Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
NIJE NI CUDO STO NAM SE LJUDI SMIJU U VIDU POGBE,NORMALNOM COVJEKU NE IDE U GLAVU STA ON UOPSTE IGRA NA TERENU!
Mit o sjajnoj defanzivi Uniteda se rasuo u samo 20 minuta, a poslije i to što se rasulo je nestalo. Ako jedan kiks može toliko zayebati stvar, onda po meni i ta defanziva pada u vodu. Uostalom kiks je plod dobre igre protivnika (naravno izuzetak je ovaj prvi gol danas), a naš napad rijetko natjera protivnika da kiksa pod pritiskom.
Tim koji najmanje trči u EPL, to je postalo hronično i alarmantno. Naprijed jalovo, bezidejno s velikom dozom kurcobolje.
Krampovi i dalje zauzimaju mjesto u prvom timu nekim igračima koji su bolji.
Krila ne postoje, a i kako će kad ih ne igraju igrači koji to i jesu.
Jeste 9. kolo, ali lagano se odvaja ovaj vrh bez obzira i na njihove krize, a u direktnim utakmicama protiv rivala za vrh nismo ništa pokazali.
Tim koji najmanje trči u EPL, to je postalo hronično i alarmantno. Naprijed jalovo, bezidejno s velikom dozom kurcobolje.
Krampovi i dalje zauzimaju mjesto u prvom timu nekim igračima koji su bolji.
Krila ne postoje, a i kako će kad ih ne igraju igrači koji to i jesu.
Jeste 9. kolo, ali lagano se odvaja ovaj vrh bez obzira i na njihove krize, a u direktnim utakmicama protiv rivala za vrh nismo ništa pokazali.
Umjesto da budu bjesni poslije zvizduka (kao sto je Jose bjesnio) njihova je reakcija kao da su odigrali nerjeseno u prijateljskoj.
Nema kod nas karaktera. Izgubio se skroz kod Moyesa. Par puta se stidljivo i neuspjesno stvarao kod Luje a nema ga ni sada. Vecina ih ne zna sta znaci nositi Unitedov dres. Morat ce Mou izvjetriti tu malodusnost iz ekipe i raditi na stvaranju hemije.
Nema kod nas karaktera. Izgubio se skroz kod Moyesa. Par puta se stidljivo i neuspjesno stvarao kod Luje a nema ga ni sada. Vecina ih ne zna sta znaci nositi Unitedov dres. Morat ce Mou izvjetriti tu malodusnost iz ekipe i raditi na stvaranju hemije.
Nista sad ce Pogba i Lingard jedan selfi da opucaju na twiteru povratak iz londona i jezike isplazit
Moja upravo kakve vi plate dajete i treba da vas bog kaznjava
Jos jedan derbi i jos jedna bruka,i protiv Liverpoola je trebao biti poraz,bice i srijeda City neka ce dok god ovako postavlja igru i igrace porazi su slatki,treba da se hvali da je nazvao felu i rekao dok je on tu i ovaj ce biti,da je pametan ne bi se tim hvalio,a dok takvi igraci sjede i nose dres uniteda ova ekipa nikad nece biti prava
Jbt zamislite jedan felaini u bajernu,il lingard il blind pa ne bi priliku dobili u kupu protiv furta,al imaju plate ko igraci koji tamo igraju zalosno
Moja upravo kakve vi plate dajete i treba da vas bog kaznjava
Jos jedan derbi i jos jedna bruka,i protiv Liverpoola je trebao biti poraz,bice i srijeda City neka ce dok god ovako postavlja igru i igrace porazi su slatki,treba da se hvali da je nazvao felu i rekao dok je on tu i ovaj ce biti,da je pametan ne bi se tim hvalio,a dok takvi igraci sjede i nose dres uniteda ova ekipa nikad nece biti prava
Jbt zamislite jedan felaini u bajernu,il lingard il blind pa ne bi priliku dobili u kupu protiv furta,al imaju plate ko igraci koji tamo igraju zalosno
- red devil88
- Kontakt:
Sta ocekivati kad se po postavi vidi da se nije doslo nadigravati vec ne izgubiti. Ja imam osjecaj da Jose uopste i ne pokusvati ove derbije da pobjedi vec samo da ne izgubi a tako United nije igrao nikad,drasticno treba promjenit pristup utakmicama. Opasno mi je za Marsijala covjek jednom Lingardu sjedi na klupi
Glory Glory Man United !!! 
Ama dva jefinta gola su rijesila ovaj mec. Par kocnica u vidu propusta po lijevoj strani, Felle kao btb-a (iako nije bio los, ali Jozo je vidio da tu steka pa je pomenutog odmah mijenjao).
Pogba mooora mnogo vise raditi u defanzivi jer i ebeni amf-ovi imaju svoje obaveze a ne neko ko igra na cm.
Carrick i samo Carrick, a mozda i Fosu kao neka alternativa.
Pogba mooora mnogo vise raditi u defanzivi jer i ebeni amf-ovi imaju svoje obaveze a ne neko ko igra na cm.
