Nisam siguran da Celik ima i jednu legendu koja je spremna pomoci klubu. Kazem nisam siguran jer su zaobilazili klub u sirokom luku e sad dali je to zbog politike kluba ili ih stvarno ne zanima necu da grijesim dusu. Ako klub ikad stane na noge onda cemo imati priliku viditi ko zeli pomoci a ko ne...Alipasino je napisao/la:Gdje su Celikove legende Bolic Hibic gdje su Zenicani izgleda po Evropi jer ovo je gotovo sudbina Veleza.Jel vam sad Sarajvo krivo nije ima i do vas.Ako se ovako nastavi Velez Borac Celik Jedinstvo Sloboda ce se izvuc pa **** ovu ligu koga gledat Krupu Vitez Mladost Olimpik ma dajte propade ovo sve jedan po jedan odlazi.Kriva je Drzava zasto savez ne zastiti velikane BiH fudbala a to su Borac Velez i Celik.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kako je krenulo svake godine ce ispadati po jedan "velikan",a ulazit ce neko Bratstvo,Jedinstvo itd. Uskoro liga 12 u kojoj ce sampion biti Bosna Sema sa 2 navijaca. Liga 12 cist promasaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Shizologika. Ako neko zasluži mjesto u Ligi 12, onda neka igra u njoj!LjoZee je napisao/la:Kako je krenulo svake godine ce ispadati po jedan "velikan",a ulazit ce neko Bratstvo,Jedinstvo itd. Uskoro liga 12 u kojoj ce sampion biti Bosna Sema sa 2 navijaca. Liga 12 cist promasaj.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nije Bosna Sema kriva nesposobnim upravama bosanskohercegovackih velikana. Mozda bi bilo najbolje da svi poispadaju, pa da uhljebi odje*u iako je i tad upitno jel bi odje*ali. I bolje da ligu igra Bosna Sema s normalnom upravom i placenim igracima nego neki velikan koji je duzan i Bogu i narodu. Trebalo bi nekoga stiti zato jer je igrao prvu ligu Jugoslavije. Malo sutra.
Mozda da Krupa skine gace na Bilinom, Kosevu ili Grbavici? Sigurno da nisu zanimljivi publici, ali ako su ljudi jaci od npr. Celika onda oni zasluzuju da igraju tu ligu. Sta bi trebalo napraviti super ligu zatvorenog tipa kao sto ovi planiraju uraditi od LP? Dajte, nisu mali krivi sto je od velikih ostalo samo ime. Zar bi uopce bilo zanimljivo da je dio klubova zasticen od drzave i da ih se svim silama ostavlja u eliti?
Mozda da Krupa skine gace na Bilinom, Kosevu ili Grbavici? Sigurno da nisu zanimljivi publici, ali ako su ljudi jaci od npr. Celika onda oni zasluzuju da igraju tu ligu. Sta bi trebalo napraviti super ligu zatvorenog tipa kao sto ovi planiraju uraditi od LP? Dajte, nisu mali krivi sto je od velikih ostalo samo ime. Zar bi uopce bilo zanimljivo da je dio klubova zasticen od drzave i da ih se svim silama ostavlja u eliti?
. . ajde valjda tako možete lakše uzeti titulu. Sarajevo, Željo, Zrinja, Široki i 8 sela . . . i zaseoka. Konkurencija za poželitshzna je napisao/la:Shizologika. Ako neko zasluži mjesto u Ligi 12, onda neka igra u njoj!LjoZee je napisao/la:Kako je krenulo svake godine ce ispadati po jedan "velikan",a ulazit ce neko Bratstvo,Jedinstvo itd. Uskoro liga 12 u kojoj ce sampion biti Bosna Sema sa 2 navijaca. Liga 12 cist promasaj.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Čovjek objasnio.Signore je napisao/la:Nije Bosna Sema kriva nesposobnim upravama bosanskohercegovackih velikana. Mozda bi bilo najbolje da svi poispadaju, pa da uhljebi odje*u iako je i tad upitno jel bi odje*ali. I bolje da ligu igra Bosna Sema s normalnom upravom i placenim igracima nego neki velikan koji je duzan i Bogu i narodu. Trebalo bi nekoga stiti zato jer je igrao prvu ligu Jugoslavije. Malo sutra.
A vi "velikani" SFRJ zasučite rukave a ne žugat' na sve oko sebe.
Prvi i jedini mostarski šampion
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Zna li neko koliko je tacno kostala rekonstrukcija terena na Bilinom Polju? Trazio sam na internetu, ali nisam mogao naci tacnu cifru...
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 23 okt 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jebbem ti tehnologiju i svaku kameru na BHT-u 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kojeg?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Zna li neko koliko je tacno kostala rekonstrukcija terena? Trazio sam na internetu, ali nisam mogao naci tacnu cifru...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Kojeg?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Zna li neko koliko je tacno kostala rekonstrukcija terena? Trazio sam na internetu, ali nisam mogao naci tacnu cifru...
ima tacno dokument koliko je izdvojeno iz budzeta grada , ja mislim oko milion i 500 hiljada. Mada su ovi nasi kupili travu iz beca gdje i real uzima tako da su mogli sigurno jeftinije proci + grijaci ispod i te fore..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:avenija je napisao/la:Kojeg?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Zna li neko koliko je tacno kostala rekonstrukcija terena? Trazio sam na internetu, ali nisam mogao naci tacnu cifru...![]()
Bilino Polje
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Cestitam sudiji, ovo je sigurno rekord za svirani offside.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Hvala punoavenija je napisao/la:
ima tacno dokument koliko je izdvojeno iz budzeta grada , ja mislim oko milion i 500 hiljada. Mada su ovi nasi kupili travu iz beca gdje i real uzima tako da su mogli sigurno jeftinije proci + grijaci ispod i te fore..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:![]()
Bilino Polje
Samo mi et' nije jasno zasto ovi hajmo reci "veci" klubovi ne naprave teren kao na Bilinom Polju, jer moze se jeftinije uzeti nego kao sto ste vi... Umjesto sto se trose pare na nekakva sranja, bolje da teren popravimo... Sad' gledam ovaj pregled... Tuga, ne moze se igrati fudbala...
Penal za Sarajevo ko kuca. ..
Lijevom rukom gura Ahmetovica a prije toga sa obje ruke ga drzi i vuce. Boro kaze nema kontakta ali ako obratite paznju cini mi se lijevom rukom da je prizemljio Ahmetovica...
Ponisten gol Slobodi nema potrebe komentarisati.
Pokradeni smo.
Lijevom rukom gura Ahmetovica a prije toga sa obje ruke ga drzi i vuce. Boro kaze nema kontakta ali ako obratite paznju cini mi se lijevom rukom da je prizemljio Ahmetovica...
Ponisten gol Slobodi nema potrebe komentarisati.
Pokradeni smo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Čuj penal za Sarajevo, pogledaj malo bolje
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Nek mi neko da link od vecerasnjeg pregleda lige sa BHT-a, nisam stigao da pogledam...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Cist penal za Sarajevo, offside nidje veze i Jajce pokradeno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pogledao,sada sam siguran da ga je gurnuo lijevom rukom,penal ko avazov toranj.KingJamesMVP je napisao/la:Čuj penal za Sarajevo, pogledaj malo bolje
"Modra boja,na bijelome platnu,
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Koliko je ovo tačno?jurisicduska je napisao/la:Ivetić 4 hiljade KM
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.