Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Pogba je jako daleko od igrača koji se najviše trudi. Današnja partija je bila apsolutno sramotna, a imao je još jednu ovakvu već.
Dečko će morati jako brzo drastično promijeniti svoj stav i ponašanje.
Jedan Svajni nije ni u rosteru s Fellaini ti igra,treba ti ovo Jose,nek te brukaju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Pogledaj ponovo defanz zalaganje pa ces vidit o cemu se prica.Ko krivi Pogbu u ovoj igri Uniteda nema veze s mozgom o fudbalu, a ni o životu. Momak se vjerovatno najviše i trudi da odigra nešto ali nema s kim. Isto tako i Zlatan, okrene se, krene prema golu, NEMA NIKO, mora vratiti loptu. Pogba je fenomenalan s obzirom na to s kakvim odronima igra.
Strasan igrac, ali mora i moze vise po tom pitanju.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Danas jedina pozitivna stvar naši navijači na SB-u, pa Conte je morao dizati svoju publiku kod 4-0 jer se nisu čuli od naših 
Definitivno ovi manekeni na terenu nisu zaslužili ovakve navijače, mogli bi nešto i naučiti od njih.
Definitivno ovi manekeni na terenu nisu zaslužili ovakve navijače, mogli bi nešto i naučiti od njih.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne slažem se sa tobom, po meni jako borben igrač. Ali eto, daj mi nekog koji se više trudio od njega? Možda Ander Herrera, ostali su igrali sramotno. I ne znam da li je iko osim De Gee, Andera i Pogbe bio iznerviran, Zlaja razvezao kez kao da smo dobili 6:0. Očajan pristup utakmici, nema muda, nema želje za pobjedom, ničega danas nije bilo. Doduše, primiti gol u 29-toj sekundi i pokloniti još jedan gol za 2:0, trebaš biti mentalna gromada da se vratiš. Mislim da to ni Novak Đoković ne bi uspio...Baader je napisao/la:Pogba je jako daleko od igrača koji se najviše trudi. Današnja partija je bila apsolutno sramotna, a imao je još jednu ovakvu već.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Pošto obraz Jose 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas se o tome radi,vidi se da igraju placenici a ne igraci koji vole i postuju ovaj dres,Ibra koliko god mi drag bio ono nije smi uradit da se kesi kao da je postigao het trik a oni osramoceni,jbt ja na terminu kad izgubim krivo mi svadjam se on kes grli se sa hazardom,jbg realna slika danasnjice,plate milionske boli te krac krasni rez ne bitan,moze se bar pretvarat
Večeras rezerve protiv Arsenala, za sada 1:0 za nas, osjetno bolji od londonskih vršnjaka za sad
Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk
- majestic24
- Kontakt:
Kako ruzno igramo jbt
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Pokušavamo kroz ljude konstantno, igra bez lopte nulamajestic24 je napisao/la:Kako ruzno igramo jbt
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mogo je vala Martial na mjesto Raše, a Rašo na špica umjesto Ibre. Nije krilo za njega.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ibra najlosiji, Ander najbolji.. Ako se u ovom crnilu uopste moze razlikovat najbolji i najgori
⭐
Ibra je užasan.
Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
+1Nitro je napisao/la:Ibra je užasan.
Također, Rojo doktoriše na poziciji stopera zasad. Blind opet mutan, Herrara standardno najbolji.
Da Ander ima mal bolju pas igru u nekim situacijama bio bi zlata vrijedan (iako je i ovak itekak bitan).
Solidno je ovo, defanz gledano, obzirom kakva dva tokmaka igraju pozadi. Shaw pusta Navasu da centrira a msm da bi morao ici vise uz igraca.
Solidno je ovo, defanz gledano, obzirom kakva dva tokmaka igraju pozadi. Shaw pusta Navasu da centrira a msm da bi morao ici vise uz igraca.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ibra može dosta bolje od ovoga. Nek si pukne par šamara u svlačionici i Blindu nek jedan zvekne za svaki slučaj i dozvat će se.
Meni nije ružna naša igra. Naprotiv, od neke 20-te minute pa nadalje se dosta popravila. Raduje ovo zalaganje i pokrivanje velike površine terena. U jednom momentu Valencia osigurava na LB. Pogba i Rashford probijaju po desnoj strani. Pogba nesumjerljivo bolji večeras nego u nedjelju. Herrera opet navijen.
Rashford mi je najbolji za sada samo što nema neke podrške. Vazda sam na trojicu ali se opet dobro drži.
Meni nije ružna naša igra. Naprotiv, od neke 20-te minute pa nadalje se dosta popravila. Raduje ovo zalaganje i pokrivanje velike površine terena. U jednom momentu Valencia osigurava na LB. Pogba i Rashford probijaju po desnoj strani. Pogba nesumjerljivo bolji večeras nego u nedjelju. Herrera opet navijen.
Rashford mi je najbolji za sada samo što nema neke podrške. Vazda sam na trojicu ali se opet dobro drži.
Mata najbolji i dole i gore
Zeljeznicar! 1921 !
Cinjenica da je City uzasan,da igraju glavni pitanje sta bi bilo
Pogba nista opet,nesto i pokusa al tanko
Ibro daleko od gola
Desna strana no postojat,Valencija nesto pokusava al ne moze sam
Odbrana solidna obzirom ko igra
Grehota ovakav city ne pobjedit al et
Pogba nista opet,nesto i pokusa al tanko
Ibro daleko od gola
Desna strana no postojat,Valencija nesto pokusava al ne moze sam
Odbrana solidna obzirom ko igra
Grehota ovakav city ne pobjedit al et
Koliko vi hvalite igrace , i kad to izgleda vrlo lose kao sad, nalazite im neka opravdanjaSepterra je napisao/la:Ibra može dosta bolje od ovoga. Nek si pukne par šamara u svlačionici i Blindu nek jedan zvekne za svaki slučaj i dozvat će se.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.