NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 23 okt 2016, 20:51

BIHfAnatiC86 je napisao/la:nadam se da su s novom upravom dosla i nova razmisljanja i da nece biti 3 za 3 utakmica ma koliko s nekim bili u dobrim odnosima... pobjedili ili izgubili neka bude zasluzeno...
Kakvih 3 za 3, nemoj biti smijesan drug.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 25 okt 2016, 18:44

Stigle su članske karte. Možete ih podići svaki radni dan od 9 do 16h u prostorijama kluba (Aleja BB.)

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 26 okt 2016, 15:15

Obavještenje: Pozivaju se svi članovi NK "Jedinstvo" Bihać da dođu sutra (četvrtak) u 13h ispred restorana "Jedinstva". JEDINSTVO JE BIHAĆKO !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 26 okt 2016, 16:05

Ahmet je super igrac. Ti pricas kao da si neko ko je ljubomoran na njega. Ahmet ima tehniku bolju od pola ekipe samo kako to pokazati. Borben je i ne boji se u duel uci. Malo slusaj na tribinama kad se prica da vidis da ga svako hvali a i ti malo bolje gledaj vidjeces da se momak bori. I zele je tu nek idredjuje ko ce barem sad znamo da ne igraju tatini sinovi nego legende koje su tu dzabe a ovakva borba i igra. Svaka cast

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 26 okt 2016, 21:13

TehnickiDirektor je napisao/la:Obavještenje: Pozivaju se svi članovi NK "Jedinstvo" Bihać da dođu sutra (četvrtak) u 13h ispred restorana "Jedinstva". JEDINSTVO JE BIHAĆKO !
Da li je samo za clanove ili za sve navijace i simpatizere kluba ??
SN96

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 okt 2016, 22:13

Mramic je napisao/la:
TehnickiDirektor je napisao/la:Obavještenje: Pozivaju se svi članovi NK "Jedinstvo" Bihać da dođu sutra (četvrtak) u 13h ispred restorana "Jedinstva". JEDINSTVO JE BIHAĆKO !
Da li je samo za clanove ili za sve navijace i simpatizere kluba ??
Po mojim informacijama ovo je skupstina tako da je za clanove.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 26 okt 2016, 22:40

Svi su dobrodosli i bilo bi pozeljno da prisustvuju.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 27 okt 2016, 11:25

O cemu se radi ?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 okt 2016, 11:56

nebeskasila je napisao/la:O cemu se radi ?
Bice izvjestaj o dosadasnjem radu i neke nove informacije itd, blokiran je racun kluba opet. Neka me Aljo ispravi ako nije tacno

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 27 okt 2016, 13:09

Haj pa javite sta je bilo ako nije oroblem. Hvala

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 okt 2016, 14:26

nebeskasila je napisao/la:Haj pa javite sta je bilo ako nije oroblem. Hvala
Ne mogu ni ja stici zbog posla pa ako neko ode neka javi sta je bilo...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 okt 2016, 15:22

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 27 okt 2016, 18:41

Zar se na početku ove priče o novom Jedinstvu Mujadžić nije odrekao tog duga?

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 27 okt 2016, 18:59

Fkt me zanima gdje je racun ili ugovor po kojem Jedinstvo duguje Emiru te pare. Ili je to bio neki usmeni dogovor, Emir kao predsjednik kluba sam sebi obecao vratiti pare kad ode sa funkcije? Sto nije ranije trazio te pare, davno je izisao iz kluba?

Realno on ni marku ne treba dobiti, kad je vec ulagao pare u klub trebao je vise para dati za poboljsanje uslova nego na kupovanje utakmica. A i mozda ga treba napomenuti da u onoj drugoj polusezoni para skoro nije ni bilo jer su zicali od privatnika da im barem karton ulja doniraju.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 okt 2016, 19:26

tropic je napisao/la:Fkt me zanima gdje je racun ili ugovor po kojem Jedinstvo duguje Emiru te pare. Ili je to bio neki usmeni dogovor, Emir kao predsjednik kluba sam sebi obecao vratiti pare kad ode sa funkcije? Sto nije ranije trazio te pare, davno je izisao iz kluba?

Realno on ni marku ne treba dobiti, kad je vec ulagao pare u klub trebao je vise para dati za poboljsanje uslova nego na kupovanje utakmica. A i mozda ga treba napomenuti da u onoj drugoj polusezoni para skoro nije ni bilo jer su zicali od privatnika da im barem karton ulja doniraju.
Da je bio pametniji malo i slusao neke druge ljude sad bi hladnio PL igrali. Bacio pare na nepotrebne antitalente i kupovinu utakmica i sad ih hoce nazad :crazy:

Na pocetku sezone je bio neki dogovor u vezi tog duga, sta sad zayebava?