Carrick i samo Carrick, a mozda i Fosu kao neka alternativa.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- red devil88
- Kontakt:
Ne boli mene poraz ko poraz vec me boli to da se ne vidi nikakvo zalaganje,borba ma nista se ne vidi u ovoj ekipi kao da nemaju dushe kao da im je svejedno gubili 5:0 ili vodili 5:0 u tome je poenta.Asteriks je napisao/la:Ama dva jefinta gola su rijesila ovaj mec. Par kocnica u vidu propusta po lijevoj strani, Felle kao btb-a (iako nije bio los, ali Jozo je vidio da tu steka pa je pomenutog odmah mijenjao).
Carrick i samo Carrick.
Citavu utakmicu je odbrana bila indisponirana sto je porazavajuce,u napadu se nesta kao pokusvalo ali mi je to djelovalo isto kao i kod LVG ,nismo konkretni nikako,da imamo igrace za to imamo sad do cega je ne znam. Ne znam koliko jos vremena treba Joseu da sve poslozi ali konkurencija se lagano odvaja u vrhu
Glory Glory Man United !!! 
Ma ne može Carrick igrati svih 90 minuta i svaku utakmkicu, to zaboravite. Plus došao bi i on na tapetu pljuvanja kad bi ga pretrčali nekoliko puta što je realno da će se desiti.Asteriks je napisao/la:Ama dva jefinta gola su rijesila ovaj mec. Par kocnica u vidu propusta po lijevoj strani, Felle kao btb-a (iako nije bio los, ali Jozo je vidio da tu steka pa je pomenutog odmah mijenjao).
Carrick i samo Carrick.
A što mi ne dajemo te jeftine golove, već uvijek ih nama daju? Pa da je Pedro poslije gola odigrao bolje primili bi mi još 1 minimalno, ali malo sreće i jedna odbrana DDG je spasila stvar.
A eto shity i kad primi jeftin gol zbog kiksa odbrane, makar možeš očekivati da će stisnuti da što prije anuliraju tu grešku.
Morat ce Jozo neke prvotimce tjerati na vise zalaganje il slijedi klupa.
Msm Fella je generalno los, ali momcina daje uvijek max. Young je slican profil iako igrac vece kvalitete. To su otp ti radnici, kao i Jesse samo sto se malac nekad izgubi u slicnim tekmama.
Carrick je potreban tu ak nista 60 min, jer i za taj period moze dosta toga pruziti.
Nije problem u Smallu, momak je danas prvi put izgledao pogubljeno nakon dugo vremena, nije ni u Baillyu, top potencijal al treba ga dozirati.
Problem je u tome sto veliki mecevi traze stabilnost po bekovskim stranama a tu je Darmian ispred Valencije i Shaw ispred Blinda.
Msm Fella je generalno los, ali momcina daje uvijek max. Young je slican profil iako igrac vece kvalitete. To su otp ti radnici, kao i Jesse samo sto se malac nekad izgubi u slicnim tekmama.
Carrick je potreban tu ak nista 60 min, jer i za taj period moze dosta toga pruziti.
Nije problem u Smallu, momak je danas prvi put izgledao pogubljeno nakon dugo vremena, nije ni u Baillyu, top potencijal al treba ga dozirati.
Problem je u tome sto veliki mecevi traze stabilnost po bekovskim stranama a tu je Darmian ispred Valencije i Shaw ispred Blinda.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jest mi sad krivo sto nisam supak, pa da malo podyebavam. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nemo'Gefufna je napisao/la:Jest mi sad krivo sto nisam supak, pa da malo podyebavam.
Selam braćo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nece, meni ce biti dosta kad Frizura u bliskoj buducnosti kaze da je donio pogresnu odluku.
Trebao je ostati jos samo jednu sezonu da pokusamo napasti LP, samo to mu zamjerim, ali yebajiga, nema se tu sad sta vise komentarisat.
Vas problem je ako uopste ne izborite LP, u suprotnom moglo bi se to lijepo posloziti ako bude zelje i timskog duha.
Trebao je ostati jos samo jednu sezonu da pokusamo napasti LP, samo to mu zamjerim, ali yebajiga, nema se tu sad sta vise komentarisat.
Vas problem je ako uopste ne izborite LP, u suprotnom moglo bi se to lijepo posloziti ako bude zelje i timskog duha.
I ako se ne izbore, prodaće najviše dresova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I cetvrtak je za ljude. 
Hoces reci da je Virtu supak?Gefufna je napisao/la:Jest mi sad krivo sto nisam supak, pa da malo podyebavam.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Al' zato nije terorista. 
Ekipa vam smijesna a vi krivite Pogbu za poraze. Jebote Messia da imate sa ovakvom igrom nemate sta traziti u vrhu engleskog, a da ne pricamo evropskog fudbala.
Zadnja izmjena: Urbinato, dana/u 23 okt 2016, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ko krivi Pogbu u ovoj igri Uniteda nema veze s mozgom o fudbalu, a ni o životu. Momak se vjerovatno najviše i trudi da odigra nešto ali nema s kim. Isto tako i Zlatan, okrene se, krene prema golu, NEMA NIKO, mora vratiti loptu. Pogba je fenomenalan s obzirom na to s kakvim odronima igra.Urbinato je napisao/la:Ekipa vam smijesna a vi krivite Pogbu za poraze. Jebote Messia da imate sa ovakvom igrom nemate sta teazitu u vrhu engleskog fudbala.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Spavate li mirno Djavoli?
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.