Murillo zračni duel nije dobio od Juventusa
Zadnja zamjena ili Jovetić ili Candreva?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
jos samo da on ode sa klupe i ja prezadovoljanSiamoNoi je napisao/la:Eto Retarda se zazivalo kao nekog spasitelja...igrao skoro cijelu prošlu,igrao ovu 60 minuta...jos Kondogbia sad usao...valjda je FDB zadovoljio sve
Pitaj De Boera.SiamoNoi je napisao/la:Ajde što je Eder jadan,ali nek mi netko objasni zašto je Perišić 95 posto vremena u Interu mediokritet!?
nadam se nikad vise da nece se vratiti mancini, morattiu hvala za sve ali nek se ne vraca....SiamoNoi je napisao/la:I da se Moratti i Mancini vrate
Ajde što je Eder jadan,ali nek mi netko objasni zašto je Perišić 95 posto vremena u Interu mediokritet!?
Mogao bi i Mancinija.Na isto mi dođe.Jericho je napisao/la:Pitaj De Boera.SiamoNoi je napisao/la:Ajde što je Eder jadan,ali nek mi netko objasni zašto je Perišić 95 posto vremena u Interu mediokritet!?
prosle godinu druga polusezona fantasticna za perisica da ga je na kraju chelsea htio dovest, to sve govori kako je igrao, ako se ne sjecas skini sa interneta utakmice, pa ces vidjet da je u par utakmica on sam donosio bodoveSiamoNoi je napisao/la:LOL.Perišić kod Mancinija nije imao 5 dobrih utakmica.
Da.U par utakmica.Kao što sam i napisao.Čovjek nema više od 5 dobrih utakmica za Inter.A htijeli su ga dovest zbog igara za reprezentaciju,sigurno ne jer su ga u Interu gledali.Drugi dio sezone nešto bolji da naznači da možda neće biti promašaj,a prvi dio sezone užas.Kao i cijele ove sezone.zamorano1plus8 je napisao/la:prosle godinu druga polusezona fantasticna za perisica da ga je na kraju chelsea htio dovest, to sve govori kako je igrao, ako se ne sjecas skini sa interneta utakmice, pa ces vidjet da je u par utakmica on sam donosio bodoveSiamoNoi je napisao/la:LOL.Perišić kod Mancinija nije imao 5 dobrih utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.