako bi počeo raditi svoj posao
FEDERER= KLOC
Cao hevropejci
Tako to ide kad se kupuju utakmice u prvenstvu, pa vam igraci umisle da su klasa

Tako to ide kad se kupuju utakmice u prvenstvu, pa vam igraci umisle da su klasa
Zadnja izmjena: r0djeni, dana/u 14 jul 2010, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Pošto neki spominju "uspjehe" BH klubova u Evropi da i ja upalim sjecanje:
Kada je MALI ŽELJO igrao u polufinala kupa uefa,
neki su gubili od Finskog Kusisija(strijelac dva gola Ismo Lius)-mi stariji se sjecamo tih slavnih dana sarajeva.
Zato djeco obrisite nos upalite PS i mozda budete prvaci.
ŽELJO ŠAMPION
neki su gubili od Finskog Kusisija(strijelac dva gola Ismo Lius)-mi stariji se sjecamo tih slavnih dana sarajeva.
ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Jado , jeste li nasli trenera kakvog da pripreme obavite ?r0djeni je napisao/la:Cao hevropejci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako to ide kad se kupuju utakmice u prvenstvu, pa vam igraci umisle da su klasa![]()
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Mojne Junuza.Cuj sto me vrjedzas a ovaj podjebaje 2 dana ovdje.E moj Junuze idi malo na kosevo vidi kakva je trava,odgovarali ovim novim iz Crne Gore,a mi cemo vidjet sta cemo sa onim nasim baletanima.
Ismo Lius iz Kusisija trpa nemilicegavran je napisao/la:Pošto neki spominju "uspjehe" BH klubova u Evropi da i ja upalim sjecanje:
ŽELJO ŠAMPION
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.