AlterEgo
Kontakt:

Post Postao/la AlterEgo » 27 okt 2016, 19:31

Zna cijeli grad da je Emir dao ogromne novce klubu, sigurno je veliki dio i otpisao, trka sa Azmirom i Slobodom nije bila nimalo jeftina. Novce koje je uložio treba mu vratiti. S druge strane kanton konačno ima predsjednika federalnog saveza, Stupac je na čelu kantonalnog a pet bodova zaostatka za trenutno prvim vraćaju mi nadu da bi na proljeće mogli biti hit i jedni od glavni kandidata za Premijer ligu. Ja to tako vidim.

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 27 okt 2016, 19:49

AlterEgo je napisao/la:Zna cijeli grad da je Emir dao ogromne novce klubu, sigurno je veliki dio i otpisao, trka sa Azmirom i Slobodom nije bila nimalo jeftina. Novce koje je uložio treba mu vratiti. S druge strane kanton konačno ima predsjednika federalnog saveza, Stupac je na čelu kantonalnog a pet bodova zaostatka za trenutno prvim vraćaju mi nadu da bi na proljeće mogli biti hit i jedni od glavni kandidata za Premijer ligu. Ja to tako vidim.
Rijetko ko ima ljubav , odnosno ne moze se na prste jedne ruke nabrojati ti ljudi , koji bi ulozili svoj novac u Jedinstvo , a da nemaju neko drugo pokrice, mujadzic samim tim sto trazi pare u najtezim momentima za Jedinstvo govori da nikad nije bio zaljubljenik u crveno bijele boje i sport u Bihacu , i nemoj da vise slusam te price mujadzic dao pare ovo ono , te sezone su sigurno svi radili u talu i mujadzic je na drugi nacin sigurno vratio sve pare ako i nije bio u velikom plusu....Te price mujadzic ulozio 800 000 KM u Jedinstvo te sezone je nerealno da ima bunar nafte u avliji a ne prosjecnu firmu , pa da baca pare samo tako.....
SN96

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 27 okt 2016, 20:01

Bili smo svi sretni kad je on davao oare ali niko njega nije natjerao da igraci imaju po 2500 plate sa premijama sto je olacao pola utakmica pola sudija i tako to. Nismo ti mi krivi jer te dujmovic zajevao kahrimanovic i tako te prodane duse. Od njih trazi pare ili odi u klub dogovori se. JEL UVIJEK MORA BITI NEKO USRANO GOVO KOJE HOCE DA SE KLUB UGASI. U INAT VAM SVIMA TREBA STATI NA KRAJ.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 27 okt 2016, 23:30

Ako mu klub duguje novac, neka mu klub vrati. Nikakav to nije udar na Abida i ekipu koji rade sada tu, ne znam zasto toliko licno primaju sve.

Gora je stvar rasipanje budzetskog novca, dakle narodnog, naseg, na pilice i slicno. A to smo saznali tek od Federalne televizije. Ima jos takvih faktura sigurno, trebaju ih sve objaviti do u zadnju marku pa neka navijaci i igraci vide u sta su im plate odlazile. Ne znam zasto se skrece pozornost s toga i od Emira prave zlikovca koji unistava san bihackoj djeci. Trebaju prestati s takvim bombasticnim optuzbama i sjesti fino s covjekom, vidjeti kako da se dogovore da to na rate vracaju. Slazem se da dosta tih Emirovih para nije potroseno kako treba, ali to je vec proslost i najmanji je krivac Emir, jer je on imao najbolje namjere da vrati Jedinstvo u Premijer Ligu. Da podsjetim, od ispadanja pa do danas te godine kad je on bio predsjednik bili smo najblize povratku. Ostalo sve ni blizu prvog mjesta.

I gdje je ovih 150 000 sto su trebali dobiti rebalansom? Pozabaviti se pravim problemom.

PS da pohvalim Alju za izvjestaje na fb tokom utakmice, ima nas sto nismo u mogucnosti pogledati uzivo a rado pratimo i refreshujemo fejs da saznamo nova desavanja.

PS2 fin gol Anija protiv Bratstva

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 28 okt 2016, 14:39

Jedinstvo je dobilo pare za gostovanje i otputovali su danas u 2 sata

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 3 gosta.